🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 969
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 530
Игнорирането на Пламен приключи.Joy Не бих се учудила след още няколко дни Теодорка пак да му висне "приятелски" на врата. Stuck Out Tongue Winking Eye Единствено не мога да разбера Пламен какво очакваше да се случи след тази бепежка? Теодора да му отвърне на желанията и да се впуснат в целуване на палчета ли? Rolling Eyes Затова Любо донякъде е прав, че беше излишно.

# 1 531
За мен Пламен и Теодора са перфектна двойка.Просто изглеждат създадени един за друг.Иначе...според мен Пламен харесва истински Теодора,а не гледа на нея като някакъв вид забавление за кратко.Смятам,че и тя си пада по него,но в тая ситуация...просто няма как да си го признае и затова сега се прави на много обидена и наранена.

# 1 532
Ами Пламен е по-хубав от мъжа й. Нормално е да й харесва на Теодорка! Наистина биха били хубава двойка. Ама какво да се прави- момата е взета вече.

# 1 533
Хич не са ми перфектната двойка на мен. Тедката колкото е креслива и инфантилна, Пламен е пълната ѝ противоположност. Да, вярно е, противоположностите се привличат, но в дългосрочен план рядко просвществува успех при този тип връзки. Аз мисля, че при него има просто привличане, без да си прави някакви планове и илюзии за отношения с Теодора навън. А знаем ли на Тедито какво ѝ е в главата?! Възможно е да си го харесва и тя.

# 1 534
Даже си мисля, че една от причините Пламен да не иска да си ходи от Фермата е, че иска да повече време да прекара с Теодора, защото като излязат от там едва ли ще се виждат. Тя ще си замине за Америка при семейството си и пътищата им едва ли ще се пресекат отново някъде. Не казвам, че е лудо влюбен в нея, но явно има някакви чувства.

# 1 535
Тази година психолозите/продуцентите са се провалили или са подценили драгия зрител, че чака само зрелища. Зрелища няма, има ужасни обиди и неприемливо поведение. Излъгах се за определено време, след сезон 5, (който ми беше 1ви гледан и много позитивен и приятен) че Иван и Андрей не са простаци. Грешка.

# 1 536
Заради тази нейна реакция, всички чувства в Пламен би трябвало да са умрели вече. Някаква емпатия от нейна страна да видяхте към него? Някаква чувствителност, съжаление? То не е лесно да имаш чувства към човек, който е зает или не те иска.
Видяхме отново каква голяма жертва е тя, нищо повече.

# 1 537
Заради тази нейна реакция, всички чувства в Пламен би трябвало да са умрели вече. Някаква емпатия от нейна страна да видяхте към него? Някаква чувствителност, съжаление? То не е лесно да имаш чувства към човек, който е зает или не те иска.
Как да прояви емпатия като ще я изядат с парцалите зрителите, че толкова меко реагира като е омъжена с дете. Теодора правилно е разбрала, че рязко трябва да сложи границата заради семейството си. Друг е въпроса дали й се получава.

# 1 538
  • Разпиляна във въображението
А според мен добре тръгнаха участниците, интересни визитки, обаче с напредването на предаването все повече хора разочароват. Много се изненадах от думите на Коцето, че обича да коли. Просто ей така го изтропа на масата и никаква реакция от останалите. Беше ми странно и когато каза, че иска да се научи да го прави. Не съм сигурна дали не предложи той тогава да се заколи едно животно точно заради това.

# 1 539
Как да прояви емпатия като ще я изядат с парцалите зрителите, че толкова меко реагира като е омъжена с дете. Теодора правилно е разбрала, че рязко трябва да сложи границата заради семейството си. Друг е въпроса дали й се получава.

Тя реагира така, защото е такъв човек, а не защото зрителите ала-бала, или някаква друга причина. Границата може да се сложи рязко по много начини, не само с грубост и ред сълзи, ред сополи каква жертва е тя. Осквернена девица.

# 1 540
Коце е много странен и налудничав тип. Знам, че и сексуалността му беше коментирана. Аз не съм хомофоб, но имам теория за това, която е противоположна на коментираното. Според мен той никога не си е живял хомосексуалния живот, най-вероятно го е репресирал винаги, за това и в момента на 40 години се държи като някакъв неопределен и странен човек, който изглежда повече на карикатура, отколкото на реална личност. Аз мога да приема някой да е странен, но при него има прекалено много чувство на злоба и мъст, иначе, ако го нямаше това нещо, даже щях да се чувствам зле за него. Реално той е приет в групичката на маймуняка Любо, само и единствено да падне в жертва след някоя друга на седмица именно на Любо. Все пак се надявам това натякване от продукцията наистина да е с цел и накрая да станем свидетели на отпадане на Любчу, именно от Коце, а след това е ясно, че Коце няма да просъществува дълго, нито пък има каквито и да било шансове за победа при зрителски вот.

# 1 541
Очевидно е, че в този човечец има нещо, не както трябва. Обичал да коли?! Във всяка ферма досега се е колело и не е нещо ненормално. Но да твърдиш, че ти доставя удоволствие, това вече е притеснително. Изродски наклонности. В погледа му дори има нещо психарско. А още по-лошото е, че много добре замаскира същността си в началото с фалшиви сълзи и демонстрации на привързаност към животните. И също си мисля, че все още успява да се прикрива и да заблуждава с изкуствено поведение. Не мога да предполагам на какво още е способен.

# 1 542
За мен Треторазрядният си е дъното, приемам го за тъмночерен. Това е онова дете, което ходи, обижда, тормози съучениците си, разхождайки се с верните си пажове и може да му хрумне да тормози всеки. Това е колегата, който ти е спретнал такава интрига, която ти държи "топло" дълго време, знаеш, че яко говори зад гърба ти и то без нищо да си му направил. Тъмночерен ми е, не защото някога ще видя и ще обеля и половин дума с Треторазрядния, а защото наистина са ми противни такива хора. С другите се оправям. Затова и Живка, Ваня не влизат в диалог с него. Безсмислено е. Надя беше такава от предния сезон. Ивайло само търси такива като Кирил, за да споделя "по-добрата" страна от характера си.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 18:13 от Анонимен

# 1 543
Толкова мило ми стана като глеадх вчера как двама мъже плетат и някаква жена им обяснява, че няма гравитация и всички може да си хвъчим из облаците когато си поискаме. Обаче не мога да го разбера Пламен -  да го привличат жени, които плетат на пет куки. Има нещо извратено в това. Аз винаги съм си падал по такива дето плетат с обръч.

# 1 544
  • София
Някой в темата беше писал, че Пламен е казвал, че не се разбира с майка си. Ами ето го и отговорът защо търси този типаж “обгрижващи” (семейни) жени може би, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт