💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 881
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 710
  • London
Ето тук е моментът загубилият съюзник да отпадне от предаването 😈
Де тоз късмет. Това само на Симеон или Боби може да се случи докрая в тоя сезон.Joy

# 1 711
Толкова е добра стратегията й, че чак Приключенците се досетиха за нея.
Това реално няма значение. Приключенците не могат да и провалят плановете. Стратегията води до финалното племе, оттам всичко почти се решава на арената.

# 1 712
  • Испания
Смейте се вие! Фенове, фанелки, рисунки... Е, хееееееееееее! Къде е тя! Къде сме ние!

Поне 15 кг са ѝ свалили.

# 1 713
  • София
Стратегията не е толкова сложна, колкото я представя тя, в темата всички се досетиха за нея. Според мен е неосъществима с толкова много последователни загуби на Бойците, единственото, което помага на Елизабет са грошовете, които има. Да не говорим, че името андреево се споменава напразно, не знам какво асо ѝ е, ако се стигне до финал между тях двамата, с нищо няма да ѝ помогне, това, че били играли заедно през цялото време.

# 1 714
Гледам в понеделник Миленка пак на силов пост - да търчи и да се напряга. После ако паднат, пак ще е виновна. А Елизабет на люлките - сигурно понеже са в пълен синхрон с Андрей.
Мани и тя ще си даде зор и ще се контузи. То не е и за подигравка - просто тази жена не е за спортен формат.

# 1 715
В понеделник една от любимите ми игри ( люлките). Мани явно ще опъва ластика да достига до торбичките. Като си спомня, че Пламен от първи сезон едва дишаше след тази битка не мога да си представя Мани колко опъвания ще направи преди да даде фира. Гледам и Милена ще опъва , а Паулина и Елизабет ще се люлеят. Simple Smile
Опъването на ластика е най-трудната позиция в играта, не знам как и защо Мани се е озовала там.
Иначе на люлките и тази година не мисля, че ще видим двойка със синхрона на торнадото от първи Simple Smile

# 1 716
# 1 717
  • София
Бих гласувала, че това е добра стратегия, ако Елизабет се придържаше към нея. А тя ту така, ту иначе.

Според мен не ѝ стига капацитет за каквито и да било стратегии, просто гледа да изкара всичко "стратегия", за да не изглежда глупава.

Не мога да повярвам, че Андрей се е опитвал да запомни цветовете на български. 🙄

# 1 718
А не мислите ли, че предимството е толкова голямо, колко усилие е коствало в играта?  Между  Милена и Елизабет битката беше много тежка. Следва голямо предимство. Андрей и Елизабит трябваше да помнят цветове и играта продължи много кратко. Съответно и малко предимство.

# 1 719
Има логика. Но не и в тази продукция.

# 1 720
  • София
Смейте се вие! Фенове, фанелки, рисунки... Е, хееееееееееее! Къде е тя! Къде сме ние!

Скрит текст:
Следващият свой фен арт, който Мани публикува, очаквам да е този:

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 03:41 от La Vikinga

# 1 721
  • Испания
Пореден просташки изблик на Александър от ИВ 2

# 1 722
А не мислите ли, че предимството е толкова голямо, колко усилие е коствало в играта?  Между  Милена и Елизабет битката беше много тежка. Следва голямо предимство. Андрей и Елизабит трябваше да помнят цветове и играта продължи много кратко. Съответно и малко предимство.
Не търси благородни подбуди, там където ги няма.
Абсолютен стъкмистки модел- според сценария, предвиден за съответните играчи.

# 1 723
Пропуснах да видя дали Милена взе грошовете и на Кремена. Ако е така на следващия съвет ще си купи имунитет. Да се стяга Неделчо за следващия дуел.

# 1 724
  • София
Опъването на ластика е най-трудната позиция в играта, не знам как и защо Мани се е озовала там.
Иначе на люлките и тази година не мисля, че ще видим двойка със синхрона на торнадото от първи Simple Smile
Племето ѝ иска да я прати в болница, не виждат друг начин да отпадне. Mask

Общи условия

Активация на акаунт