🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 951
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 545
А като не се разбираш с баща си....по тая логика търсиш мъж да те обгрижи:)?За мен всичко идва от оная Мартина и сплетника Ивайло-чудят се как да елиминират от уравнението играч,който е реална заплаха за тях.Ивайло не бил виждал мъж в Пламен..Един истински мъж не ходи да сплетничи с жени интригантки,но тия неща да се обясняват на тоя лигав клоун е излишно.Силно се надявам Пламен да остане и да нарита Ивайло в пряк двубой.А Теодора не разбира,че ако махнат Пламен...тя ще е следващия таргет за Мартина,защото е единствената и реална заплаха.Първо,махат Пламен,после Теодора и си оплитат кошницата.

# 1 546
Теодора за никоя от жените не е заплаха, ако става дума за игрите. Максимум за Лора, но и за нея не съм сигурна.
Освен ако играта не е да плачат. Там ще удави конкуренцията.

# 1 547
  • София
Обаче не мога да го разбера Пламен -  да го привличат жени, които плетат на пет куки. Има нещо извратено в това. Аз винаги съм си падал по такива дето плетат с обръч.
Ох, човече, ти си една страшно объркана душа, много ми е жал за теб! Това, че отдаваш предпочитания на обръчите показва, че имаш нужда нещо да те шийлдва. Любов, която да те обгражда и центрира, да те събере и да те направи цял.
Иначе принципно в същността си, с куки или с обръч, действието и крайният резултат са едни и същи, просто на теб са ти задръстени чакрите и поради някаква причина вибрираш на много ниска честота, затова оставаш сляп за светлината и плетивата. Но не е страшно, всичко е поправимо. Последвай ме за повече духовни съвети! Joy

Аз, след кратък размисъл /и консултация със звездите, разбира се/, реших в дуела да подкрепям Пламен в крайна сметка. Само и единствено защото Виктор направи чутовна глупост с този избор, а за всяка глупост е редно и честно да се плати по някакъв начин. Освен това ми се струва, че на Виктор не му се остава във формата.

# 1 548
Пламен може би има добро образование /предполагам/, работел е в просперираща фирма, но се връща в родната Ябланица. Явно нещо се е случило, сериозно е, за да се махне изобщо от София. Иначе спортува, явно отделя доста време за формата си. Виждаме лицето на младеж, който в момента преживява срив. Случва се. Млад е, здрав, ще се оправи и пак ще поеме далеч от Ябланица. В момента е уязвим. Начинът, по който се държи Теодора, според мен, показва, че е имало флирт между двамата. Тя още флиртува с него, а той завалията още се надява на близост. Девата от Чикаго няма да го пусне до края на престоя им, както и той ще я гледа с влажен поглед. Пламен има доста решения да взема, но с Теодора си е просто флирт. Сега доста девойки ще му симпатизират, ще си е изживял професионалните проблеми и след Фермата много проблеми ще са му в миналото, стига да не сглупи някъде. Онези клюкари могат само да му завиждат.

# 1 549
Обаче не мога да го разбера Пламен -  да го привличат жени, които плетат на пет куки. Има нещо извратено в това. Аз винаги съм си падал по такива дето плетат с обръч.
Ох, човече, ти си една страшно объркана душа, много ми е жал за теб! Това, че отдаваш предпочитания на обръчите показва, че имаш нужда нещо да те шийлдва............
"Лава стоун", каза Теда ще те шийлдва , запомних го.
Не е уточнено дали ревлива дева с криви палчета трябва да ти го предостави...

# 1 550
Добре де, аз не мога да разбера, защо във всяка Ферма има по една ''икона'', която не трябва да се пипа?
Миналата година беше Шестака, тази - Коцето.
Ама то било много недостойно да избереш Коцето!
Амиии, щом е така не го избирайте, пазете си го,  и така до финал.
За съжаление, Виктор се повлия от великия стратег Любо и сега ще си сърба попарата.

# 1 551
Лава стоун съм го пропуснала, обаче на дуела с Деси много се смях как на играта с картинките викаше лама на козата.

# 1 552
Цитат
Това, че отдаваш предпочитания на обръчите показва, че имаш нужда нещо да те шийлдва. Любов, която да те обгражда и центрира, да те събере и да те направи цял..... Последвай ме за повече духовни съвети! Joy
От както за пръв път Теодора влезе в телевизора, аз ходя с един кабел четири квадрата и се заземявам всеки път като съм около жена. И по половин кубик камъни в двата джоба - от оня вулкан в Исландия с шибаното име и от един строеж в Тутракан. Голяма файда ти казвам. До момента от пет жени в периметъра - три ги отнесе антигравитацията по вертикала, едната е заземена до кръста, но тя има голямо земно претегляне и последната си вибрира, но предимно по хоризонтала. Хубаво е човек да има духовен водач - по лесна е трансформацията от теле в говедо.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:49 от Abuto

# 1 553
Виктор кой не го хванА, той не го правИ на глупак. Първо Цвета, сега и Цезарят. Хитро си оплете кошницата Любо, насади го на дуел, а после му заразправя за чест и достойнство и си запази малкото психопатче за финалче.

И аз съжалявам, че или Виктор, или Пламен ще си замине, пък ние още ще търпим такива като Кирил, Ивайло и Сълзящата дева от Чикаго. Не зная на кого да дам превес в двубоя. Пламен си личи, че е физически силен, ама малко кьопав ми се види, нещо като Ралица в лек вариант. Не очаквах да е толкова вързан в ръцете. Изненадва ме, че играе без мисъл, а това може да му донесе грешки и забавяне в някои игри. На битката за имунитет едвам успя да скове стълбата и това не е от неможене, а чисто и просто несъобразителност - един поглед хвърли, ако не са равни гредите, е лесно да се сетиш, че няма да ти стане стълбата. Предишния път пък се оплете като пате в кълчища, пак от несъобразителност. Снощи също много се мота с дъските и това допълнително го забави. Гледах го на запис, толкова интересно е било, че съм отнесла плувката за пет минути и се събудих направо за втората битка, с твърдата убеденост, че продукцията пак е направила гаф и виждам резултата, преди да са показали битката.

Не знам за кого съм. Може би за Пламен, но който и да си тръгне, все ще е жалко, на фона на оставащите мъже.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 23:07 от Дидичка

# 1 554
Защо когато Ваня говори за светлина и вибрации Киро и компания скачат до небесата и я скъсват от подигравки, а когато Теодора говори за чакри, силата на камъните и заездите й го говорят,  всичко е ок?. Двоен аршин от всякъде. Специално Кирил и Ивайло са ми адски неприятени типажи.

# 1 555
  • София
Цвети в Кипър

Люлката на Киро в готов вид (така и не я дадоха в епизода), ама да се беше залюляла някоя кръшна девойка на нея...

# 1 556
  • Велико Търново
Така ли ще възпитаваме следващото поколение, да се самоизтъкват само чрез надмощие над другия. Събуждат множество въпроси тези формати. А, уж изкуството трябва да възпитава ценности и да бичува от своята трибуна недъзите на обществото ни, хахаха
Телевизията може да е всичко друго, но изкуство - в никакъв случай не е.

Според мен Ралица каза, че не помни да е правила нещо лошо или обидно, а не че изобщо не помни какво е ставало. Поне аз така го разбрах, че ако е ставало нещо лошо, тя не го помни.
Да, това каза - че не помни да е правила нещо лошо. И е нормално, защото както всичко останало, така и тази преценка е чисто субективна, следователно - и относителна.

На няколко пъти срещнах мнения, че дуелът изглежда скучен и вял. Ами при това нежелание и на двамата дуелисти да застанат срещу другия, няма как да е иначе. Мотивацията не на нулата, ами даже под нея е.

Тези нацепените дърва дали после ги вземат да ги ползват в стопанството? Даже ако ги дават на някоя бабичка в близко село, би било по-добре.

# 1 557
Защо когато Ваня говори за светлина и вибрации Киро и компания скачат до небесата и я скъсват от подигравки, а когато Теодора говори за чакри, силата на камъните и заездите й го говорят,  всичко е ок?. Двоен аршин от всякъде. Специално Кирил и Ивайло са ми адски неприятени типажи.
То е защото Теодора  живее на Олимп заедно с другите богове, начело с Любо Гръмотвержеца и свети с бяла божествена светлина. То името и само да вземеш Божи дар, за какво да говорим. Не може на някаква реабилитирана от греховния свят и обърнала се към светлината душа да свети със същата божественост. Трудно се минава в света на боговете. Ми, не ги разбирате тези неща.

Този пъзел е толкова идиотски измислен, че няма накъде. Хваната една плоскост и нарязана на парчета, ми как ще разбереш кое е в края. Поне външните ръбове да са отбелязали.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:42 от wiwala75

# 1 558
Пламен горкия окапа на пъзела.

# 1 559
  • Велико Търново
Ами знае си човекът кои игри да остави за най-ниските точки, това е.
Виктор ги взе и трите.

Общи условия

Активация на акаунт