🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 107
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 990
Скрит текст:
Ти си разочарована, че няма да опознаеш истинската Живка. Но в крайна сметка това е игра и би трябвало да спечели този, който я изиграе най-добре.
Това също не е факт.
За мен примерно миналата година Боби изигра играта най-добре от всички, но един компромат два дни преди финала го уби.
Компромата за Боби ми дойде много добре. Преди това така и не разбрах защо не можех да го харесам.
Скрит текст:
Не беше защото е циганин
Еее, нактая се сетих кой беше Боби ..”Всяко чудо за 3 дни “са казали хората.

# 991
Скрит текст:

Някой казваше, че трябват тренировки за владеене на езика на тялото  Smirk

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:32 от mami21

# 992
  • Другата България
А аз се разочаровах, че без да искам /всъщност съвсем доброволно, ама не очаквах дотолкова да се е разприказвала / се натресох на Пламеновата майка снощи и от писанията ѝ вероятно знам кои са 4-мата финалисти.
Дано грешно да съм разтълкувала излиянията.
Толкова се пазех от десетимата, ако правилно съм я разбрала - мани.
Затова и казах, че това ще навреди на Пацо. Според мен де, много е набрала на продукцията.
Явно маминка е доста властен човек, и на снимките така изглежда.

Много съжалявам, че пуснах линка. В момента, в който го постнах, още не беше писала този подкоментар, но и после бавно реагирах. Аз също не бях гледала спойлера с последните десет. В случая е моя грешката, майката е писала във фейсбук, не тук.
Я стига, ти нямаш никаква вина, аз що чета?
Както не исках снимката с 10-те финалисти, да не бях чела, моля ти се, изобщо не си виновна ти.
Друг е въпросът, че за двама гадая, тя не ги е посочила директно, дори трима....аз и бях полузаспала.
Но подкаста беше очеизваден, ако в 1 през нощта ми работи правилно мозъка.....

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 12:48 от Merri_An

# 993
Скрит текст:
Скрит текст:
Ти си разочарована, че няма да опознаеш истинската Живка. Но в крайна сметка това е игра и би трябвало да спечели този, който я изиграе най-добре.
Това също не е факт.
За мен примерно миналата година Боби изигра играта най-добре от всички, но един компромат два дни преди финала го уби.
Компромата за Боби ми дойде много добре. Преди това така и не разбрах защо не можех да го харесам.
Скрит текст:
Не беше защото е циганин
Еее, нактая се сетих кой беше Боби ..”Всяко чудо за 3 дни “са казали хората.
Тезата ми няма много общо с харесването принципно.
От всички играчи вътре Боби изигра играта най-умно и не се замеси в нито един конфликт. Ако се гледа само на представянето вътре във Фермата се открои ярко на фона на останалите, които се омазаха до ушите до един. Но тази монета има и друга страна - накрая с помощта на външен компромат излезе фалшив герой. Така че истината е по-средата - не можеш вечно да пазиш неутралитет и да си добър. Живка го е разбрала много добре това послание.

# 994
Иван съвсем целенасочено бе Избран за греховния разобличител. Дори да беше в седмицата на Андрей, Ванката пак щеше да е в средата на масата. Wink С този отчайващ сезон, рейтинга наистина трябва да се вдигне. Наясно е продукцията, че половината, ако не и 2/3 от коментарите ще са "точно Иван ли ще им чете морал?". За драмата Тодорина на кого му пука?

Аз пък много се смях с кукеровия обичай. Невестата мъж ли трябваше да я играе, не разбрах? Представих си Теди на мястото на Коцьо, имаше шанс да наложи Пламен в костюм и с викове и сълзи да го възкреси.

# 995
На мен пък, като зрител,  много ви харесва и каста и това,което се случва вътре.Различни хора,различно възпитание, характери,манталитет,образование,мироглед и т.н.Животът е шарен,няма само бели и черни хора.Всички сме цветни .
   Ивайло е невъзпитан, според мен.Харесва ми на Живка играта,защото според мен тя играе играта.Има предварителен план, обмислени различни ситуации и варианти на реакция.Прави анализ на всичко по.значимо като постъпки на другите. Евала,има мисъл.Защо трябва да ни показва коя е истинската?Тя е такава пред своите си хора навън.Тук има едни 100 хиляди,които са цел и това е. Другото е бонус - емоцията,каузата, познанството с нови хора,преживяването.
    Не вярвам на никой ,който казва,че е вътре заради каузата и само заради нея.Колко много манастири и църкви има ,които имат нужда от реставрация и подръжка?!И колко много благородни каузи търсят помощ?!
   Аз обичам спойлери,и ги чета винаги.Но е досадно всяко второ мнение да е "искам на лични" , ако форумът е дал опция да ги има и тук.
   Много ми се ще Виктор да избере Коцето, ама много.Да го видим тогава , а да видим и пазителят му.

# 996
Е какви спойлери повече, финала не е изигран.
Знаем последните останали десет, вече знаем и последните останали четирима на финал с вероятност от 90% ...

# 997
А на мен ми се иска в дуел между Любо и Коцето пазеното Коце да победи пазителя Любо и то с голяма разлика.

# 998

Аз пък много се смях с кукеровия обичай. Невестата мъж ли трябваше да я играе, не разбрах? Представих си Теди на мястото на Коцьо, имаше шанс да наложи Пламен в костюм и с викове и сълзи да го възкреси.
Мъж е бил в тази роля винаги открай време.Жените някога не са имали достъп до сцената и мъже са играели техните образи.Въобще жените са били безгласна буква в миналото в много държави , народности.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:24 от ДХ3

# 999
Знаем последните останали десет, вече знаем и последните останали четирима на финал с вероятност от 90% ...
Може да е изигран финала ако следва логиката от миналата година предварително да се изиграят битките и без това на откритата арена.  А в студиото да се коментират и да се пращат смс за финалиста.

# 1 000
Със зор си спомних Боби, обаче малко преди финала какъв беше компромата изобщо не мога да си спомня... Ама вярно всяко чудо за три дни.
Нещо във ФБ негови клиенти ли бяха изтопосали. То пък се оказа истина.
Не го харесвах, не го исках на финал...

# 1 001
  • Другата България
Моля хората, които не са чели Пацова мама да не отварят. И които не искат да знаят /НЕ със сигурност/ кои са на финал!!!

Скрит текст:
Ако това са наистина 4-мата финалисти, аз съм доволна, та от доста време поне сто пъти съм писала, че за мен Пламен, Живка и Мартина ще са на финал. За другия не очаквах - ако съм разбрала правилно, това е изненадата за мен, но и тя си има обяснение. И сега го пиша, преди финала - ако е вярно, то шансът именно той да спечели е 90%, отново според мен. Освен ако в 93-тата минута не извадят компромат и за него. Другото което си мисля е, че ако се случи така, то наградата ще иде /отново/ за манастира.

# 1 002
  • Варна
Тезата ми няма много общо с харесването принципно.
Схванах. Беше някакво разсъждение за мен си. Как съм го усетила един вид.Bowtie
А на мен ми се иска в дуел между Любо и Коцето пазеното Коце да победи пазителя Любо и то с голяма разлика.
На това и аз много ще се зарадвам. Чак си представям Любчо  със зяпнала уста, неразбиращ какво става.

# 1 003
  • España
Знам , че тук има хора с много добро чувство за хумор, чета ги с удоволствие , та да питам : наистина ли ви беше забавен снощния “ритуал” с кукерите и особено в частта с дейното участие на Коцето ??? На мен ми беше тъп….даже леко ме досрамя , когато синът ми ,влизайки опулен и невярващ на очите си ,ме попита що за глупости съм пуснала на екрана….

# 1 004
  • Другата България
Знам , че тук има хора с много добро чувство за хумор, чета ги с удоволствие , та да питам : наистина ли ви беше забавен снощния “ритуал” с кукерите и особено в частта с дейното участие на Коцето ??? На мен ми беше тъп….даже леко ме досрамя , когато синът ми ,влизайки опулен и невярващ на очите си ,ме попита що за глупости съм пуснала на екрана….
Беше потресаващо нелеп, грозен и брутално обиден що се отнася до нашите обичаи.
И снощи го писах, единственото положително беше, че на Джери идеално му "лепна" ролята на малката булка.

Общи условия

Активация на акаунт