🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 443
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата Simple Smile

Гласувах за Боби в анкетата, ама по-добре никой да не се връща.

# 61
  • София
Много сполучливи корекции на Теодора, хубава жена е. (“но грешна” по Йовков 😀)

За мен жена с толкова корекции не е красива. Все едно да кажа, че Светлана Гущерова е красива. Опитват се да излъжат природата, но старите ленти помнят времето, когато са били био. Joy

Ее не са чак толкова корекциите като при Гонзовица де 😀 Теодора си е била хубава и преди ми се струва, попипнала се е, но с мярка и сполучливо.

# 62
Снимката е в много близък план и силно мимически изкривена. Дори да е пипнато нещо от тази снимка не може да се съди. Теодора си е красива жена отвсякъде. Не я намирам за грешна, особено откъм поведение спрямо мъжете вътре. Да, дразнещ е този морализаторски тон и двойният аршин, с който мери хората, но тава ми е засега. Свръх емоционална е, но и аз съм такава, само дето си плача сама, не хълцам пред други хора. Не ми е фаворит, но не мога да я набедя в нещо или да кажа не черното бяло.

# 63
Снимката е в много близък план и силно мимически изкривена. Дори да е пипнато нещо от тази снимка не може да се съди. Теодора си е красива жена отвсякъде. Не я намирам за грешна, особено откъм поведение спрямо мъжете вътре. Да, дразнещ е този морализаторски тон и двойният аршин, с който мери хората, но тава ми е засега. Свръх емоционална е, но и аз съм такава, само дето си плача сама, не хълцам пред други хора. Не ми е фаворит, но не мога да я набедя в нещо или да кажа не черното бяло.
Съгласен, и аз не намирам кой знае какви причини да я съдя.
Не е перфектна, но не е страшно.

# 64
Просто свикнахме с това...

# 65
  • Велико Търново
Хексе,
Скрит текст:
Скрит текст:
аз още по-миналата седмица като правих табличката с датите на снимките и тв седмиците го видях, след това май и го писах, но също в скрит текст, затова може да е пропуснато. Наистина сметките не излизат иначе. Снощи като видях промото също ми "светна", че може това да е моментът, в който да има напуснал по собствено желание.
А ако и се окаже, че се случи така, със сигурност може би ще върнат някого, щото пък двама напуснали вече трябва да се компенсират някак.
Clouded Mind,
Скрит текст:
Скрит текст:
всъщност снимат 11-ти дуел, защото първата седмица нямаше такъв. След отпадането на Мариан, обаче, все едно е имало, та условно може да се приеме, че е 12-ти. Само че при гафа се видяха 10 снимки ПО ВРЕМЕ на дуела. Т.е. след него ще излезе още един (по-точно една, защото жени бяха на арената) и вътре ще останат 9-ма. Така че - не, не излизат сметките.

# 66
Благодаря за темата! Май и аз искам Боби да се върне. Добряк е

# 67
  • earth
Теодора е 7/10
Лора 8/10 (беше 8.5, но напълня)
Цвети 6.5/10
Живка 6/10 (има хубаво тяло, но лицето…)
Ваня 5.5/10
Мартина 5/10 (има някои данни, но не остарява добре)
Червенокосата е 5/10 (зъбите…)

Скалата не е линейна Simple Smile

# 68
Наистина разликата е огромна между Теодора преди и сега. Този нос като поялник видимо е поправян. Не бих казала, и че сега е голяма хубавица има тясно и дълго лице, което и придава леко конска физиономия.

# 69
Почвам да ви следя, че тук е доста по-интересно, от самото предаване 😄
Всички, които досега си тръгнаха, ми бяха доста неприятни, но има и още 😜
Мартина ми е безкрайно противна, Живка има  някои черти, които много ми допадат, та може да се каже, че нея най-малко не харесвам. Другите жени са блА. За мъжете ме мързи да пиша празни приказки в момента 😅

# 70
Гласувах за Боби, любопитно ми е към кой лагер би се вписал, по- вероятно единак като Стефан го виждам.

# 71
Гласувах за Цоньо, но и Боби нямам против стига да си вземе играта. Срещу Чавдар и Цоньо ще му е трудно обаче.
От жените нито една не искам да връщат. Напротив! Надявам се следващите двама отпаднали да са от жените.

# 72
На мен ТедитУ ми е много грозна и още по-противна с държанието си. Всичко по нея е корекции - то са вежди, нос, скули, устни и още куп неща, за които аз сигурно не зная, че могат да се оперират. Къде е Теодора всъщност и какво направи тя с нея?

# 73
Удавила я е с този непрестанен рев.
Както имаше един коментар във фейса - буретата и басейна от последните игри са ги напълнили със сълзите на Теодора.

# 74
Благодаря, господа! Flowers Hibiscus

Честита победа на Ваня - умно игра сама със себе си.
За Цвети - хубостта е до време, а при нея олелчването е на/лице, дано се вземе в ръце. Успех ѝ пожелавам!

От гласуването на Кирил за Ваня ми се изясни защо не я виждам в повечето дейности във Фермата - момичето си полягвало, докато другите работят. Събирала е сили за Фермер. Simple Smile Да видим кого ще предложи Цвети.

Общи условия

Активация на акаунт