🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 132
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 900
Дали пък Пламен не са го гласили от продукцията за Димитър Калайджиев на сезона? Да се “намери” и “преоткрие” някоя от обвързаните. Но понеже го мързи и не му се занимава - бележка гейт и як хейт 🙂

# 901
Сценката в метоха беше като в детската градина, 3 група.
Добре й каза Пламен - Сигурно не си забравила, че живея тук?

# 902
  • София
Аз претръпнах от толкова глупости  накуп, вече само ми е смешна Теодора. Представям си колко са заети и изтормозени бръмбарите в главата й, горките:
Сцена 1 - Сълзи и сополи: Точно в това видео, в което флиртуваме с Пламен, тъкмо си мисля колко ми липсва семейството ми, то си се вижда отвсякъде. И докато страдам, този да вземе да се умъкне най-нахално с кални обувки отвъд границата, без дори да почука на бариерата дори... Аз си прибрах прилежно бележката в джоба, обаче изобщо не съм я прочела, защото в моя свят този код не го знаем.
Сцена 2 - Време за приповдигната истерия на арената: Можеш, можеш! Поеми си въздух, издишай! Лапни залък, дъвчи, преглътни! Едно, две, едно две!
Сцена 3 - Сълзи и сополи: Не, не, изобщо не съм простила, дума да не става да се сложи край на този цирк толкова лесно! Чакай за по-сигурно да отвисна в стаята, в която спи Пламен, да не се губи инерцията и да не вземе да ме подмине като предния ден.
Сцена 4 - Назад, назад, моооме Калиноооо......
Иииии..... завеса. До утре вечер в другия спектакъл. Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:01 от Reinа

# 903
Мартина не само изглежда, но и говори като мъж Confused Дабре, че не я дават често да се изказва, че едвам се изтърпява в комбинация с другите титани на мисълта от тази група.

Тя и Ивайло, всеки с по два брака зад гърба си, набързо определиха Пламчо за нарцис и недорасляк, а иначе, те като скачат от брак в брак, това не е никакъв проблем!

# 904
Мартина не само изглежда, но и говори като мъж Confused Дабре, че не я дават често да се изказва, че едвам се изтърпява в комбинация с другите титани на мисълта от тази група.

Тя и Ивайло, всеки с по два брака зад гърба си, набързо определиха Пламчо за нарцис и недорасляк, а иначе, те като скачат от брак в брак, това не е никакъв проблем!
На Ивайло няма да му е последен този брак😂

# 905
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 52 (10.11.2021)

# 906
Пламен и Мартина или Пламен и Тедка... Каква дилема, уважаеми зрители Joy

Гледам не сте коментирали как Император Люпчу, повелителя на морала, беше приклещил Лора и надвесил лицето си над нейното с репликата „в такива ситуации целувам жената”.. това си беше чист флирт и заигравка, с обвързаната! Лора. Иначе сигнали не й дава, не, не, не...Айде сега да ходи и той в метоха, да се покае.

# 907
Много тъп епизод, ТеТка реве и играй, Коце театро и той играй, малко оплюване между лагерите, бай Марти е най-желан.

# 908
# 909
Ох само си представете на какъв изблик на драма ще се нагледаме, ако Пламен почне тенденциозно да я игнорва Теодора вместо тя него. JoyJoy Тя ще откачи. Grinning При Тетка ситуацията е- сърби, боли, драго ми е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 910
Аз съм впечатлена как са успяли да съберат толкова много неприятни хора на едно място в този сезон. Наистина.. аз нямам фаворит. Може би единствено Виктор.
Теодора глупава ли е, или умишлено създава ситуации, в които да реже Пламен и да се държи зле с него. Набутала се в стаята му и мислила, че ще е сама там. Не се сеща, че той ще се прибере все някога... ?

# 911
Пламен го изкараха нарцистичен, но точно такава черта в него не съм забелязала. Добре го наредиха дуото Марта Куин и Ивчо Пажа.😂

Значи Пламката има някакъв афинитет към омъжените. Първо се е пробвал с Мартина, но е срещнал греда, после с Тедка - пак греда (ревяща) и сега необвързана остана само Живка. Да се пази, че може да е следващата с бележките в джоба.🤣

# 912
Иска ѝ се на Мартина нея да е харесал Пламен, ама нъцки. Като направиха другарския съд и Ванчо обясняваше случилото се, същата тази Убавица гледаше като на*рана.
А забелязахте ли, докато обсъждаше Пламен, как чевръсто ръкомахаше и все с дясната, бинтована ръка. Толкова я боли, че ще я счупи от чупки.
Нещо не ми достига да харесам Пламен. Неприятно впечатление ми направи, че държа сметка как е гласувала Ваня. Това е игра, бре, мушмунгер, ще гласува, както ѝ е кеф.

# 913
Във фейсбук майката на Пламен (Daniela Naydenova) е подпукала продукцията.
(Изтривам линка, защото има спойлер. Като писах първия път, още го нямаше)

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 00:07 от Mama xxl

# 914
  • София
Може ли скрийншот на мненията за хората без фейсбук 😀

Общи условия

Активация на акаунт