🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 944
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 560
Да, добре си е преценил най-слабите страни.

# 1 561
Този пъзел се взема само на късмет.  Каква логика да търсиш, освен да се ориентираш по среза, но за човек, който не се занимал с това едва ли ще му направи впечатление.

# 1 562
  • Разпиляна във въображението
Т.е. слаб е в цепенето, коването, пъзелите, носенето на вино в уста...

На люлката, според коментиращите Кирил и Ивайло, трябваше на секундата, ама на секундата да седне Ваня.

# 1 563
  • при късмета
Още не гледам, та затова не съм ви и чела. Не исках точно тези двамата на дуел, макар да исках вече да е мъжки. Любо много го харесвах в началото, но с пазенето на Коцето стана прозрачен. Каза, че нямало да пази Цвети, да се оправяла и да си взимала битките, а той прави същото с Коцето. Каза също, че няма да гласува за мъж до края на играта, а още първата седмица направи обратното.
Киро също се взима много на сериозно, колкото повече време минава, толкова повече. И си е повярвал, че неговата дума е по-по-най. В случая с Ралица го разбирам, ако не му е приятно да му се мята на врата, още повече ако няколко пъти ѝ е казал, по принцип.
От жените също не остана някоя, която истински да ми харесва и да я искам на финал. Ралица ми харесва, но наистина ѝ трябва някоя ракия, че да каже нещо открито и уверено, иначе малко мишкува. Лора я харесвам, но е не наивна, направо глупава горката, вероятно заради възрастта и никак не я виждам като силен играч напред, само като пионка на другиго.
Теодора и ревовете ѝ все повече ми идват. Мартина също много харесвах в началото, даже фаворит ми беше, нищо че падна първата битка, разочарова ме.
Живка може би заслужава да е на финал. Да, казва открито, че играе със стратегия и нищо друго няма значение, но липсва злоба и лошотия у нея. От жените разсъждава най-логично и реално.
Драмата с Пламен беше малко пресилена. Кой знае какво станало!? Вероятно е направил голямо нарушение, щом ги наказаха, но чисто човешки аз такава чак драма не видях. Виктор и той ми се иска да остане и той си има трески за дялане и опита да забръка любовна история вътре, но като хора и участници ми харесват и двамата ми се иска да останат. Няма как за съжаление. Спокойно бих преживяла липсата на Кирил и Ивайло, вместо тях, но мен никой не ме пита

# 1 564
За първи път виждам някой в агитка да е с плетка. Теодора ще остане в историята.

# 1 565
  • Велико Търново
Въх! Тедка с плетка?
Аз понеже повече на слух го карам и това съм го пропуснала.

# 1 566
'ем плете, 'ем ги подсеща да дишат.. жена-чудо Simple Smile

# 1 567
  • Разпиляна във въображението
Яд ме е, че не спечели Виктор тази игра.

# 1 568
Много сладка сестра има Пламен. Не трябваше да е такъв дуела, жалко за този, който си тръгне, защото и двамата са млади и симпатични хора.

# 1 569
И двамата не са ми неприятни, но мисля, че и двамата са наивници, които се връзват прекалено много по акъла на групата на малоумните, което не рефлектира добре. Виктор най-вероятно ще отпадне именно, заради това и той съвсем лапна тяхната въдица, но не мисля, че Пламен е чак толкова различен. След лайната, които изсипаха върху него на масата по време на #БележкаГейт , трябваше абсолютно да ги е отписал като събеседници във фермата, а той не само, че не ги отписа, а и все още търси тяхната компания. А и от глупостите, които майка му изрече по адрес на Живка, предполагам Пламен наистина се асоциира все още (тоест към момента) с групата на Киру и Любу и няма да еволюира напред в играта.

Между другото вижте Теодора с ръчичка на вратлето на Любо. Все търси близост и контакт с някой мъж.

# 1 570
За  мое съжаление , Пламен не се оказва толко ва добър играч -липсват му оснавни умения,  борбеност , доста е хаотичен  Но Георги  продължава да дава добри и прагматични съвети на играещите, за разлика от Теодора , която само вряка . Лошото е че битката ,  развитието на елиминационните дуели  показваг че омразният ми Кирил е добиче, което ще поостане. Е ще гледаме още някое възвишено , уж хумористично  стриптийз представление. Ралица му нарушила пространството ,а той как се съобразява с другите и дали на всички  им  е приятно да гледат гърченето в рокля на космат примат.

# 1 571
  • София
Ама плетка ли е това? Аз пък реших, че си разплита чорапите от притеснение да не би да си тръгне Пламен. Joy
Тя уж е в агитката на Виктор, но не й се чу гласът изобщо, а на предните дуели как врещеше и се дереше...
Голямо разочарование е за мен геймблърът. Досега мислех, че е интелигентно момче и затова е по-обран и се държи настрани от простотиите на групата на императора, да се свети Името му! Обаче да не можеш да наредиш пъзел от 6-7 части за половин час.... Не е и кой знае колко бърз или сръчен, никаква мисъл не вкарва в игрите.

# 1 572
Някой ще ми драсне ли какви ги дрънкала майката на Пламен за Живка? Може и на лично? Аз и тази вечер  пропуснах епизода, не ми е до тях. Тук е по разтоварваща и забавно😉

# 1 573
Някой ще ми драсне ли какви ги дрънкала майката на Пламен за Живка? Може и на лично? Аз и тази вечер  пропуснах епизода, не ми е до тях. Тук е по разтоварваща и забавно😉
Може и да не е на лично,и на мен ми е интересно

# 1 574
Мъжът ми предложи Пламен да си отнесе кошницата в метоха.

Общи условия

Активация на акаунт