🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 288
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 735
Може да ви изненадам, но мнението ми за Мартина не е чак толкова критично. Просто я гледам като мъж (е, не точно, но нещо такова).

# 736
Киро на мен лично ми е най-голямото разочарование до момента през сезона. Първите няколко седмици ми беше на двата плюса, практически ми беше един от фаворитите за краен успех. След това еднопосочно движение надолу и надолу. Точно като бат Любо, но от него нямах никакви очаквания. Даже Теди и Ивайло в развитито на играта през тези два месеца имат моменти, в които не са ми толкова неприятни.

# 737
Мартина не я харесвам, но не ми е толкова анти като Киро и ТеТка. Марта си е оплела кошницата, направи си групичката, действа си ги тънко, тънко по всички линии, а те слушат и изпълняват. Марта не е виновна, че има толкова балъци да й се връзват и да се жертват за нея. Иначе там изказванията й, че ще мачка, коли и беси са много грозни и тъпи, но определено има по-големи фаворити за най-анти участник Joy

# 738
За мен положително развитие засега има Георги.

# 739
Може да ви изненадам, но мнението ми за Мартина не е чак толкова критично. Просто я гледам като мъж (е, не точно, но нещо такова).

И...кое в нея се харесва на един мъж? Много ми е любопитно. В моите женски очи има сексапила на травестит, да не кажа, че Урсула ми е по- симпатич/ен/на

# 740
Аз пък съм шокирана от грозните думи, които си позволяват да използват участниците. Това си е чиста проба агресия.
Питам се дали и в реалния живот говорят така. Колкото и да не ми е приятен някой не бих използвала обидни думи.
В последните години това стана начин на говорене и на публични личности, което ме отчайва Scream

# 741
Опасявам се, че след предаването може да ме намери и да ме набие. People Eyes

# 742
Сега за анкетата.
Много се пазех тези дни да не пиша за бележкагейт, но явно няма да мина без няколко думи.

1. Кой носи вината за така създалата се ситуация?
Твърдо Пламен. Независимо какви са обстоятелствата преди това. И независимо от държанието на Теди. Той наруши правилата. Иначе най-голяма вина носи Продукцията за цирка, който спретна.
2. Кой се изложи повече след епизода?
Твърдо Иван и Продукцията. За малко черен ПР и хейтващ рейтинг минаха границите на нормалното.
3. Все още ли предпочитате Пламен за краен победител?
Отговорих с Да, но зависи от поведението му в следващите две седмици.
4.Окончатело ли се скъсаха приятелските взаимоотношения между Пламен и Любо.
Много сложен въпрос. Иска ми се да отговоря с ДА, но отговорих с НЕ. Защото Любо е такъв нагаждач, че би се обърнал към Пламен, ако има нужда. И не знам как би реагирал Пламен в тази ситуация, но може би няма да затвори вратата напълно.
5.Искате ли Пламен да мине под крилото на Живка или предпочитате да е солов играч?
След постъпката му предпочитам да продължи като солов играч, така и гласувах. Даже това да го изкара на арената по-рано от плановете му.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 11:29 от Bengun

# 743
И за мен Георги има много положително развитие. А като се сетя как го нареждахме в началото, то имаше и защо. Толкова ми се отврати с пърденето, целувката, грозния скандал с Живка. Но ето, него го даваха постоянно, а ни спестяваха формирането на Групичката и как Мама Марта се изживява като тартор на половината участници. После като лъснаха на преден план „готините” и се оказа, че Жоро не е толкоз лош. Много добре преценява нещата и хората. И е много подкрепящ на арената. И да, много ме спечели с подкрепата си за Цвети ма дуела.

# 744
Георги и Живка ми харесват напоследък, че са по-емпатични. Особено като се прегърнаха спонтанно след спечеления имунитет. Приятно ми е вече да ги гледам сплотени не просто срещу другата група, а с нормални отношения в рамките на техния отбор.

# 745
Снимката "Теодора чака Пламен, за да го игнорира" искам да я предложа за отличие.
Брилянтно. Trophy

# 746
  • София
Аз пък съм шокирана от грозните думи, които си позволяват да използват участниците. Това си е чиста проба агресия.
Питам се дали и в реалния живот говорят така. Колкото и да не ми е приятен някой не бих използвала обидни думи.
В последните години това стана начин на говорене и на публични личности, което ме отчайва Scream

И тук се изписаха доста грозни думи. Негативни коментари могат да бъдат направени с нормални думи, без обиди.

# 747
Снимката "Теодора чака Пламен, за да го игнорира" искам да я предложа за отличие.
Брилянтно. Trophy
Предлагам да е корица на следващата тема Wink

# 748
  • ново
И тук се изписаха доста грозни думи. Негативни коментари могат да бъдат направени с нормални думи, без обиди.
Права си, но тук са събрани анонимни хора, чието мнение можеш да прескочиш. Тук никой не е дошъл да пробужда целокупния български народ и да се бори за неговата симпатия на цена 100 000 лв.

# 749
Брилянтно. Trophy
Предлагам да е корица на следващата тема Wink
Да, това или фасонът на Георги с курбана.
Някой може ли да ме подсети в кой епизод беше това? (За съжаление, смехът няма как да се вкара в gif, но и жестът стига).

Общи условия

Активация на акаунт