🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 237
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 480
Аман от обидчиви потребители с лични познати в предаване.

Тесногръдието ми е чуждо, та в никакъв случай не бих се нарекла обидчива,  а ако някой ме определя като такава, не ме засяга по никой начин. Колкото до личните познанства,  не познавам Кирил, но няма и да седна да доказвам,  че нямам сестра.
Повтарям се, но прожектирайте си, нямам проблем с това. 😌

# 481
  • София
Изгледах епизода току-що. Страшно грозно и ужасно тъпо! Извън нарушението на правилата и съответното наказание, останалото беше излишно - моралните съдници, стожерите на изконното българско семейство, приятелите-пазители на брака... И за капак - непонятният рев на Теодора.
Защо такава неадекватна реакция от тази особа?! За какво точно плаче? Че са й съборили девствения прашец от раменете?! Че за първи път мъж проявява интерес към нея и това е толкова шокиращо и страшно? Или защото съпругът й си я знае и няма да й повярва, че е толкова бяла и добра? Наистина не проумявам и не мисля, че невинен човек би реагирал по този начин, адски предОбри нещата и се получи съвсем в стил "Гузен негонен бяга".
За мен цялата драма е просто буря в чаша вода. Пламен е свободен човек, който може да се пробва с която иска, колкото иска, не той е човекът, който има морален дълг към половинката на Теодора. Тя пък от своя страна, като си обича съпруга, съвсем лесно и лежерно можеше да парира неуместната свалка. По начин, по който можеше да не наранява егото на Пламен дори.
Но друго си е да има драма и тя отново да е в центъра й.
Много неприятна особа. Уж цялата в бяло и в праведни сълзи, а всички клюки и мизерии все от нея тръгнаха.

# 482
  • España
Урко стана фермер на седмицата и ….заживяха в “ Планетата на маймуните” ! Буквално …. на маймуни се направиха , че и нас се опитват !!!
1. За бележката и замесените в “аферата “ лица сте изписали всичко , няма да повтарям ! Ноооо….аз чак пък любовни обяснения ,намерения за  разтурени семейства итнт не виждам ! В тези няколко “зашифровани” думи според мен прозира някакъв , да го наречем  “ведомствен хумор “ между Пл и Т ( явно кривите палчета са били вече коментирани между тях) , сега …друг е въпросът , че на   “кметския син “😉 му се е дощяло да ги целува ….и несъобразително ( в разрез с правилата на формАта) е намерил начин да го съобщи на ревлата . А и тя ….не е като да си е обикаляла като волна птичка ( извисена и одухотворена ) с валсова стъпка от храстче , през дворче и оборче из фермата докато над нея хвърчат теменужени пеперудки и розовки  еднорози веят гривки и изведнъъъъъж …..из зад  пиперената леха….бааааааам изскача Пламен Целувача …айде нема нужда !!!!

2. За Кирил …няма да коментирам речника му , нито актьорските му таланти ! Само не мога да реша, дали беше недомислено монтиран снощният епизод , но в началото Кирил забавлява съфермерите си по един доста невъзвишен начин в стил “ранната Лепа Брена”…даже не мога и да се сетя за нещо по-нелепо в момента …пък и с тази косица …Направо  “Хан Крум по нощница”...При това съвсем небогоугодно неоставяйки “противниковия лагер” да си поспи! И само няколко часа по-късно подсмърча блажено на кръщавката на дъщеря си , сипейки философски богоугодни слова…..

3. За кръщенето ….ами за мен си беше бутафория ! Да не кажа , че ми изглежда парадоксално ….църковните люде , вместо да се набутват в едно тв реалити е доста по-уместно да се бяха погрижили за този манастир и други много такива като него пустеещи и изоставени ( предполагам поне конкретният е в тяхната епархия ) . А за самото кръщене  ми е чудно Лора , примерно, от къде е била сигурна , че ще стигне до този етап на играта , че да си уговаря с продукцията този личен обред ….примерно..

И да кажа нещо по- ведро накрая ! Евалла , Иване, голЕм си !!! В началото на епизода и гласът зад кадър, и самият екранен половин на Андрей убеждаваха, че голяма тайна ще се разкрива…то “шифърът на Леонардо” , то конспирации…драматизъм на талази … На следващото събиране на групата  Ванката гордо заявява , че “на него му е отнело само някякви си 3 секунди “ да разбие този гениален код  ! Бравос! Сложи Робърт Лангдън в малкия си джоб , дето има една приказка !!!
За поучителната морална беседа ще си замълча ! 😉

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 18:08 от dyvaromi

# 483
За какво точно плаче? Че са й съборили девствения прашец от раменете?!
Ахахахахаха това е много много сладко и смешно! С глас се смея! Joy

# 484
  • Варна
От цялата работа съвсем неглижираха напускането на Цвети. Сякаш нищо не се е случило.

# 485
От цялата работа съвсем неглижираха напускането на Цвети. Сякаш нищо не се е случило.
Че то нещо случи ли се?! Joy

# 486
  • sofia
Е, то на кое по-напред да наблегнат?!

# 487
  • Бургас
Дали пък няма да вкарат във Фермата и мъжа на Тедиту, та да защити честта й.... Иначе ми омръзна да ни опява все за  "нейния свят", дето това и онова нямало в него, и сега всички ще ги превъзпитава, за да се впишат в нейната възвишена реалност, наистина е като седмокласничка, за мен е без съмнение, че волно или неволно, Теодора е дала някакви сигнали на Пламен, не съм моралистка, ама за мен прекалено прегръдки и близост има между нея и мъжете, малко ми прилича на Даянчето от миналия сезон, знае, че е хубавица и иска да бъде забелязвана, сега усети, че е прекалила.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:18 от bur02

# 488
Аман от обидчиви потребители с лични познати в предаване.
Аз нарекох Кирил треторазрядно нещо, и си стоя зад думите. Наблегнах именно на треторазряден другото е местожителството му . Ако беше от Сусурлево, щеше да е треторазряден от Сусурлево. Уважавам гилдията, и аз познавам хора от тези среди по местожителство, коментарите ми са базирани само  върху показано в предаването.
Да, там определено е фалшив отвсякъде. Демонстрира меко казано двоен стандарт преди да влезе в роля, което прави изпълнението отблъскващо и нелицеприятно. Изразните средства подхождат повече на хамалин от Централна гара, отколкото на фин човек, какъвто се опитва да ни се представи.
Не ангажирам никого с мнението си.
И ще продължа да го пиша докато не се убедя в противното.
Няма такова нещо, вярвай ми (дето се вика) Sweat Smile ! Нито съм роднина, нито обидена! Любопитно ми е да наблюдавам човешките реакции.
 А предаването е като участниците и като пишештите тук, не особено обективно и изкривява информацията, на моменти пошло, на моменти цинично но с претенции за нещо повече.

# 489
Чудно ми е, продукцията дали не избързва и по този начин да пази Теди? Много по- голяма интрига щеше да стане, ако продукцията си беше замълчала и проследи нещата, без да ги тика в разни посоки,щяхме да видим реално ситуацията и отговора. Бележката я имаше, но вместо да видим развитието, което можеше да е интересно, ни спретнаха измислена буря в чаша. Теди не е виновна за бележката естествено, виновна е обаче за реакциите си след показването й. Харесал те е някой ами ок, обясняваш ясно позицията си и толкова. Американците голяма драма направиха, ще се разбиват семейства, предателство има, страхове се сбъднали. Човек си познава семейството и ако нещо толкова малко може да го събори, то не е трябвало изобщо да влиза, в тези предавания шанса да останеш чист, като сълза на излизане е равен на 0,винаги ще се намери за какво да се хванат ако решат.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:19 от renji

# 490
  • ВАРНА
Чак сега изгледах началото на епизода, че вчера ми убегна - Ивайло пак адски тъпо се представя !!! Ваня правилно се обръща към него като фермер на седмицата да се съобразят. Тя е била на дуел, нормално е да иска да почива и съвсем нормално попита,обаче пак им е крива. Да не говорим, че другите пийнаха от бирите от победата на Ваня, не видях никой нищо за Цвети да казва и вечерта - купон,веселба и стриптийз , направо цял празник ,че си е тръгнала. И това са така наречените " приятели" ! Дано Цвети гледа и си прави бележки за хората, за които беше готова да изгори !

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:30 от morgana07

# 491
  • Варна
...... Виновна е обаче за реакциите си след показването й. Харесал те е някой ами ок, обясняваш ясно позицията си и толкова.
Е, това е Теди все пак. Каквото и да се случва тя реве.

# 492
Гузна съвест зад това реване нещо. Толкова не можеше ли да се изсмее и да го затапи някак, ако наистина тя няма пръст 😂

# 493
По каноните на църквата кръстникът не трябва да е роднина. ..

Това за пръв път го чувам ...
Моя кръстница е сестрата на майка ми,а на сестра ми кръстницата е първата ни братовчедка ...

Разрових се в нета и си права. А по нашия край поповете държат да не е роднина кръщаващият, защото той създава духовна връзка с кръстения, сродяват се един вид. И при двете ми деца изрично ни предупредиха да не е роднина, защото с кръстника се сродяваш, така ни обясни свещеникът. А се оказва, че не е баш така. Rolling Eyes

# 494
Здравейте, може ли спойлер и за мен?

Общи условия

Активация на акаунт