🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 989
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 515
За дуела, и мен ме е яд, че е точно между тези двамата. Има толкова много противни участници, които трябваше да си тръгнат преди тях двамата. Виктор е много глупав и наивен. Любо сега празнува, че си запази Коцето и някой от силните мъже ще си тръгне, което му разчиства пътя до финала. Запазването на Коцето всъщност е с цел да остави по-лесен противник за себе си, а "приятелството" е само параван.

За мен, изходът от двете битки беше напълно очакван. Видя се още на битката за имунитет, че на Пламен коването му е слаба страна. Просто за тази дейност се изисква доста тренинг, според мен, който той няма. Лошото е, че сега всички го разбраха и занапред ще го атакуват точно там. Иначе, е много издържлив и силен, и е фаворит в силовите битки. Видя се при целенето вчера. С такава сила хвърляше, че счупи част от конструкцията.

А забелязвате ли как Теодора търси комуникация с Пламен? Ако беше наистина незаинтересована, щеше да му удари пълен игнор. Мисля, че ужасно много го харесва, но се опитва да го прикрие.

# 1 516
Аз има предвид грубото отношение и обидите към хората, които непрекъснато се отправят от един и ли друг. Тъпото, ученическо заяждане на възрастни към други без основателна причина. Не за коленето, то е ясно всички ядем месо / освен вегитата/ но се правят на милосърдни, когато се случи пред очите им.
За друго говоря и понякога си мисля, че известна доза лицемерие не е излишна, за да се запази добрия тон. Нито една от набедените за дразнители личности не направила нищо кой знае какво осъдително, че да заслужи подобно агресивно отношение. Пак казвам, хората трябва да се замислят малко преди да действаш, било то с думи или по-друг начин.
Тъпо е да го виждаш от мъже с претенции за интелигентност да нагрубяваш, да обиждаш и да се подиграваш на друг участник като ученици от 5 клас. Знаеш, че този човек има семейство и приятели отвън, как ти доставя удоволствие да стъпчеш достойнството му.
Тези хора никога ли не се поставят на мястото на другия.
Продукцията ги унижава заради по-висок рейтинг, те вътре сами се мачкат...

# 1 517
Точно, аз нали не гледах снощи, нито до гледах онзи ден епизода, та ако Ралица е била толкова пияна, че чак не помни, ми тя си е пич по това което видях . Весело и спокойно и е пиянството, добре си е жената. На мен пък Киро си ми бие на пиянка без да съм наясно дали пие или не, но просто на такъв ми бие. Изглежда ми от хората дето са много майсторити, гърбят по цял ден, а вечер люскат три ракии и почват да умуват, колко са велики и способни, но не са оценени и тн, и тн.

# 1 518
Според мен Кирил е един от най-способните мъже вътре , заедно с с Георги и Виктор.Просто умеят нещата. Ние с ММ също сами си работим по къщата, и виждам трикчета в Кирил,които човек, който не бачка няма как да ги знае.
   Пак да кажа, че не ми е любим герой. Но в ситуацията с Ралица смятам, че има право. Ми той няколко пъти й каза да престане и да го остави на мира. И ако не е била пияна, това е още по-голям минус за нея.Представете си ако някой,когото не понасяте се държи с вас така.Няма да ви стане по -симпатичен, нито вие по - емпатичен към него. За мен алкохолът , в каквото и количество да е не оправдава нито едно човешко действие. Аз обичам да си пийвам ракийка, имаме домашна  и се радваме , когато от казана потече  добър градус.
    Но всичко това,Кирил можеше да го каже на 4 очи на Ралица,преди да я очерни така добре пред камерите.А пък ония двамата, вместо да не излъчат това,само мигаха и гледаха "като плъх у брашно"

# 1 519
Според мен Ралица каза, че не помни да е правила нещо лошо или обидно, а не че изобщо не помни какво е ставало. Поне аз така го разбрах, че ако е ставало нещо лошо, тя не го помни.

# 1 520
Кирил си мяза баш на битов алкохолик. И с този избухлив характер и открита агресия, ясно защо оправя покриви из Габровско. За да се прикрие, сочи с пръст Ралица. Можеше да й каже на 4 очи, ама ако не го излъчат? Друго си е като са се събрали на масата, с И и А, да го видят всички.
Ако някой подпийнал ми се навира, ще се отдръпна, при всички случаи няма да го обиждам и овиквам, че не се знае как ще реагира.  Ама Киро е смелчага, няма да се плаши от една Ралица, я.

# 1 521
Дуелът почна скучно. Харесва ми как се държат и двамата, но в игрите са малко мудни и под очакванията ми към тях.
Дотук в игрите за мен блестят Мартина и Живка. Кирил и Георги за имунитета също бяха супер, но на дуел не знам колко ще издържат. Георги и като редене на точки съм го признала. Нататък като равностойни ми изглеждат от видяното досега Коцето (колкото и да ни внушава, че е слаб и префинен) и Ивайло. Към момента към тях бих приравнила Пламен и Виктор - имат умения, но далеч от комплексни. Най-слаби ми се струват Стефан, макар че и той е имал проблясъци, и император Любо, който не знаеше как да разкове пирон.
От останалите между Ваня и Ралица не мога да преценя коя е по-силна, различни умения имат. Теодора въпреки упражненията и разбирането на игрите е бавна и не много силна, а Лора психически в момента е най-слаба със сигурност и не очаквам да се представи много по-добре от Красимира и Цвети.
И продължавам да не виждам някой от средно можещите нещо ново да тренира и да се научи. За алманаха нямам вече илюзии, че ще бъде пипнат освен за нестандартни цели.

# 1 522
  • София
Кирил има доста победи, макар да не е участвал в класически сблъсък на Арената с 7 битки.
Първо победи в първата битка за сезона, Цоньо и Чавдар и спечели място в къщата на шампионите.

После победи два пъти подред доста силния и опасен, Георги.
Първо в битка за имунитет от ратайство и после в първия дуел за сезона, но дуел в който нямахме отпаднал по правилата на продукцията (защото е първи дуел). И тогава битките бяха 5 (както предните сезони), а не 7. И Киро победи в много качествен трилър с 3:2.
И след това нищо. Никой не го е номинирал нито за ратай, нито за фермер. И дойде онзи ден и битката за имунитет от дуел и отново победи. Този път поделено с Георги. Интересно двамата са като скачени съдове, на всички битки са заедно, хаха. А и работят най-много + Виктор (това е триото, което задаваше креативността, но Киро е повече по майсторенето, докато Георги повече по отливки и мазане).
Дали накрая това съперничество между двамата няма да завърши отново на Арената? Дано не, аз лично не искам двамата да се срещат в скоро време, защото означава, че единия ще отпадне, а и двамата заслужават да стоят колкото се може повече заради това, че работят много, добри са на терена, а и са колоритни участници. Вярно Георги простее малко, ама пак запомнящ се типаж е.

# 1 523
Да, в момента си пренареждам желаните финалисти само по критерий как са в игрите и от мъжете Кирил и Георги заслужават да са на финал, въпреки недостатъци в поведението (Кирил) и гаднички навици (Георги). Само че Георги взе присърце нападките срещу Ралица и подозирам, че ще загуби фокуса към собствените си интереси - точно в Кирил ще се прицели.

# 1 524
Не изгледах вчерашния епизод до края, изгасих след игрите и по това, което пишете, добре съм направила. Разбирам, че Кирил много се дразни на Ралица и Ваня, била съм в подобна ситуация с колега - буквално ме дразнеше как диша! И все пак, няма как да оправдая агресията, която този човек излъчва към двама души, без значение дали са мъже или жени. Постоянни нападки, обиди и гаргари от страна на "прекрасните" Кирил и Ивайло, с одобрението на цялата им групичка. Ако Теодора сега реве за щяло и нещяло, то не си представям какво щеше да е, ако беше в позицията на Ралица.

Аз пък не искам дуел Живка - Мартина. Искам и двете са финал, където "майката" на фермата да види най-малък процент подкрепа от всички сезони досега. Същото искам и за Кирил, де.. Grinning А Любчо да падне от Коцето.. Heart Eyes Ох, размечтах се. Grinning

# 1 525
Според мен Ралица каза, че не помни да е правила нещо лошо или обидно, а не че изобщо не помни какво е ставало. Поне аз така го разбрах, че ако е ставало нещо лошо, тя не го помни.

Не успях да гледам много внимателно, но и на мен така ми се стори. Ралица по-скоро изобщо не осъзна какво толкова е направила, а не че не помни цялата вечер.  Всички се забавляваха, тя се опита да им влезе в тона и последва....(детето ме пита пита какво е това пийп-кане).  Страшна злоба струи от Киро и Ивайло по отношение на Ваня и Ралица. Просто излъчват злоба. Само да влязат в полезрението им и започва словестна диария, а ако и кажат нещо и става страшно неприятно за гледане. Не мисля, че са заслужили чак такова отношение. Ясно е, че не са техните хора и няма да си пият кафето заедно след края на формата, но това е ненормално.
Костадин доскоро го приемах за ,както се казва, Мариус Куркински от Али експрес. Но вече не- има едно психопатско излъчване.
Аз, като един наивник, все се надявам да е някаква роля, в която е влязъл.

Ако някой знае какво се случва и до къде стигат Ивайло, Костадин и Любо ще съм много благодарна да ми изпрати едно лично. За Кирил разбрах.

# 1 526
Имам предчувствие, че Любо точно от Коцето ще падне. Не се базира на спойлери, но толкова често излъчват на императора схемата, че очаквам да се сбъдне изразът “Внимавай какво си пожелаваш!”
В сферата на желанията искам да се случи това, което Георги каза веднъж на Чавдар - че иска преди да си тръгне да изкара трима от другия лагер. Дано, макар че не ми се ще Кирил да отпадне преди финала.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 11:15 от Mama xxl

# 1 527
Днес видях 3 - ма от участниците .Красимира маа крачоли по Витошка
Ванчето с приятелка вечеряше пак на Витошка в един от остъклените ресторанти.
Стефан и приятелка бяха на театър в Сълза и смях / открита сцена/- гледахме “Умопомрачение”
А аз преди два дни видях Цвети с приятелка пред "Хепи" на "Раковска", цялата в черно, сладка и миловидна, но нищо уау...

# 1 528
Жалко, че Виктор след манипулации не избра Коцето....
Тъжен дуел ще е...

# 1 529
Чак сега успявам да се включа и аз, след една "цветна" фермерска седмица. Сама не мога да определя какви чувства поражда в мен видяното в последните епизоди. "Играта" вече хич не прилича на игра. Положението е трагично.
Ще започна с кавгата между Кирил и Ралица. Ами честно, и аз не видях нищо кой знае колко излагащо и просташко в поведението на Ралица след като изпи двете ракии. Държеше се доста по-трезво и прилично в сравнение с някои участници, без да са употребили и грам алкохол. Това, че не си спомня го разбирам и аз като да не си спомня да е направила нещо лошо. Тя след това сама пред камерите доуточни, че действията ѝ са били с цел забавление, без странични мисли и намерения. Вярвам ѝ. Относно Кирил, когато не можеш да понасяш някой, търсиш и най-малкото, за което да се хванеш. В случая той се хвана за напиването на Ралица не толкова, защото останал потресен и възмутен, колкото заради това, че не я харесва попринцип. Отношението му беше грубо и грозно, но все още Киро не е навлезнал в класацията ми за най-противни.
Докато Коцето води тази моя лична класация. Малко са епитетите, с които да опиша това злобно същество.
До последно вярвах, че Любо може да покаже нещо по-смислено и интелигентно, но явно през цялото време съм била в заблуда. Ако между него и Лора се завърти някоя изсмукана любовна драма, и двамата ги отписвам напълно.
Довечера ще стискам палци на Пламен. Определено последните събития му повлияха, но силно се надявам да се събере и да се раздаде максимално на дуела. За мен си остава фаворит и ми се иска да не се "изцепва" повече и да си вземе поука от случая с бележката и Тедка.

Общи условия

Активация на акаунт