🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 268
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 465
Има нещо вярно, клюкарка си е.

# 466
Тук се каза, че са ходили само двамата заедно - Пламен и Теодора, да гледат  стопанството на предишната Ферма. Предполагам, че е упоменато, защото са ходили преди началото на формата, защото след формата вече не е чак толкова впечатляващо... нооо не знаем повече подробности, а това е и интересно, и би обяснило някои, макар и не всички неща.

# 467
Колкото до коментарите за кръщенето след всичките скандали и жлъч, за мен това си е съвсем нормално. В реалния живот хората, които ходят по кръщенета на близки също са хора, като тези вътре. Не им се прави тест преди това за добродушност, праведност и смиреност…

Че кой има против кръщенето като ритуал? И кой го интересува кои хора са присъствали? Влизам в реалити предаване, ама предвидливо съм решила да си кръстя детето в точно това предаване. Че и от продукцията ще ми съдействат, даже и някой роднина ще включат, така и така ще има ритуал. Аз като обикновен участник в игра ли влизам или си имам разни уговорки с продукцията? Толкова години не стигнал да си кръсти детето, ама точно сега, във Фермата се сетил да го направи.
Теодора не я нападаме (поне аз), защото съм жена и то завистлива. Просто това е малоумно поведение нейното. То рев, то сълзи, то сополи и за какво? Защото някой си паднал по нея. Прави се на света вода ненапита, сякаш е на 15. Макар че и на днешните на 15 ще им стане ясно, че като интимничиш с мъж, който от два месеца не е правил секс и се "чекнеш" под носа му, ще му дойдат едни мисли в главата. Даже и в двете глави. Ама не, ние не сме и очаквали откъде му хрумна това, олеле майко, аз само го уча да плете. Защо около Живка, Ваня, Лора и Ралица няма такива скандали? Защото не се завират между шамарите. Ето, Мартина ако каже, че се държи като мъж, ще й повярвам. Стопроцентов мъж си е тя, така я приемат и мъжете там. Но Теодора да ми обяснява, че в компанията на мъже се държала като мъж, Айде не на нас тия евтини номера. Ако беше реагирала нормално, а не да прави пореден панаир, никой нямаше да я упрекне за нищо. Не можеш да контролираш кой да те харесва и кой не. Но имаш избор как да реагираш на това. Та да се прави на жертва, каквато в случая не е, няма как да стане. Тя самата се видя как изглежда отстрани, след като им показаха отделни сценки по телевизора. Тогава й стана ясно как ще я види мъжът й. И накрая Пламен й виновен.

Че и Лора кръсти братовчед си във вчерашния епизод? И нея ли я гласят за победител и си имат уговорки с нея? 🤣
Кирил толкова пъти се изложи, че въбще не знам за какво гласене за победител става въпрос. Да има конспирации, това е важното. 😂

# 468
Аз още не мога да повярвам колко са възмутени и огорчени всички от лагера на Пламен от постъпката на Пламен. Те от небето ли падат? Баш тия с по няколкото брака и деца от различни връзки?! Те по-големи светци от папата ще излязат.
Мен нещо ми се струва, че има една маааалка вероятност Теди сама да е наклепала Пламен пред опосумите. За да излезе чиста накрая. А те да го представят, че все едно сами са го усетили по записите от камерите.

И това е възможен вариант, който да е принудил продуцентите да повдигнат въпроса за нарушението. Иначе е можело и да го пропуснат, както е станало в миналия сезон. Но колкото повече си мисля, този вариант ми е по-малко вероятен. Нещата ми се струват по-дълбоки и в развитие, хахах.  А и инфото от Дана беше прелюбопитно, макар и оскъдно.Smile 
Цитат
Просто Теди ми прилича точно на онези, дето навремето всичко донасяха на другарката Joy
Ох, и на мен точно на такава ми прилича.

# 469
вчера случайно попаднах на това предаване и скандала с бележката. Не съм гледал Фермата от години.

Като човек, който не знае нищо за тия хора освен това, което видях вчера - ето какво ми направи впечатление:

доста режисирано и като актьорска игра ми се видя всичко. Нито Пламен беше засрамен, нито пък жената на неговите желания беше особено разтревожена. Онзи пък, който така се нахвърли върху Пламен все едно предварително си беше подготвил думите. Кой по дяволите скача така нападателно няколко минути след случилото се ? Вярващ бил и вярвал в семейните ценности . Ако беше така дали щеше да го повтаряш постоянно и изтъкваш. Всичко мирише яко на фалш в това предаване.

# 470
  • ВАРНА

Любо никога не е ухажвал Лора или да и отправя сексуални намеци. Не и когато разбра, че няма никакъв шанс. Приятелски задявки са това. Съобразява се изцяло с нея. По никакъв начин не е провокирал нещо или навлязъл в личното и пространство.

Хммм, не бих го нарекла точно така ... Да, не е прекрачил някаква граница, но определено не е само приятелско, само да усети, че Лора поддава и Тарзан веднага ще влезе в ролята Simple Smile
Аз чак този епизод разбрах, че Пламен е син на кмета на Ябланица, явно много държаха да ни го натъртят и да го заклеймят като компромат. Бедният човек, сега в малка Ябланица няма никой мъж да пусне жена си да припари до Пламен, от страх да не и харесат палчетата и да тръгне клюката ... Satisfied

# 471
Защо на първи въпрос няма опция "няма виновен"? За каква "вина" става дума в случая? Че един мъж харесал една жена и написал до нея смешна бележка, сериозно ли?
На Теодора никой не й приписва никаква вина, а обсъждаме смешното й поведение. Като паднала от Марс се държа. Ама тя даже не е разбрала, че Пламен я харесва. И по този повод - рев, рев, рев и пак рев. Тя с мъжете се държала като мъж и ако усети нещо, ставала стена. А тук не усетила, разбираш ли. И пак - рев, рев, рев... Това се обсъжда.  Да беше се засмяла, да беше му казала: "благодаря за вниманието, поласкана съм, но моето сърце е заето от един единствен мъж" или каквото и да е друго, но този истеричен рев, това прегръщане и утешаване от другите, на мен лично ми дойде в повече. Сякаш я е обезчестил, а тя не е разбрала.

magdalenatar, посочи мой пост, където съм написала, че Кирил го готвят за победител. Аз смятам, че не е случаен в предаването и е тъпо цялото това нещо с кръщенето, и толериране от страна на продукцията. То писмо от жена му четоха, дъщеря му кръстиха, сега чакам той и жена му да ги венчае попа. Смешно е, нали си редови участник, какво е това вкарване и на родата в предаването, и акцентиране върху теб и твоето семейство? Толерират го, но защо те си знаят. Другите нямат ли деца, жени, мъже? Не съм разбрала, че и Лора си е кръстила родата. И още по-зле тогава, щом е било неин братовчед. По каноните на църквата кръстникът не трябва да е роднина. Да им имам и пробуждането, и всичко.

# 472
  • ВАРНА
По каноните на църквата кръстникът не трябва да е роднина. ..

Това за пръв път го чувам ...
Моя кръстница е сестрата на майка ми,а на сестра ми кръстницата е първата ни братовчедка ...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 14:37 от morgana07

# 473
Дана пусна бомбата, че Пламен и Теди са ходили заедно във фермата 6 и повече нищо не каза.😀 Аз си искам подробностите.😁

В анкетата гласувах, че Пламката е виновен - цялата работа тръгна от неговата бележка. Ако я нямаше нея и драма нямаше да има.
Теодора се изложи най-много за мен. Писах вече.
Усети ли, че ще има изгода, то Любо бързо ще "прости" и ще си възстанови приятелството с Пламен.
Надявам се той да се разграничи от всякакви лагери и да гледа себе си.

В момента искам на финал Живка, Ваня и Пламен. Все ми е едно кой ще е втория мъж.

# 474
  • Другата България
Аман от обидчиви потребители с лични познати в предаване.
Аз нарекох Кирил треторазрядно нещо, и си стоя зад думите. Наблегнах именно на треторазряден другото е местожителството му . Ако беше от Сусурлево, щеше да е треторазряден от Сусурлево. Уважавам гилдията, и аз познавам хора от тези среди по местожителство, коментарите ми са базирани само  върху показано в предаването.
Да, там определено е фалшив отвсякъде. Демонстрира меко казано двоен стандарт преди да влезе в роля, което прави изпълнението отблъскващо и нелицеприятно. Изразните средства подхождат повече на хамалин от Централна гара, отколкото на фин човек, какъвто се опитва да ни се представи.
Не ангажирам никого с мнението си.
И ще продължа да го пиша докато не се убедя в противното.

# 475
Любо си го спомням, че правеше намеци на Лора - нещо за дупето и в розови гащи, ама какво беше точно не помня.😅 Освен това все си я прегръща. Изобщо Мартовия лагер са си все любвеобилни хора - прегръдки, целувки, и пр.😂

# 476
  • Варна
Аз от Дана разбрах, че Теди и Пламен са посетили Фермата 6 след снимките. Само двамата. Надявам се да е някакво недоразумение, че какво ще обяснява на бат' Танко не знам....Trollface

# 477
  • София
Изчитане нямате. 😊
Последните много страници от предишната тема така и не успях да прочета – може да сте казали нещо интересно и съм го пропуснала. Нещо като това, което Дана написа тук – за Теодора и Пламен, които са ходили сами във Фермата 6 – а го подминахме.
Дана- кажи нещо повече. Кога са ходили сами там? На кастингите ли са били? Стана ми любопитно.

Нагледахме се на тъпотии снощи.
Започна се с Кирчовия стриптийз и малоумното кикотене на част от групата в стая, в която двама души се опитват да спят. Даже не знам как да определя такова поведение. Дивна простотия? Нахалство? Не е това. Нещо повече е, ама не намирам точната дума сега. Добре – решили сте да се лигавите. ОК. Ама има и друга къщурка, пък и двор – колкото душа иска. Защо трябва да застанат от двете страни на двама спящи, че и да се блещят насреща им и да вдигат скандали когато тези въпросни опитващи се да спят правят повече от учтива забележка? Кирил – страшен актьор – няма що! Прави смешка на ниво читалищна самодейност. Ивайло – арогантен до безобразие. Грозна работа.
Та докато думата ми е за Кирил – смятам за крайно нечестно спрямо останалите участници само на него да му връчват писмо и само неговото семейство (съпруга и дете) да влизат във фермата. Като са знаели, че ще вкарат детето и жена му за кръщенето – можеше пък да не му дават писмото. Много по-различно се чувства човек, който в условията на изолация получи контакт с близките си. Защо и другите да не получат поне писмо? Ама … не, това изобщо не е намеса на продукцията….. Направи ми и впечатление, че Кирил беше доста сух с жена си. Много мило беше отношението към дъщеря му (която е абсолютен бонбон!), ама тая жена даже една целувка не получи.

Теодора…. Изсъхна тая жена, обезводни се…. Как няма да изглежда повехнала за възрастта си? Ми то течност не остана в тоя организъм! Флиртаджийка е тя и кокетка. 😊 Да, прави го така, все едно е просто една ей такава енергийна и възвисена, раздаваща любов и топлина на целия свят, не се вре тенденциозно и не провокира демонстративно мъжете, но държи дистанцията много, много къса. След 2 месеца изолация един здрав, прав и подложен на известни лишения 😊 мъж като Пламен може и да е разчел погрешно сигналите й. Ама й е написал една проста бележка! Голяма работа! Не ми харесва, че масово хейтът се насочи срещу Теодора. Напомня ми за ситуация, в която обвиняват изнасилената жена – щото сигурно си го била изпросила, щом като са я изнасилили. Не! Не си го е изпросила. Знам, че сравнението е преекспонирано, но не случайно използвам точно него – защото илюстрира несправедливостта към Теодора. Но! Не смятам, че Теодора има вина за това, че Пламен й е написал бележка. И само толкова. Оттам нататък – поведението й е низ от грешки.
Мъж й пише бележка! Опа! Значи вече не се държат помежду си като мъж с мъж…. Какво каза тя за отношението си към мъжете във външния свят? Не трябваше ли да постъпи и с Пламен така? Да сложи стена? Ваня и Красимира отидоха при Георги и в прав текст изясниха ситуациите с целувките. Без хън-мън, директно – въпросът с личното пространство беше решен и приключен. Ако Теодора беше такава, каквато иска да се изкара – енергийна и чиста и слагаща стени – трябваше да постъпи като тях. Да застане очи в очи с Пламен и да му каже, че една граница е прекрачена и това не трябва да се повтаря. А не да си прибира бележката и да си я пази. Апропо – не разбрах – самата бележка как стигна до продукцията изобщо. Ето това е нещото, в което лично аз упреквам Теодора. Можело е да поеме контрол над ситуацията и да постави ясна граница – кое е позволено и кое не е. И сега целият тоя рев до пресъхване е нелеп.
Емоционална, емоционална,…..  ама не е шестокласничка, все пак! Има много други начини, по които да реагира и да излезе интелигентно и с минимум щета от ситуацията с разкритията на продукцията. То е ясно, че без рев няма да мине - това е Теодора, все пак. Ама да я впрегне малко тая тунингована глава, пък да помисли, пък да каже нещо уместно и да затвори страницата и Земята да продължи да се върти. Семейството на Теодора не може да бъде разбито от някаква тъпа бележка. Не я е писала тя. Даже не е сигурно, че я е разгадала. Но неуместните й реакции след като я е получила и след като излъчиха кадрите с писането и кодирането – това вече може и да успее. Ама за това не съм склонна да обвинявам Пламен.

Любо и неговия драматичен монолог… ЖДНБ! Като е чувал как Пламен говори за Теодора и като му е толкова важно и свято семейството като такова и в частност – това на Теодора, да беше казал или намекнал нещо на Пламен. Защо е мълчал? Да му беше казал, че е на път да прекали, че не му е приятно отношението му към Теодора, че усеща, че нещата излизат от правия път..... Ама иска Пламен да му е в отбора, всеки глас и човек вътре е важен. Що да се конфронтира? Писали сте вече, че е абсолютно лицемерно точно пък Любо да набива канците на Пламен – след като и той се закача с обвързаната Лора и точно на Пламен каза, че я чака тя да му даде знак, за да се отдръпне.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:02 от Vivi

# 478
А на мен всичко снощи ми заприлича на 7а клас, в който класната хванала Пламен и Тедка да се опипват под чина, той пробвал, тя малко се дърпала, ама не чак много, но класната - възрастна супер морална госпожица - стара мома, ги видяла и казала пред целия клас! Тедка реве "ама аз не съм такава", съученичките я прегръщат и успокояват, обаче целия клас си я знаем каква е, изобщо всичко живо жужи от случката. Пацо е от момчетата, които всички харесват, щото е сериозен и печен, и му се чудят точно пък тая ли, бе?! Ама... на, на любовта не можеш да заповядваш... Отличниците на класа са възмутени, щото всички ги изтипосаха пред директора и сега ще накаже целия клас. Ех, къде ме върнаха тия хора... в седми клас! Joy

# 479
А на мен всичко снощи ми заприлича на 7а клас, в който класната хванала Пламен и Тедка да се опипват под чина, той пробвал, тя малко се дърпала, ама не чак много, но класната - възрастна супер морална госпожица - стара мома, ги видяла и казала пред целия клас! Тедка реве "ама аз не съм такава", съученичките я прегръщат и успокояват, обаче целия клас си я знаем каква е, изобщо всичко живо жужи от случката. Пацо е от момчетата, които всички харесват, щото е сериозен и печен, и му се чудят точно пък тая ли, бе?! Ама... на, на любовта не можеш да заповядваш... Отличниците на класа са възмутени, щото всички ги изтипосаха пред директора и сега ще накаже целия клас. Ех, къде ме върнаха тия хора... в седми клас! Joy

Joy по-добре не мога да го опиша Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт