🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 370
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да гледам и разчитам на вас в темата да кажете какво пише в бележката. Когато  кажат и каква е наказанието също ще помоля да драснете, че до утре ще ме изяде любопитството Joy

# 151
  • София
Който е гледал “Къртицата”, му е ясно за тея сеирджийски прийоми на Иван и Андрей.

Ами гнусно ми е да гледам това, Пламен си е виновен, но…туу мъч е.

Също не вярвам, че Теодора е тотално сляпа за на Пламен вълненията, хайде де, що за глупости.

# 152
Толкова се е тормозил милият, а таЯ даже не е разбрала какво пише. Joy
А пък Любо гледа сякаш на жена му са писали. Joy
Иван е неприятен, а какъв нагъл лицемер е. Пламен имал мераци към семейна жена! О, ужас, кошмар, чудо невиждано. Ванка, ти чии гащи сваляше, докато беше с Вихра? И тя мома ли беше?
Не бях фен на Пламен, но ще стана. Joy

# 153
  • гр.София
Толкова няма потенциал тази Сълза, че чака продукцията да ѝ разчете посланието.
А този Любо...Хайде няма нужда да ми играе морален стожер!

# 154
Айдаа, Теодора пак рИве. Защо взема бележките, бе момиче? Пламен ги е писал, но Теодора си ги е запазвала.

# 155
ИиА удариха джакпота с тая бележка Grinning
Разбира се, че ще раздухат всичко на макс.
С Цветка и Викторчо не им се получи, така че няма да изпуснат тази възможност - иначе рейтингът заминал отвсякъде.

# 156
  • Варна
Аз подозирам, че Теди има проблем с мъжа си. Тя и затова е с разбити нерви. Ако не беше разбрала бележката, нямаше да я запази.

# 157
  • София
Обаче Иван наистина е много лицемерен.

# 158
Криндж. Дори не мога да определя кой е най-тъп и нелеп в случая. Прекалено много кандидати, но пак основно ще го отнесат групата от 4-5 човека, които чинно си вършат задълженията, само за да може групата на малоумниците да си правят каквото искат.

# 159
Мъжа ми казва -Е как можа  баш на тая да се случи.Да беше на Живка или Мартина .Тия изглеждат по мъжки момичета.Тая сега ще се сополяви  цяла седмица😂😂

# 160
  • София
На мен ми е жал за Теодора.
А И&А са гнусари!

# 161
Като харесваш някой му го казваш право в лицето, а не с бележки и неспазване на правилата на Фермата. А Теодора да си го беше казала в прав текст че е женена жена.

# 162
Казаха ли какво пише в бележката, защото не гледах...

# 163
Този пък при всеки удобен случай се отърква в Лора, а как може Пламен да е мераклия на заета жена! Макакможетакабе?! Е, големи са смешници. Даню можеше да не знае какво иска, Даяна можеше да го разиграва, а тук каква невиждана драма. Даже вкараха годеница Лютеница, да си направят сеир с тях, а сега за морал ще ми говорят. Пламка, с теб съм, но ме разочарова да знаеш. Как можа на това тъпо парче да се обясниш в любов? Толкова труд на вятъра. Joy

# 164
  • София
Ако Теодора и Пламен бяха хора на място, без угризения на съвестта и двамата, щяха първо един с друг да говорят.

Ако съм на Теодора, ама наистина шокирана, а не като нея, да съм го завлякла на очна ставка.

Общи условия

Активация на акаунт