🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 109
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 240
Ами Ваня да се бори и на въпросите. Но ми се иска да стане фермер, защото Киро обеща да се гръмне ако Ваня е фермер.

# 241
  • Другата България
Как пък познах, че Лора ще мачка грозде!!!
Ти да видиш!

Лора едва я изтрайвам, едва, напраоооооу......

# 242
Тоя епизод смърди отвсякъде. Първо тази безумна история с бележката. Сега и куизът остана в неизвестност и не видяхме как по-точно кухендерът Любо е спечелил.

Все тая, де. Отново първи дуелист ще дойде от ангелите на Георги и отново някой от групата на малоумните ще си ходи.
Точно,имам чувството ,че всичко е сценарй и нямаше изненадани.Киро с целуване на задници стана меРинджей.Виждате ли мили дами как се стига до високи позиции в живота😂😂😂

# 243
Лупчо дори и да избере Георги за ратай, няма да има мъжки дуел. За женски дуел - Ваня или Ралица. Лора има пак да гледа тъпо. За кого ли страда, милата? Има някакво страдание, което я кара да иска да остане във Фермата.

# 244
  • София
Все още Пламен ми е Топ ъф дъ топ.

Хайде сега все едно омъжените жени не се случва някой да ги сваля. От нас си зависи да сложим границата и да приключи дотам. Да го беше отрязала и готово. Все едно за пръв път ѝ се случва.

# 245
  • Sofia
По резултатите на таблото става ясно, че Любо печели точки не със знания, а от грешките на Ваня, а той е пасувал на въпросите.

# 246
Мега противен епизод, мега противни са всички „готини”. Без Пацо, разбира се. Колкото и да се чудя какво е харесал на тая истеричка, просто другите са гнус. А, ако верно Киро спечели, това ми е последната Ферма, заклевам се!

# 247
  • Другата България
Тая Лора от пренаслък настъпи кученцето.....

# 248
  • Варна
Сега ме мъчи въпросът - другата седмица Лора или Теодора са вън?
Да ти кажа ли? Simple Smile

# 249
# 250
  • Другата България
Аз искам.
Този път искам, защото съм бясна.
Ама да е сто про сигурно.
Дай на ЛС.
Ако може Кирил да е навън, ще дам банкет.

# 251
Миналата година се отказах от ИВ, точно заради усещането, че буатат хора, които не заслужават.
У това предаване имаше малко повече справедливост.
А тази година и джуджетата изплискаха лигена.
Ако наистина лансират Киро, защото може и да се познават със стожера на морала и семейните ценности- Иван не съм сигурна, че ще си губя времето и с това предаване.
А относно "невинното, вярно и непорочно Теди сълзата ще кажа само с един лаф, кучката докато не си вирне опашката не и пишат бележки! И защо пази бележката. М?

# 252
  • ново
кАжи Wink
Ако пък може и двете...

# 253
Кое е това момиче с жената на Киро.Седи леко в страни

# 254
  • Sofia
Аман от годежи и кръщенето. Кому е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт