🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 273
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 420
Между другото, вчера в предаването се намекна, че Пламен си пада по по-големи омъжени жени. Но в конкретния случай с Теодора са на почти една и съща възраст. Той е на 32, а тя на 35.

# 421
Снощния епизод е тяхна 8-ма дори началото на 9-та седмица(и Цвети в писмото го спомена, че са били заедно 8 седмици), а по излъчване може би 4-5 телевизионна.
За кръщенето е имало предварителна сериозна организация, за жалост е съвпаднала с Бележката. Така че каква вина има точно пък Кирил в този случай не знам, т.е. ако го пазят и лансират за победител биха изрязали избухванията му. Но според мен Георги и Живка доста са морализатортсвали върху Теодора и това е неговата реакция.

На Теда кой ѝ е най-голямият страх не разбрах? Че ще омае с неземната си хубост някой момък, че ще я вкарат в любовна интрига без да е давала повод? И ей така формата ще ѝ развали семейството?
Иначе страхотен ход от Иван, естествено, че той ще е морален рейтинг съдник, той е претръпнал, плува в хейта вече над 10 години, може би Smiley

На нея Джеймс Пламен като истински таен агент ѝ кодира Шеги, а тя прибира фермерски реликви в джоба.
Разбра се как е получила бележката, някой се чудеше. Като се разминавали на вратата на помещението. Теда що не е изприпкала в тоалетната, там няма камери, поглежда и хвърля...Може да е решила, че е схема за шушони на пет куки.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:58 от Cafelate

# 422
Къде видяхте това натискане, гъзене и флиртове на ТедитУ, пратете ми ги да ги видя. И като го прави с всички мъже, защо не получи и от тях индикация, че са и разбрали намеците. Защо смятате, че реакцията й в тази ситуация трябва да е като вие я разбирате, за да се оневини. Всеки от нас реагира по свой си начин на едно и също нещо, даже тази реакция си, баш по Теодорения начин, друга не съм и очаквала. Тя реве за щяло и нещяло, баш в тази и роля ли ще гледа пресъхнала?  Никой от двамата не черен, че се раздуха, само продукцията.

# 423
  • До морето
Аз мисля, че Любо ще сложи Пламен и Живка ратаи. Пламен за наказание, че закача дружката му и "разваля семействата на хората", Живка заради промото, в което казва, че иска да види силен играч или нещо подобно.

Така си гарантира Пламен като дуелист, който не може да го избере за съперник и  да се надява, че все пак някой ще го бие.
Даже виждам какво ще каже на гласуването: Аз, казах, че ще гласувам само за жени, но това, което направи с Теди, не мога да го приема и да го простя и затова ти си моят избор!!!! ( Теодора реве на заден фон)

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:20 от Boho chic

# 424
Колкото до коментарите за кръщенето след всичките скандали и жлъч, за мен това си е съвсем нормално. В реалния живот хората, които ходят по кръщенета на близки също са хора, като тези вътре. Не им се прави тест преди това за добродушност, праведност и смиреност…

Че кой има против кръщенето като ритуал? И кой го интересува кои хора са присъствали? Влизам в реалити предаване, ама предвидливо съм решила да си кръстя детето в точно това предаване. Че и от продукцията ще ми съдействат, даже и някой роднина ще включат, така и така ще има ритуал. Аз като обикновен участник в игра ли влизам или си имам разни уговорки с продукцията? Толкова години не стигнал да си кръсти детето, ама точно сега, във Фермата се сетил да го направи.
Теодора не я нападаме (поне аз), защото съм жена и то завистлива. Просто това е малоумно поведение нейното. То рев, то сълзи, то сополи и за какво? Защото някой си паднал по нея. Прави се на света вода ненапита, сякаш е на 15. Макар че и на днешните на 15 ще им стане ясно, че като интимничиш с мъж, който от два месеца не е правил секс и се "чекнеш" под носа му, ще му дойдат едни мисли в главата. Даже и в двете глави. Ама не, ние не сме и очаквали откъде му хрумна това, олеле майко, аз само го уча да плете. Защо около Живка, Ваня, Лора и Ралица няма такива скандали? Защото не се завират между шамарите. Ето, Мартина ако каже, че се държи като мъж, ще й повярвам. Стопроцентов мъж си е тя, така я приемат и мъжете там. Но Теодора да ми обяснява, че в компанията на мъже се държала като мъж, Айде не на нас тия евтини номера. Ако беше реагирала нормално, а не да прави пореден панаир, никой нямаше да я упрекне за нищо. Не можеш да контролираш кой да те харесва и кой не. Но имаш избор как да реагираш на това. Та да се прави на жертва, каквато в случая не е, няма как да стане. Тя самата се видя как изглежда отстрани, след като им показаха отделни сценки по телевизора. Тогава й стана ясно как ще я види мъжът й. И накрая Пламен й виновен.

# 425
  • Sofia
Теди или е тъпа,  или лъже. А може и двете. Grinning

# 426
Лора  кръстница ли беше, защото бая къса рокля сложи и все я придърпваше. Можеше да се съобрази малко за церемонията, ама де акъл, нали тело и мода трябва да се покаже.

# 427
Ама верно са и криви палците на Теодора 😁 Що така е акцентирано на това на снимката ѝ за формата 🤔 само си се чудя, не, че нещо... 😆

# 428
И според мен Любо ще посочи Пламен за ратай, за да може в седмицата, когато не може да излязат един срещу друг на Арената, Пламен евентуално да отстрани мъж. Той ясно каза, че ако е дуелист ще избере силен противник, тоест Коцето няма да е сред избраните.
Друг е въпросът кой би бил другият мъж кандидат за ратай, че Пламен да отпадне и да отиде отново в обора. 🙄

# 429
Теодора, ако се знае колко е грозна като плаче, никога няма да го прави Joy
При силни емоции, мимиката е в крайни граници и много ясно си личат филъри и подпухвания.

# 430
Тя се сбабичоса от толкоз реване, такива бръчки аз нямах на нейните години.

# 431
И аз залагам на това, че ще засили Пламен за ратай, а после групата ще го пратят и на дуел уж за наказание.

# 432
  • София
Кой праща спойлера? Може ли и на мен?
Моето предположение е, че пак ще има женски дуел. Мъжете са мнозинство и няма да гласуват "срещу" себе си.

# 433
Останалите мъже не, но Любчо си плете кошницата. Той има интерес по-силните мъже да напуснат, а сега е защитен от дуел. Когато беше в "опасност" опяваше за женски дуел, но сега е различно.

# 434
За мен случаят, когато Георги целуна Ваня беше доста по-сериозен и заслужаваше да му се обърне внимание повече, отколкото на тази бележка, която Теодора дори (уж) не можа да разшифрова. Но какво направи Ваня- с две изречения постави Георги на мястото му, изясниха се и сега отношенията им са добри. А ревлата голяма драма направи. Тази жена или има сериозни проблеми или е голяма актриса.

Общи условия

Активация на акаунт