🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 462
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 75
Обобщение на Теодора от показаното досега:
Прилично тунингована жена (изглежда на повече години), отлична фигура.
Приятен глас - когато не се превзема и превъзнася, не рони сълзи и не мели на арената (едно-две, дишай,...).
Добра сръчност и координация, способна и работлива.
Слаби са й ангелите. Прави / казва недообмислени неща и като срещне отпор, отваря канелката със сълзите.
Моралната й рамка се гъне според човека и настроението (не мери с един аршин).
Интелект - около средното ниво. Няколко добри включвания и няколко глупави прояви.
Когато се дъни, изглежда, че не е с лоши намерения. Кооперативна.

По Big 5 модела:
Openness - average / high
Conscientiousness - average / low
Extraversion - high
Agreeableness - average / high
Neuroticism - high / very high
(Мога да опитам да го преведа в някое следващо мнение - или някой ако може, моля да помогне с българския аналог.)

Като профил е в сферата на нормалното разпределение за жена.
Отговаря на креативност, слабичка преценка на резултатите от действията, екпресивност, съобразяване с чуждото мнение, чувствителност и ниска самоувереност.

Ще дам по някое време за сравнение Мартина, там е много по-интересно.

# 76
Мартина в лицето е като мъж, не хубав мъж обаче. И тази препечена до мръсно кафяво кожа - брррр. На Теди корекциите са ок, но изглежда по-възрастна - аз мислех, че е 40+

Изобщо мисля, че много жени си правят ненавременни корекции, които ги състаряват. Татуирани по гаден начин вежди, прекаляване с филъри в скули и челюсти - някои мигрират с времето, устни с повече от нужното, изкуствени мигли и кило изкуствена коса...
Лично аз съм За подобрения, но внимателно и с мярка, а не на кило.

Никой не искам да се връща, не го разбирам това и бих приела само в случай, че е бил много силен играч и излизането му е било наистина на ръба. Това някой да си тръгне в началото и да го върнат посредата - ами, не, благодаря.

# 77
Връщането на определен играч пак си зависи от него, поне миналата година - Милена, Жана и Антония се състезаваха и победи Милена.
Тази година никой не искам да се връща, тая надежда, че с новостите и връщането е отпаднало. Smiley

# 78
  • Варна
За връщане се насявам да се състезават мъже -  с удоволствие бих гледала Чавдар, Цоньо и Боби. Отпадналите жени всички бяха трагедия на арената, пък и мисля че няма какво повече да покажат.

# 79
  • ВАРНА
От няколко дни ми се въртят едни размисли за Цвети ... Честно казано след като се смях порядъчно на дуела и с Ваня, ми стана много жал за нея ... Наистина агитката и я изпрати като жертвено агне - с плаката за довиждане и с отказа да я мотивират от един момент нататък в играта . Че няма физически качества - няма, но и за мен тя мотивация нямаше . Както каза и Дяволчето - в последния месец ,с тази история с Виктор, рязко се промени тя. И понеже и на дуела гледах как усмихнато обясняваше колко е доволна от време 30мин, си мисля доколко всичко това е поза - фиксидея постояно да се държиш като силен , дори когато това изглежда глупаво на фона на действията ти. Каква е вероятността отказа на Виктор да се хвърли презглава в обяснения в любов я е жегнал дотолкова, че насаме пред Мартина в градината да каже ,че Пламен и е "топа на топа", просто за да не изглежда, че тя страда от отдръпването на Виктор до такава степен ?! И да се прави на готина и непукист ... Смятам, че е искрена в желанието си да я обичат всеотдайно и без задръжки, лошо че заявката която дава е на кифла и държанието и също е такова.

" Ще опровергая клишето, че красивите жени са глупави, лигави и не могат сами да се оправят в живота !  За мен е важно да се развивам - ако падна имам силата да се изправя ! "

Това е заявката на Цветелина при влизане във Фермата. Ясно е,че не успя да я изпълни. От мотивиращото видео от приятелките и, които няколко пъти повториха, да не се отказва ми идва мисълта, че е от типа хора, които очакват нещата да стават лесно. И малко нещо да се опъне и губят интерес и се отказват. Гледах интервюто при Петя Дикова - там ми се струваше, че зад усмивката прозира осъзнаване на някои неща и е хубаво, че каза, че има още много да учи. На 26г не е късно да се променя, така че като на младо и хубаво момиче и желая успех и да свикне повече да разчита на себе си като личност,а не само като външност. И да спре да се държи високомерно с хората, защото отблъсква читавите, а другите,които се навъртат около нея заради красотата и, в по-голяма степен вероятно я използват.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:36 от morgana07

# 80
  • София
Ей, никой  не ми коментира спойлера...TrollfaceSmiling Imp
Smile

Скрит текст:
За да излезеш по собствено желание,т.е. не по медицински причини,дължиш неустойка.Ако си изгонен за нарушение,вероятно също.Не знам дали Теодора е готова да поеме този товар.Освен това по времето на даването на таблото,текат снимки на дуел.

# 81
  • Варна
Скрит текст:
Ей, никой  не ми коментира спойлера...TrollfaceSmiling Imp
Smile
Скрит текст:
За да излезеш по собствено желание,т.е. не по медицински причини,дължиш неустойка.Ако си изгонен за нарушение,вероятно също.Не знам дали Теодора е готова да поеме този товар.Освен това по времето на даването на таблото,текат снимки на дуел.
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, дуела между Ваня и Ралица - като свърши, ще махнат един от портретите и ще станат 9. Един дуел не излиза. Един човек е излязъл преждевременно и той по-скоро не е  Ивайло, Лора, Виктор, а Теди заради скандала. Споделих преди малко на лични с една друга съфорумка, че Теодора ми изглежда с разбита нервна система и на антидепресанти. Допускам, че мъжа й може да е деспот, затова толкова да се паникьоса на бележката на Пламен.
Щом Мариан е можел да си позволи неустойката, Теди вероятно може също.

# 82
  • Mediterraneo
Цвети няма какво да опровергава, че красивите жени са глупави. Тя просто не е красива, супер обикновен типаж момиче, лице- месечина, после преминало в пухкава питка, ужасна дикция, кашкавалено тяло и никой в главата. Само като видиш майка й, ти става ясно, че крушата не ражда ябълки.

# 83
Съжалявам. Коментирала съм спойлер без да искам. От телефона не мога да сложа написаното в скрит текст. Затова изтрих.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 13:34 от LaCumparsita

# 84
Защото я е срам и я е страх от проблеми в семейството.

# 85
Алманаха тая година е голяма мъка, сега и за код го ползват, но не и за знания и хранителни придобивки. Сега да им дадат една щайга целувки с поръска от кокос и да спрат да ги мъчат.

# 86
  • София
Хексе
Скрит текст:
Мариан излезе по здравословни причини-не дължи неустойка.Ако реши да напуска Теди един вид си признава някаква вина.По-скоро Ивайло го виждам да си тръгне не след дуел.

# 87
  • ВАРНА
Цвети няма какво да опровергава, че красивите жени са глупави. Тя просто не е красива, супер обикновен типаж момиче, лице- месечина, после преминало в пухкава питка, ужасна дикция, кашкавалено тяло и никой в главата. Само като видиш майка й, ти става ясно, че крушата не ражда ябълки.

Е, не е като да не хваща окото ... Моля, не оставайте с впечатления, че я харесвам или съм във възторг от поведението и - точно обратното ! За мен си е точно кифла. Но е факт, че дуела без грам мотивация го игра, каквото и да казваше на думи.

# 88
Леле изкефих се максимално на битката Grinning , а играта на Цвети беше просто трагедия подплатена със завидно самочуствие. Така не съм се смяла, както на играта със завързаните очи Joy
Заслужено си падна на нула!
Инфото за довечера обещава епизода да е супер интересен. В мен изникват въпроси от типа:
Ако Теодора по никакъв начин не е показала симпатия към Пламен, дали той ще си позволи, да и пише любовни бележки като "Целувам те" ?

Гласувах за Сия!

# 89
  • Варна
Хексе
Скрит текст:
Мариан излезе по здравословни причини-не дължи неустойка.Ако реши да напуска Теди един вид си признава някаква вина.По-скоро Ивайло го виждам да си тръгне не след дуел.
Скрит текст:
Забравила съм за Мариан, мислех, че сам е излязъл.
Нервен срив, може да е здравословна причина. Много лабилна е Теди.
Разбира се може и друг да е напусналия - да е пострадал някой.

Ако Теодора по никакъв начин не е показала симпатия към Пламен, дали той ще си позволи, да и пише любовни бележки като "Целувам те" ?
Може да е написал: "Искам да те целувам". И да се надява, че никой няма да разбере написаното...

Общи условия

Активация на акаунт