🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 978
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 210
Вече се бутат и падат моите противни фаворити от трупчето за първо място... Това е положението, имам три първи места - Ивайло, Киро, Коце в този ред. Ако направите Киро победител, нищо човешко не е останало у вас, И&А. Парите ще са промили необратимо мозъците ви.

# 211
Сега с теста за фермер на седмицата имам усещането че Любо може да изненада Ваня. Ваня и на предишния тест уж сигурна се провали.

# 212
Ама стига, де. Тя Теодора като мъж към мъж пита какви мисли са му в главата. Joy Тя като види мъж и също се превръща в мъж. И нищо мъжко не виждала в тях. От толкова рев ѝ се е замъглило зрението. Joy

# 213
  • Варна
С този манастир и омъжената жена се сещам за "Алената буква". Да му сложат на Пламен една .Joy

# 214
Кировата кошница вероятно е оплетена.  От опосумите, предварително.  Много го лансират.

# 215
Олелеле, верно ли ще му кръщават детето - писма от жена му, сега тая семейна вечеринка... май наистина му постилат за победител на Кирил. На мен не ми е неприятен, но не ме кефят такива сценки.

Но от бележката съм разочарована. Това ли е? Леле, при тя съспенс очаквах минимум предложение за кекс.

# 216
Ако Иван и Андрей правят всичко възможно Кирил да е победител на Фермата 7, значи са пълни идиоти. Предпочитам Живка да бъде победител.

# 217
Изобщо, ама изобщо не ми изглежда тъжна Теодора. Човекът, който видимо е притеснен е Пламен. Може ли мъже във Фермата такъв език да имат? Наистина не мога да определя кой е най-неприятен - Ивайло, Любчо, Кирил. Като че ли Киро, той от самото начало ми беше неприятен. Другите двама не се мислят поне за умни, ама този се мисли за много над другите.

# 218
На мен празноглавецът Кирил ми е по-неприятен, дори от Мартина, Любо и Ивайло. Тримата изброени повече ми бият на тъповати училищни хулигани, докато Кирил е агресивен, злобен и искрено вярва грозникът, че е много над останалите.

# 219
  • Sofia
Един въпрос не ми дава мира. Кои точно палчета иска да целува Пламен,  на ръцете или на краката.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
Голяма драма, голямо чудо... на някои позьорчета им дойде дюшеш да се развихрят, ама толкова преиграват, че чак не става за гледане..

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:11 от bobby_me

# 221
Страшен каст, признах ги. Толкова тъпаци на едно място да събереш си е талант. Как ми липсват Петър и Калоянчо...

# 222
  • Асеновград
Ужас голяма тъпня. Тази Теодора ,,гузен не гонен , бяга,, като е видя да реве направо ми се с....Иван голяма излагация , почудиха се какви интриги да спретнат. Живка още повече ми стана противна.Злобна женица. Смятам че Теодора се изчерпа и трябва вече да си ходи.

# 223
Кировата кошница вероятно е оплетена.  От опосумите, предварително.  Много го лансират.
Да не са съученици, нищо че тия двамата изглеждат като синове на Киро? Тоя НАТФИЗ не е школа само за артисти... Даже е повече школа за други работи, да ме прощават!

# 224
Един въпрос не ми дава мира. Кои точно палчета иска да целува Пламен,  на ръцете или на краката.Stuck Out Tongue Winking Eye

Които са по-криви. Joy

Общи условия

Активация на акаунт