🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 967
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 500
Пламен не се раздава на дуела, защото е малко смачкан от бележкагейт, колкото и да не го показва. Освен това му е тегаво заради Виктор. Ваня би казала, че вибрира на по-ниска честота в този случай Grinning

Не знам каква беше тази словестна диария в началото на епизода от Сълзата. И Виктор с неговата религия. Не мога да разбера защо трябва да убеждава Пламен за вярата и Бог. Много се дразня в такива ситуации. Отделно Тедка всячески се опита да убеди Пламен какъв грешник е и да се покае... А тя що дири при тях двамата като е толкова обидена, даже няма да коментирам, вече на всички ни е ясно.

Силно се надявам Пламен да има чисто сексуални мераци към тази жена, защото, ако наистина я харесва като човек, просто не мога му го простя Grinning

Отдавна съм писала, че не зная как си лягат до Коцето. Има толкова нездрав поглед и поведение... като видя как някой му се лигави и гушка и ми се драйфа.

А Киро, Киро... топ ъф дъ топ на простотията! Ивайло до него е като малко кутренце... Поне някой път Ивайло изцепва нещо смешно, а Киро е... No Mouth

# 1 501
  • София
Пламен обаче явно наистина има проблем с коването, така че е хубаво да тренира, ако остане. Сега беше за две точки, следващият път може да е за седем.

# 1 502
Снощи, докато Теди игнорираше Пламен и му изнасяше проповеди, ако щете вярвайте съм заспала и се събуждам в края на втората игра. Та трябваше да превъртам. Ама моля ви , смилете се над нас, има и други участници,  Стефан го забравихме как изглежда вече, стига със словоизлиянията на Преподобната.

Да, докато преди Ивайло ни беше най- черен, Кирил отдавна го задмина.

# 1 503
Леле Лора колко фалшиво пее, ужас 😀
И Лора фалшиво пее, ама това дето виеше така май беше Теодора 😂

# 1 504
  • ново
С някои от вас, вие си знаете кои сте, бих седнала на троянска сливова да ги обсъдим на живо и бихме завършили, както Мери каза.
Биле, да осигуря терен? Същият като сливовата 😄 Ще викнем двамата да ни изтипосан в новините, че сме пияници. Да им подпомогнем рейтинга, не за друго 😄

# 1 505
Убедена съм, че Кирил няма много приятели. Или са като него и са доста изолирани. От такъв човек всичко може да се очаква, да атакува, унижава при някаква грешка. Или са същите като него и той сред дружките си не смее много да се вихри. Жени още по-малко. Ивайло също не успя да се скрие и двамата просто изливат душата си, както им идва отвътре. Някой беше написал, че другите били хитри да се скриват. Не приемам за вярно това, не е хитрост човек да се въздържа от подобно поведение, а е умение да се справяш със собствените дяволи, когато си в обществото. Да, може човек да се изпусне, дори няколко пъти, но разликата, е, че Ивайло и Кирил нямат никакви задръжки, дори им доставя удоволствие да се държат така. За мен това си е патология. Коцето наистина има някакви проблеми. При него е различно. Още в началото силно ме дразнеше тона, патоса на Кирил, назидателния тон, не бих влязла с такъв човек дори в диалог. Колко работодатели биха поискали такива хора в екипа си, както и колко човека биха искали да работят за Киро?

# 1 506
  • София
Относно Кирил. Не е чак толкова черен.
Човека работи най-много от всички останали, има златни ръце, страхотен глас, може да оцелява сам и е много добър в битките. Има всичко необходимо за подобен формат. Много добра находка на екипа. Да, има демони в себе си и се излага на моменти, но е основен герой в сезона, пък било то и отрицателен такъв. Без такива не може, винаги е имало и ще има. А ако няма, то нито гледаем риалити формат ще се получи, нито филм, нито сериал.
А за да реагира така обаче има много неща, които не ни показват в поведението на светата троица... Не го оневинява за някои груби и цинични избухвания, но всяка крушка си има опашка...

# 1 507
Не знам, ако бях на мястото на Ралица, къде щях да се скрия от неудобство.А тя дори няма спомен. Едната Ваня дето се опита нещо да я защити , но то с Кирил май по-добре да не се цапаш като спориш  с него.
   Обаче аз не оправдавам никак Ралица.Ако се знае какво се случва след няколко ракии,ми да не пие.ЕТо сега,давам повод на продукцията и на останалите да я критикуват.И децата и близките гледат .Все пак трябва да може да се контролира, не да не помни и да пита другите.
   Преподобната май бързо забрави обидата от бележката, позьорка.

# 1 508
Дори в това да си отрицателен герой, трябва да има някакви граници. Ако се величаеш за сметка на нечие достойнство, и то на човек, жена, в уязвима ситуация, за мен си най-обикновен насилник. Можеш да си си ла*но и без да унижаваш други хора.

# 1 509
Прекалено много агресия от мъжете този сезон. Агресия в най-лошия случай, мелодрама в най-добрия. И не говоря само за свръх противните ми Кирил и Ивайло. Кирил го знаем, неговите тиради винаги са една стъпка от агресията. Ивайло също намирам за вербално агресивен, защото той може да подиграва и унижава просто за забавление. Според мен има нещо плашещо в подобно нещо. Но не приключваме до тук. Блъскането и маймунското реване на Любо. Коленето и отмъстителното отношение, което се усеща в Коце. Ако щете дори Виктор с поведението му с табелата на Цветелина, когато тя си позволи да го отреже. В Чавдар също имаше доста скрита агресия.

И това всичкото при положение, че биячът на жени си тръгна в първата седмица Grinning може би аз изкарвам мъжете във Фермата много черни, но поне аз наистина усещам много агресия, много желание за унижение и мъст към останалите. Тягостно е за гледане.

# 1 510
Забелязвате ли, че обществото ни е препълнено с такива персони като Кирил и Ивайло. Вечно нервни, избухливи, заядливи, нетолерантни, арогантни и те са във всички прослойки на обществото ни. За тях няма авторитети, смятат се за повече от другите и са склонни към агресия, независимо каква.
Дали винаги е било такова обществото ни или претърпя някаква промяна последните 30 години, но не съм очарована от това, което виждам навсякъде.
Във формати като този влизат възрастни хора, които не умеят да общуват, нямат търпимост към нищо и никого, пълни егоисти. Всеки е само за себе си. Толкова да не можеш да загърбиш егото си за няколко месеца и да изразиш себе си чрез умения и качества, а не в кавги и дразги с околните и това да ти е начина да се отстояваш. Така ли ще възпитаваме следващото поколение, да се самоизтъкват само чрез надмощие над другия. Събуждат множество въпроси тези формати. А, уж изкуството трябва да възпитава ценности и да бичува от своята трибуна недъзите на обществото ни, хахаха
Не казвам, че хората трябва да са стадо и да блеят, но не може , пък и всеки да си е сам за себе си.
Каквито и да са ти подбудите да влезеш във формата, накрая само личните ти качества и зрителския вот ще те отведат до спечелването му.
Всички заявиха, че каузата ги събрала, но дори и на това място не успяха да се смирят и да бъдат по-добри.
Олях се!

# 1 511
  • Разпиляна във въображението
Да се държи нарочно по този начин Кирил е ужасно, но да не носи маска и той наистина да е такъв - още по-лошо. В случая Кирил защити коленето, ама нали са в предаване, където знаели, че в един момент ще свършат цигарите, алкохола... Живка просто му припомни колко се радваше Кирил на ракията. Така ли беше? Наистина голяма радост струеше от него. А той се защити като нападна грозно Ралица. Мъжка постъпка, вместо да продължи да се аргументира защо да колят. Останах с впечатлението, че тя не помни и какво толкова лошо е направила, но явно повече няма да пие, което е добре за нея. Дори и така агресорите ще я захапят за друго. По време на разговора между Пламен, Теодора и Виктор не можех да откъсна очи от съдовете, които е направила. Красота. Златни й ръце.
Кирил не е единственият, който работи здраво в тази Ферма.

А Пламен, ако толкова не е искал да се изправи срещу Виктор можеше да спечели имунитет. Не стана. И то не за малко. Двама по-възрастни се справиха по-добре. Мислих, че ще е по-категоричен на арената, но до момента не го показва и не вярвам да е защото се пази.

# 1 512
  • София
То Ралица няма какво да си спомня, защото нищо конкретно не се е случило. Явно като пийне губи представа за мярка, но тя не може да го осъзнае, за нея е забавление и не успява да прецени, че на останалите не им е забавно.

Не е като да е падала под масата и да не си спомня това.

И аз съм от нехаресващите Кирил. Той и Коцето са ми най-неприятни.

# 1 513
Ралица просто се забавлява, падат и задръжките. Тя понеже е много умерена и деликатна и затова като пийне бие на очи промяната. Нищо фрапантно не е направела, танцува, забавлява се. Тетка пияна ли е като постоянно реве и опява, танцува и пее.

# 1 514
Те всички работят, някои повече, други по-малко. Само Стефан не съм виждала да бачка, но може това да ни показват просто. Товаа, че един човек работи здраво, не значи, че трябва да му правим евала, когато агресира или е простак. То бива някой да те дразни, но от Кирил струи злоба, омраза и ненавист. Ако беше навън, като нищо да изрази агресията и физически... Наистина мъжете са ужасно агресивни в този сезон, освен това са и интриганти. И се държат като ощипани госпожици. Мартина се държи по-мъжки от всички мъже. Живка разсъждава също  по-трезво от мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт