🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 282
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 435
Не може Пламен ратай , нали го наказаха 5 дена да спи сам в Метоха. Smiley
Що не пратиха и Теда там наказана за укривателство?

Само ми е малко гадно за детенцето на Теодора. Ако гледа милото, сега какво ще му обясняват. Мама все плаче, щото малко са я залюбили.

# 436
  • Асеновград
То като цяло Теодора , как не помисли за всичките си близки. Ако мой близък човек , непрекъснато реве и се тормози , бих отишла и си го прибрала , все пак не е всичко на всяка цена.  Тя не спря , ред сълзи ред сополи , то няма епизод в който тя да не реве. Оффф изобщо не харесвам такива хора .

# 437
  • Варна
Ако е такава ревла хич няма да я прибирам. Ще паля свещ по-късно да си дойде 😂😂

# 438
Малко ми е странно как църковни служители бяха въвлечени от продукцията да говорят лъжи.Всички знаем, че гледаме със закъснение месец и половина, а се внушава на драгия зрител, че в деня на излъчване е бил църковния празник, и това казано от митрополит...

# 439
Пълна бутафория беше кръщенето. Като нищо детето може и да е кръстено отдавна. Тези „прекрасни” хора вече ме карат на нищо да не им вярвам. Аз като майка не бих се съгласила да си водя детето в реалити предаване, да изпълним един уж свят и интимен ритуал. Пък аз не съм вярваща и пак ми се струва богохулство... И да, поканени на кръщенето са хора, дето се плюят и овикват от седмици...

# 440
Тоя епизод смърди отвсякъде. Първо тази безумна история с бележката. Сега и куизът остана в неизвестност и не видяхме как по-точно кухендерът Любо е спечелил.

Все тая, де. Отново първи дуелист ще дойде от ангелите на Георги и отново някой от групата на малоумните ще си ходи.

Не съм дочела, може вече да сте го коментирали, но Любо явно е спечелил с един верен отговор и грешки на Ваня. Тя имаше 0.5 точки, значи една грешка на Любо. Той имаше 1 точка, все пак нещо е отговорил вярно и три по 0.5, т.е. грешки на Ваня. На останалите си въпроси явно е пасувал.
При липса на алманах на дуелите, тези въпроси са ми много интересни + тези за храната, но те са само 3 и докато започнат и свършват. А те точно това не дават, защото по-важно беше да гледаме как Теодора отново реве, а Любо се прави на голям мъж, демек нищо ново.
Кирил ми е противен, изобщо всички от Сезонът е наш не ги понасям и не че толкова харесвам другата група, но понеже тия хич не са за харесване симпатиите ми автоматично отиват към Живка и компания. Тук една дама писа хвалебствия в защита на Кирил колко аплодисменти бил получавал. Все тая, ако ще папата да го е аплодирал, като човек не струва и толкова.
Последно да изкоментирам нелепия избор точно Иван да им чете морал. Толкова не можаха да пратят Андрей, че да не е така абсурдно 🤦♀

# 441
Не може Пламен ратай , нали го наказаха 5 дена да спи сам в Метоха. Smiley
Що не пратиха и Теда там наказана за укривателство?

Пламен ще си спи, където са му казали, но през деня ще е ратай. Иначе какво наказание е това, те му правят услуга по този начин.

Още ми е смешно Ванката каква реч дръпна. В това предаване участниците имали семейства отвън, а той моля ти се, се опитва да развали едно от тях. Joy Joy Ако не ми беше толкова скучно снощи, щях да се търкалям от смях. Може и да съм тъпичка, но не разбрах къде е драмата? Кое трябваше да ме впечатли, къде е съспенса, че не го видях? Не беше наблегнато на нарушаването на правилата, а на чудната бележка, на морала, на опита да оскверниш една честна, омъжена жена, която само си е плела чорапи с теб. При положение, че в други сезони и секс са правили в предаването, а тук един мъж написал бележка като в шести клас. Толкова смешно, та чак жалко.

# 442
Явно манастира е достъпен вече, съдейки по снимките от посетители.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:22 от Butterfly_🦋

# 443
Любо, а и Иван пропускат нещо важно.
Семейство може да се развали само със съгласието и участието на женения.
Теодора толкоз ли е малоумна, че да й провалят брака едни голи мераци на Пламен, докато тя не му дава чатлаци??
Ами ега си и брака в такъв случай...
И в тоя ред на мисли, на Иван Ирина сама ли му провали първата връзка?
Коцето е лисица номер 2.
Предугади той, че Пламен може да е ратай, че и първи дуелист и какво ли си вика - току-виж ме викне мен, ча'й да се подмажа.

# 444
Абсурд Любо да праща Пламен ратай. Той в промото заяви че иска да види най-силните участници според него. Кирил , Жоро и Ралица и Мартина очаквам да са двойките.

# 445
Пълна бутафория беше кръщенето. Като нищо детето може и да е кръстено отдавна. Тези „прекрасни” хора вече ме карат на нищо да не им вярвам. Аз като майка не бих се съгласила да си водя детето в реалити предаване, да изпълним един уж свят и интимен ритуал. Пък аз не съм вярваща и пак ми се струва богохулство... И да, поканени на кръщенето са хора, дето се плюят и овикват от седмици...

Е, вярно ли го мислиш това? Sad

# 446
Тук една дама писа хвалебствия в защита на Кирил колко аплодисменти бил получавал. Все тая, ако ще папата да го е аплодирал, като човек не струва и толкова.

Понеже разваленият телефон съвсем набира скорост, ще внеса някои уточнения за четящите с разбиране.
Един потребител си позволи да коментира Кирил като "треторазряден актьор от Габрово", с което определи една дузина театри и актьори като трето качество.  Доста обидно за гилдията,  впрочем. Също обидно и за публиката, която посещава тези театри и гледа "треторазрядни актьори", които по пътя на логиката играят в също толкова "качествени" постановки. Надявам се разбирате, как с три думи се окачестви една сериозна на брой група хора, било то актьори или зрители. Границата на нехаресването беше прекрачена, защото излезе от личните нападки, а това провокира моя коментар тогава.
Как се стигна до "хвалебствия в защита ", не разбрах, но нейсе! Коментарът ми в частност за Кирил беше, че той не играе роли във фермата. Такъв е, какъвто го виждаме, с всичките си негативи и позитиви. Защото ако искаше да играе, би го изиграл толкова добре,  че към момента нямаше да отнася хейт. Толкоз.

# 447
  • София
Тук една дама писа хвалебствия в защита на Кирил колко аплодисменти бил получавал. Все тая, ако ще папата да го е аплодирал, като човек не струва и толкова.

Понеже разваленият телефон съвсем набира скорост, ще внеса някои уточнения за четящите с разбиране.
Един потребител си позволи да коментира Кирил като "треторазряден актьор от Габрово", с което определи една дузина театри и актьори като трето качество.  Доста обидно за гилдията,  впрочем. Също обидно и за публиката, която посещава тези театри и гледа "треторазрядни актьори", които по пътя на логиката играят в също толкова "качествени" постановки. Надявам се разбирате, как с три думи се окачестви една сериозна на брой група хора, било то актьори или зрители.

Ами то четенето с разбиране е общовалидно. Не съм го квалифицирала аз така, но определено не се разбира, че е треторазряден, защото играе в Габрово, а просто защото е кофти актьор. Ако беше от Монтана, щеше да е треторазряден актьор от Монтана. Треторазрядността няма общо с местоположението. Ама кой където го сърби, затова се хваща.

# 448
Коментарът ми в частност за Кирил беше, че той не играе роли във фермата. Такъв е, какъвто го виждаме, с всичките си негативи и позитиви. Защото ако искаше да играе, би го изиграл толкова добре,  че към момента нямаше да отнася хейт. Толкоз.
Ами това не е нещо, което да говори по-добре за него от всеобщото мнение, нито го реабилитира някак. Колкото до това как е щял да го изиграе, ако е решил, че иска да се хареса... позволи ми да изразя съмнение.
Рядко човек може да се преструва три месеца на такъв, какъвто не е, освен ако не е психопат.

# 449
Вижте, никога не съм твърдяла, че е положителен или отрицателен герой. Твърдя, че съм го гледала как играе и за мен е добър актьор. И моите изводи са, че във фермата не играе, иначе нямаше да има изцепки.
Човек може да определи участник като всякакъв на база излъчваното до момента, но да го класифицира като "треторазряден актьор" при условие, че професията му е актьор, а пишещите тук дори не са го гледали...не звучи сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт