🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 234
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 720
Мартина ще разиграе картата с изтръпналата ръка докрай. Колко да е изтръпнала тая ръка - отделен въпрос. Като я гледам - не й попречи нито да кове, нито да реже, нито да сече, нито камъни да хвърля.

И тя е една интригантка лъжлива - съща Теодорка. Simple Smile
Виктор първи попита Живка " Кой трябва да си избера, Живе, за дуел? Кажи ми. Честно".
Мартина каза на Любо, че Живка е започнала да нахъсва Виктор и го питала: "Ти сега кой ще си избереш? Ти сега защо ще избереш? Аз пък бих направила така....". И Любо пощръкля. Simple Smile И отиде да държи на Виктор поредната реч за честта и достойнството.
Това си е манипулация - и от страна на Мартина, и от страна на Любо.

Да, Мартина много грозно украси разговора на Живка и Виктор, когато го препредаваше на Любо. Мръсна интригантка си е тази. При това много злобна, направо ми е неприятно да я гледам.
Мисля, че няма куража да иска женски дуел. Самият факт, че ходи само и коментира по ъглите и сипе закани пред "своите" хора, а не смее да се обажда иначе, говори, че всъщност е страхлива. Жалка работа!

# 721
Мартина ще разиграе картата с изтръпналата ръка докрай. Колко да е изтръпнала тая ръка - отделен въпрос. Като я гледам - не й попречи нито да кове, нито да реже, нито да сече, нито камъни да хвърля.

И тя е една интригантка лъжлива - съща Теодорка. Simple Smile
Виктор първи попита........

Точно и аз това си мислех снощи. Разговора какъв беше, Марта как го преразказва, извъртя си го както и изнася на нея, само участниците в разговора останаха същите май😂Това с ръката аз не го вярвам, Любо императора не знае за болките и, но пък Живка и Ваня бяха чинно уведомени, щот ще кажеш, че много ги интересува точно тях. Живка пък чак се притеснила, на Марта за ръката и как щяла да играе, абе все актьори са се събрали и се надпреварват кой по голяма глупост ще изпляска. А Теди, нея просто не искам да я дават изобщо ако може , щот ще счупа тоз телевизор честно😂😂😂

# 722
Хахахха, хора, уникални коментари! Повдигнахте ми настроението от сутринта.

За Тедиту сте казали всичко. И снимката "Теди чака Пламен за да го игнорира" казва абсолютно всичко" Joy

Та след вашите коментари, единствено мога да добавя, че Тедиту се оказа и много нагла. Първо искала извинение, а не го получила, после го получила, но не било пред всички... Та от нея струеше върховна наглост, според мен. Пламен много добре я дръпна насаме с цел да не я злепоставя повече пред останалите, но нейната главица не можа да го разбере. За пореден път доказа, че за нея най-важно е мнението и одобрението на околните. Затова и непрекъснато се старае да се хареса на другите. Според мен, и непрекъснатото реване е нейният начин всички да я харесват. Един вид се надява никой да не застане срещу една чувствителна и ранима душа. Живка е сред малкото, които я усещат каква е и как манипулира с поведението си.

Битката беше уникална. Мартина започна да разбира, че тя не е стопроцентовия лидер в битките и мисля, че доста ще се уплаши от евентуален бъдещ дуел с Живка.

Викторчо, милия, е доста глупав. Любо така го изработи за честта и достойнството с цел единствено да защити придворния си шут - Коце. И Виктор не се усеща, че на никого от групата на готините не му пука дали той ще излезе или не. За пореден път Живка беше много права. Това е игра и всеки иска да напредне възможно най-много. Като отпаднеш, много ще те интересува, че си отпаднал с чест. Grinning

Почти 100% съм сигурна, че дуелът ще е мъжки. Мисля, че Виктор се върза на приказките за достойнство и Коцето дори няма да е сред тримата застрашени от дуел. Мисля, че това ще са Стефан, Георги и Пламен. От тях втори дуелист вероятно ще е Стефан или Георги. Един вид Виктор няма да посмее да застане срещу групичката на императора.

# 723
  • София
На Живка й изстина физиономията като разбра, че Мартина е втората жена кандидат - ратай. Както се беше засмяла широко и очакваше я Ванчето, я Ралица да са номинирани, така поизтръпна като чу името на Мартина. И после замаза положението че уж се била загрижила за ръката на Мартина. А всъщност се притесни. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 09:28 от Vivi

# 724
Въобще не и личеше на двубоя да има нещо на ръката на Мартина, много недостойна цялата им групичка, лъжи, интриги, манипулиране.
Теодора отвя Киро по актьорско майсторство, много фалшива. Яд ме е за Пламен само, но като гледам всички продължават да си му симпатизират.

# 725
Много добри бяха в игрите за ратайския имунитет, повече напрежение изпитах в сравнение с повечето дуели досега. Яд ме е само, че не се стигна до отборната игра, щеше да е супер.
Мартина за първи път има голям минус от мен за отношението си към ратайството и към Виктор. Загубата им беше обща, не само негова. Не й разбирам скатаването от работа като ратай след като в ежедневието им се е доказала, че е способна и активна. Да кажем, че наистина я боли ръка, но тя може все пак да избере кои задължения ще поеме, а не да натяква на Виктор, че всичко ще прави само той. Ако се измъкне от дуел сега, ще сбърка много - ще пропусне шанс не само да отстрани жена от другия лагер, а и шанса си да стане фермер за следващата седмица. Виктор не би я посочил за фермер, ако отпадне.
Надявам се Виктор да не избере Стефан, според мен той е най-слабият там, макар че за ратайски имунитет би Любо. Просто Стефан не е издържлив за повече поредни игри, а и малко хаотично ходи из Фермата без да се тренира. Виктор без друго още от началото не харесва Коцето, в дуел или ще са равностойни, или Виктор малък превес може да има - Коцето не е толкова слаб, че да е “безчестие” да бъде избран. Друг е въпросът, че той и Ваня бяха вече на два дуела и не държа да ги гледам в момента пак тях. Обаче всеки друг избор на Виктор освен Коцето за мен ще е нелогичен и на лична основа, и като преценка на силите.

# 726
Тамън похвалих предаването преди няколко дни и палачинката се обърна. Някакъв горчив вкус ми остана и след двата последни епизода. Това, за което загатваха няколко от героите, лъсна с пълна сила.
На първо място - Коцето. Боже, какво е кръвожадно това иначе така представящо се за весело, симпатично, емоционално и с нежна душа мъжле.
На второ място  - Ивайло, Кирил и Любо. Трите сестри Кушлеви са по-големи тетки и от Тедка. Ако плетяха, докато си съскат като стадо гъски, можеха шушони за два манастира да оплетат. И как си развързват все повече езиците и нивото им пада ли, пада. Особено седмичният император, хахах. От няколко дни си мисля колко е глупав, но не ми се искаше да го обиждам публично, ама Георги свърши тая работа вместо мен и му го рекна право в очите. Голяма червена точка за Жоро.
Мартина - хитра и безскрупулна. Добре се би на арената, с което записа първия си плюс в моите очи, но извън арената си е същата нагла неприятница. Как яхна Виктор като послушно магаренце, а той пък ѝ пасна като ръкавичка, щото обичал доминантни жени, пфф. Черна точка за него. Просто не уважавам такива мъже.
Теодора - бях убедена, че няма психични проблеми и все още смятам, че си е отявлена интригантка и манипулаторка от най-чист вид, но съм малко разколебана вече.

# 727
Снощи като гледах и аз имах усещането, че Живка не дава пълна газ на моменти. Но това може и да е защото си е разпредиляла силите.
Мартина беше зле на хвърлянето, двубоя беше много силов, не се знае дали ще се справя толкова добре и в друг тип игри.
Това с ръката и на мен ми е съмнително, освен ако не е получила някаква лекарска помощ преди двубоя.

Виктор според мен ще е на двубой и няма да закача Коцето. Предполагам, че ще търси реванш от Жоро.

# 728
Жоро е единственият там, който много иска да отиде на дуел. Пламен по принцип иска, но не и срещу Виктор, защото наистина държи на него. Мартина и Живка уж искат, ама не чак толкова 🙂
Хареса ми снощи Ралица, че повиши глас и се опъна открито на отношението срещу тях.

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥
Големи обиди бяха в снощния епизод, страшна работа. И не знам аз ли не съм чула, ама от лагера на Живка, такива грозни думи не съм чула.
Хората ги чакат до 22 часа, гладни, и ще чакат Теодора да чете молитви. Отидоха вече Киро и Любчо да им се карат, защо си позволяват те и после, обиди, грозни думи, Любчо най-големия хубавец 🤦🏻♀
Ивайло и той, помияр, това, онова…
Той Пламен си е виновен и си го каза, тя какво иска повече тая ревла. Човека не иска да дълбае и я извика настрани, то пак на тия хора, на тия хора трябваше.
Пламен да се стегне и да и бие игнор на тая изкривената.

# 730
Наистина Теодора ми е в топ 3 на класацията най-противни и нервиращи участници в реалити предавания за всички времена. Покрай нея и всички останали ме изнервят още повече. Ами, скъпа, като толкова си се притеснила какво си мислят близките ти отвън и колко предадени се чувстват, що не излезеш доброволно? Като семейството е над всичко. Ако беше искрена, мисля че така би трябвало да постъпи.
Как пък един не ѝ каза две приказки, та да се осъзнае малко. Даже Живка само клюкари с другите или пред камерата в стаичката, а пред Теодора само зяпа като пукал. (Всъщност в началото на епизода Теодора нали мрънкаше, че Живка не я харесва и само се заяждала с нея, ама аз такова нещо не съм видяла…). И на всичкото отгоре голяма част от хората вътре смятат, че Теодора е пич и добра душа???? Чак се плаша. 😂
Карат се само за някакви елементарни дребни нещица, а някой като откровено се държи НЕнормално, всички останали се оглеждат.

Съвсем сериозно след този сезон силно се съмнявам, че пак ще гледам каквото и да било риалити предаване.

# 731
Теодора умира да е център на внимание, иска извинения пред строя, не така очи в очи. И като вземе да говори с паузи.....много досадна

# 732
Не вярвам на Мартина за ръката. Досега, който е имал здравословен проблем са му предлагали лекарска помощ и са го питали дали е сигурен, че иска да играе и ще се справи ли на арената. А нея Ванчо не я отрази въобще. Чавдар десет пъти го попитаха сигурен ли е, че се чувства добре и ще се справи. А Мартинка даже парцал си сложи на ръката, дори не спомена доктор да я е преглеждал.

# 733
Всичко сте изписали Laughing
На мен по- противен от Теодора  ми е Киро!
Бих го хванала за измисления перчем и бих измела фермата с него Smile

# 734
Ами, то зависи какво ни показват. Като почнат с ревлата, най- противна ми е тя. Като дадат запенен Киро, автоматично ми я сваля на второ място. Винету като почне да съска и да се заканва, тя пък ги измества. И така... Голяма борба за най- противното първо място.

Общи условия

Активация на акаунт