💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 087
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 140
Dream team на Елизабет, най-добрият отбор откакто ИВ съществува, успя да се отърве от Мани, но от резервираното им място на съвета на номинации никога. Смях в залата! Искам утре отново да паднат и да са на номинации! Grinning

Елизабет й дадоха малко власт и тя разкри толкова ужасен характер, че чак отврати и "братчето" Андрей. Не престана това момиче да говори против другите - Симеон, Красима, Борис. Сега и Миленка й попадна в полезрението и малката госпожичка Перфектна започна да поучава и нея. Не се трае. Елементарно възпитание и уважение не проявява към никого.

Като обича да е толкова критична, да вземе да прояви малко самокритика, че толкова трески за дялане лъсват при нея, че не е истина!

# 1 141
  • London
Не харесвам Елизабет, направо разтури племето, не ми допада нейната самоувереност, неприятните коментари и въобще високомерието й и това, че рядко да не кажа никога не си признава грешката.

Срещнах случайно Андрей. Неприятно усещане остави у мен, надменен и надут, сякаш всеки е длъжен да го разпознава.
Защо върти ли се като пумпал като види хора?Joy

# 1 142
На мен Милена ми хареса, излезе дипломатично от ситуацията. Според вас какво трябваше да отговори на Ралица. Понякога мълчанието е злато. Интересно какво има да поучава 21 годишната амеба (Елизабет) такова скромно и добре възпитано момиче като Миленка. Казва и сестричка в очите, а иначе и забива нож директно.  Мисля си, че въпреки всичко Ралица се опита да защити Милена и укори Неделчо за грешната тактика . В анкетата гласувах за него точно поради тази причина. Честно да ви кажа, като чуя смеха на Елизабет, настръхвам от ужас. Няма по-грозно нещо от него. Тя милата от злоба не е пораснала, на всичкото отгоре е треньор на малки момиченца, чудя се тези родители дали няма да си отпишат децата. Няма никакви морални ценности . И е много глупава.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 00:51 от olenka63

# 1 143
Всеки следващ епизод показва колко по-противна може да стане Елизабет. Направо не ми се мисли, ако я държат до финал 😃

# 1 144
  • London
Сега изгледах промото. Аууу, ауууу то вече става по-сериозно от " Укротяването на опърничавата". Много е неуважителна и само меля, меля.....😑

# 1 145
Хм, пропускам нещо. Не разбрах какво се пропука във взаимоотношенията между Андрей и Елизабет, къде стана интригата... Нещата не са само по приятелски май? 🙄🤐🤪

# 1 146
Голям сладур е Неделчо, много се смея, когато започне да обяснява различни неща, забавен типаж. Надявам се да не отпадне скоро, ценен е за предаването и Игрите.

Елизабет страшен сладур, но много грозно й се вирна носа нагоре, след като отстрани любимката на продукцията и една от най-слабите (не като килограми) участнички в игрите като цяло.
Трябва да стъпи здраво на земята и да се стегне, не да лети в облаците и да се мисли за най-добрата, както го правеше Поли... защото не е най-добрата.
Плюс много грозно с тези съмнения към Миленка за бойкот. Миленка просто не й се отдаваше тази игра, със сигурност не е гнил и гнусен Орк като красима, че да прави такива номера.
Ама уж сестрички, уж не знам си какво... яд ме е на Миленка, че си мълчи, много е стеснителна!

# 1 147
Неделчо толкова си повярва, че е велик стратег, чак и манифест си бил подготвял, но една читава стратегия не може да направи. Все се дънят, и все друг му е виновен. Миналата седмица Красима, тази Милена.

# 1 148
  • София
Ралица е много слаба актриса според мен. Още в темите за ОЖ съм го писал много пъти. Но тук е на точното място, където талантливите и можещите ги мачкат за сметка на некадърните и слабите.

Днес Елизабет се държеше като ученическо 'були' срещу слаба и беззащитна жертва в лицето на Милена. Беше много грозно да се гледа. Стана ми тъжно за Милена и браво, че се държа на положение, така още повече озлоби малкото 'були'
Ралица дори и да се е опитала да защити Милена, то толкова некадърно го направи и с толкова грешно подбрани думи, че всъщност я унижи още повече. Но тя толкова си може просто. Това и е предела на Ралица.

Разочарован съм и от Андрей и от Морунов.

Морунов е Милен втори номер. Разликата е, че е по-добър в игрите от Милен и за това все още ми е на плюса. Един път обаче не му се чу думата по даден спор или като лидер на племето да вземе някаква позиция. Истинския лидер на Бойците си беше Стоян. Обаче Стоян понеже показа топки и му подписаха билета за вкъщи. Та Морунов да не се мисли за недосегаем. Явно е разбрал обаче, че само послушковците имат шанс за победа в ИВ.

Андрей пък много иска да ходи на дуел, но само на приказки. Знае, че Елизабет няма да го номинира и е много смел. Преди обаче докато беше при Шампионите никога не е заявявал така открито желанието си да ходи на битки. Защо ли? Риторичен въпрос...
Ако Андрей не беше номинирал Милена може би щях да му повярвам, но уви, пропусна този златен шанс
Андрей: ''Ейй ама не бива да гласуваме за Миленка само заради една игра''
ъъъъ, Ами Андрей, а тогава защо гласува срещу нея???
Защото Елизабет ли ти каза, ти собствено мнение нямаш ли?

# 1 149
  • London
Хм, пропускам нещо. Не разбрах какво се пропука във взаимоотношенията между Андрей и Елизабет, къде стана интригата... Нещата не са само по приятелски май? 🙄🤐🤪
Откак Красима си замина....🤣

# 1 150
  • Sofia
За анкетата-бих номинирала всичк,начело с Елизабет Grin
Тази седмица очаквам Милена и Кремена на елиминации.
Няма как да паднат приключенците утре.
В началото и аз се зачудих защо са сложили Боби на кола,а не Симеон,но може би повече ще разчитат на него за дърпането.

Андрей тази вечер и той фурнаджийска лопата.На съвета каза,че нямало как да сложат мъж да бие дузпите,а преди това на синхрона точно обратното говореше.Пък колко иска да е номиниран...
А Елизабет като пада,все някой саботира.'Щото тя,комплексната,беше най-добрата,налЕ. ooooh!
Както самодоволно повтаря,че е сътворила най-страхотното племе в игрите ever,така ще му види сметката на същото това племе.

...
Видя, че червилото ѝ бе забелязано само от водещата, та пробва нещо друго. Все по-отблъскваща е.
Да не говорим за истеричния ѝ смях.
А какво ще кажеш за "о йее"... Mr. Green

п.п.Смайли,мислех да пиша,ама съм се отнесла-страхотно изглежда сладодеда!Ще се прави. Wink

# 1 151
Красима, Борис, Симеон, Паулина и Милена трябва да си леят по един куршум

# 1 152
Ралица се направи на много компетентна по стратегии и хантбал, че чак се оля. Вменяваше вина на Неделчо, а на Елизабет нищо не каза.
Елизабет нали е капитан тази седмица, не трябваше ли да поеме отговорност за загубата? Представянето й в играта беше слабо. Тя допринесе наравно с Кремена и Милена за загубата. Нула самокритичност. На съвета вместо да защити отбора си започна да обвинява "сестричката" Милена.

# 1 153
Довечера ще е поредната тенденциозна и неприятна битка.
То е видно кои играчи продукцията е решила да запази.

# 1 154
Елизабет избра Милена за племето, защото така има 3 жени, които да изгърмят преди нея - Красима, Кремена, Милена.

Милена нали все й повтарят, че е безхарактерна, е реши да изрази позиция, че е играла хандбал, но понеже загубиха, пак й се числи за грешен ход. При положение обаче, че Милена сама се заяви, Ралица после я сравни със земята, имали ли били акъл другите да я изберат, ами тя сама се заяви, то тогава трябваше да пита: Милена, защо прецени, че си подходяща за хандбал?, ама не беше подходящо да се пита.

Андрей - голяма смешка, жена трябвало да бъде на поста, после ами естествено, че мъж трябвало да бъде. Номинира Милена, после моля те Елизабет не я номинирай за една грешка. Много му се ходело на битка, ама щото знае, че няма да го номинират, а при шампионите не му се ходеше.

Въобще като ги хванеш и 3-мата Милена, Елизабет и Андрей кой от кой с по-големи дефицити в характера, потрес.

А за номинациите довечера е ясно, че ще ходи Кремена.

Общи условия

Активация на акаунт