🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 316
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 450
Актьорските му способности не познавам и съответно не ги коментирам, но виждайки какъв човек е, аз не искам да го познавам и като актьор...

# 451
А и да скрият дамските дрехи от Кирил, по нелепо нещо от танца му снощи не бях гледала!

# 452
Явно манастира е достъпен вече, съдейки по снимките от посетители.

И защо да са герои?

# 453
Да, участниците е много по-подходяща дума.

# 454
Ами да. Какви герои са? Все едно Шипка са бранили.

# 455
Не четох последните 20 страници, сега тепърва.

Прави ми впечатление как се лепят квалификации от пишештите тук.
Цвети била питка, с криви крака, балдъри!? имала Flushed , Киро - треторазряден, Любо - "добре че жена му го оставила" Confounded ...
Анонимността е голяма работа, но някак не вярвам човек, който се стреми към обективност в ежедневието да го загърбва във Форума.

Харесвам и следя играта на Живка, Любо и Кирил. Последните два по усещане и интуиция от самото начало, а Живка играе интересно и умно до тук.

Кирил вчера реагира непопулярно, но ако се разгледа постъпката му от друга страна: Приятел се брани докрай, може да се разбере позицията му. Някои хора правят така. Интересно ми е да видя как ще се развият отношенията им.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 13:16 от NOVA NADEJDA

# 456
Хора, всички упреквате Теодора, че не стои мирно и едва ли не заради нея е станало всичко, е пак питам ще прати ли някой кадър, в който тя е компрометирана. Давате Ваня за пример и на Георги целувката, хайде моля, ако я беше цункал по челцето някой от по-младите участници нямаше да вдига врява. Да не си кривим душата, че всяка жена ще се зарадва да и засвидетелстват внимание мъжете, но зависи кои. Ми да си призная, че ако Георги ми се завърти, хич няма да го и погледна, баш не ми е визуално приятен, виж вече ми симпатичен доста като поведение от последните епизоди. Що не се произведе такъв шум, коги кака Сийка беше седнала в скута му още първата седмица. Ми и той семеен човек и него семейство го гледа отвън. Що са тези напъни да се очерни една персона и то тенденциозно, щото не я харесваме

# 457
  • Пловдив
Снощният епизод беше просто нелеп. Занимаваха ни толкова време с бележката в стил "6 клас ", вместо да покажат въпросите в надпреварата за фермер на седмицата и как се стигна до победата на Любо.
Иван се вживя в ролята на морален съдник, което някак не му подхожда. Теодора осополяви всичко, а един от най-харесваните до момента участници Пламен беше подложен на публичен линч.
За десерт продукцията се опита да ни убеди какъв духовно извисен човек е Кирил, случайно решил да кръсти дъщеря си точно сега.
Единственото, което ми допадна, е маниакалният смях и фестърска физиономия на Жоро, докато повтаря за курбаните.

# 458
Докато дъвчем темата то имало анкета Simple Smile

На въпроса за вината - не мога да кажа кой е виновен. Всичко е толкова изманипулирано и изопъчено, че не зная... Мисля, че и двамата имат малко вина. Трудно има приятелство между мъж и жена, та Теди трябва да е по-обрана с прегръдките. Видя се защо. Пламен сглупи с бележката...

За излагането - 100% продукцията! Много грозно постъпиха!

За победил Пламен си ми остава топ ъф дъ топ!

За приятелството - очаквам Любо да смени плочата, ако му е изгодно да дружи пак с Пламен...

Гласувах за вълк-единак.

# 459
  • sofia
Единственото, което ми допадна, е маниакалният смях и фестърска физиономия на Жоро, докато повтаря за курбаните.
Satisfied Satisfied

Да си кажа, че и аз съм ревла.... особено като нещо съм ядосана и разстроена, цивря доволно често, но Теодора даже и на мен ми идва в повече.
Пламен да я беше "сгащил" в някой ъгъл и да й се обяснява... що пише бележки, та се вкарва в беля?!
Мнението ми е, че само него трябваше да накажат, щото пише тайни бележки, а не щото бележките са "неморални" ... тотална тъпотия изсмукана да не казвам от къде.

ПП: Излъчването на Кирил ми е неприятно и от там и самият той. Честно казано не знам защо, но ми е супер антипатичен.

# 460
Ау, какъв другарски съд му спретнаха на Пламен!
Тц-тц-тц...
Иван, точно той, който изневери на жена си, с такъв плам говореше за ''морал, святост и смирение''.
А стрийптизът на Киро, идеално се вписваше в гротескната картинка.
Морален човек е Кирил: ''На паднал човек, ръка се подава!'' И после...като ги зареди:''едноклетъчни същества, тъпунгер, трябва да се сгазят!" Flushed Уаууу!!!
И Любо много загрижен човек. Веднага яхна вълната. Изчете едно конско на другарчето и бам към фермерския стол.
Теди, съвсем очаквана реакция от нея - дълъг и напоителен рев, а можеше да реагира съвсем нормално, да се изсмее дори, да се държи гордо и на положение. Но аз вече писах, че за мен тя е много лабилна и неуверена жена.
Добре че е Лора! Поне тя се пробуди и даде заявка да ги смачка, всичките. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 461
Като коментирахме с приятели още първите епизоди, мъжете не обръщаха внимание на ревовете на Тедито.
Сега мъжът ми каъо я види пак да циври и вика-ооо, не!
Не би я изтърпял и 5мин в къщата си.
И нормално, то това не се търпи.
Бих се изненадала, ако мъжът ѝ я търпи и тази лабилност не пречи в семейството ѝ.

# 462
Тити Папазов в женски вариант, явно им свикват половинките и не се впечатляват

# 463
Ами да. Какви герои са? Все едно Шипка са бранили.
Може би в друг смисъл да е употребено - като герои от сериал. Smile

Четох другите мнения от снощи насам и може би ще се съглася с Дяволо за Ванчето и викторината. Не съм напълно убедена, защото нищо не видяхме от въпросите и отговорите, но шумотевицата около бележката беше точно преди викторината и може Ваня наистина да се е разколебала за фермерството. Жалко, че не видяхме все пак загубата ѝ.
 За Теодора също размишлявах. Не я харесвам от ден първи, но нито ме дразни зверски, нито някаква женска завист може да събуди. Просто нехаресване си е, породено от силни съмнения за много фалш и неискреност. Но все пак тя си остава само образ от екрана, така че категорични изводи не правя. Реакцията ѝ от вчера наистина беше странна от една страна и не толкова от друга. Понеже тя си реве обилно за каквото ѝ падне, не би трябвало да е странна. Но пък бележката е от Пламен - най-резервираният и най-малко познатият от всички участници. Той отрече, че с нещо е бил предизвикан от Теодора, но ако е било така в действителност, той не би ли трябвало да реагира по друг начин, ако пише бележка за първи път и разкрива неподозирани за Теодора чувства? Нещо като "много ми харесваш" например би било много по-удачно и на място. А не от вратата за краката - целувам ти палчетата. Докато си размишлявах и се сетих за прасковата и Ваня. Пак с главно действащо лице Теодора. Имало е сблъсък, който при монтажа е пропуснат. Да се чудиш защо е пропусната караницата, като това са любими моменти за продукцията. Идват обаче бананите и караницата вече е по-солена и масова. Не я пропускат този път. Та сега си мисля, дали все пак ще излезе нещо повече от отношенията между Пламен и Теодора, което е пропуснато при монтажа на предните епизоди, като прасковената история. Тогава хлипането, с което ни заляха вчера в половин епизод, може вече да не е толкова странно.

# 464
Аз още не мога да повярвам колко са възмутени и огорчени всички от лагера на Пламен от постъпката на Пламен. Те от небето ли падат? Баш тия с по няколкото брака и деца от различни връзки?! Те по-големи светци от папата ще излязат.
Мен нещо ми се струва, че има една маааалка вероятност Теди сама да е наклепала Пламен пред опосумите. За да излезе чиста накрая. А те да го представят, че все едно сами са го усетили по записите от камерите.
Просто Теди ми прилича точно на онези, дето навремето всичко донасяха на другарката Joy

Общи условия

Активация на акаунт