🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 123
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 930
Нещо не ми достига да харесам Пламен. Неприятно впечатление ми направи, че държа сметка как е гласувала Ваня. Това е игра, бре, мушмунгер, ще гласува, както ѝ е кеф.

Лора и Теодора гласували ли са някога жена да бъде първи дуелист? Не. И днес - също. Но само Ваня беше сдавена.

Е, то след като Теодора изнесе поредната прочуствена реч, всички остават безмълвни от тая Фея на красноречието. Joy

Сериозно, не схващам как Теодора успява да говори като че пише есе в час по литература - и патоса докарва, и високопарните изрази, и повторенията, за да подчертае нещо.

# 931
А всъщност с отделни изрази Теодора сглобява някаква безсмислица! Докато стигнеш края, си забравил началото, щото няма връзка между двете. Нещо като умозаключението на Стефан "Действията ти по логиката на механиката на зависимостите е довела до един разрив (разлив?) от крутивина...", което аз не знам какво означава, но звучи много академично! Joy

# 932
И след като Виктор вече е дуелист, Мартина ръкомаха свободно с изтръпналата ръка.

# 933
  • София
Теодора какво търсеше в метоха, точно там да плете чорапите? 😮
Това че Пламен си пада по милфки отдавна го разбрахме, нищо ново не ни казаха, но все пак беше любопитно инфо. Не желая да чета майката на Пламен, първо всяка майка ще защити детето си и второ имало спойлер разбрах. Моля да не се публикува тук или в краен случай в скрит текст. Най-добре на лични съобщения, защото някои хора не могат да се владеят и по време на чатовете на седмичните дуели и се изпускат не нарочно.

Браво на Виктор, Кирил и Любо, че се измъкнаха от гадния капан на продукцията. Така ги насадиха, че имаше над 85% вероятност да не вземат нито една щайга. Тук идеята беше да играят срещу верните отговори. На втория въпрос извадиха късмет, но третия беше ясен с явна подсказка в самия въпрос и добре се ориентираха и тримата.
А Живка трябваше да ги поздрави, а не за пореден път да хвърля огън и жупел. Вечно е сърдита и недоволна тази жена, аман вече.

Мартина подобри рекорда на Цвети за най-нисък наказателен вот, очакваше се. Никаква изненада тук.

Продължавам да залагам на Стефан, Георги и Кирил/Пламен за втори дуелист. Пардон, след този епизод и молбата на Пламен към Виктор да не го избира, защото ще му е емоционално трудно го махам от листата.
Значи: Георги, Стефан и Кирил/Ивайло. Киро го слагам само и единствено ако Виктор иска да се изправи все срещу силни и доказани бойци. Ама и Ивайло, Стефан и Георги да избере пак ще са добри попадения. Георги няколко пъти се доказа като доста силен, Ивайло спечели дуела на сезона, а Стефан има също победи и то едната срещу Любо макар и в единична игра. Ако махнем Коцето от уравнението, на Виктор най-лесно би му било срещу Стефан. Ама той Виктор си го харесва Стефан, тц няма да го избере. Уф пак си променям прогнозата (хора пиша на глас, хаха, няма да се редактирам)
Последно: Георги, Кирил и Ивайло! 🙂

# 934
Очаквам скучен дуел, поне за мен. Виктор не е наивен, не е млад, не е неопитен, той просто си е глупав. Аз съм убедена, че и след десет години, и след двадесет, той пак ще си е същият. За това и очаквам 100 % да викне силен опонент, с което да си мисли, че някой ще му направи голямо евала.

Колкото до Пламен, честно казано лично тази бележка изобщо не ме е накарала да мисля нещо лошо за него, но мнението ми за него изобщо не е високо. Той е от тази групичка мъже, която са си нарочили Ваня (май и Ралица) за боксова круша. Според мен, защото Ваня е в тяхната възрастова група, но за разлика от Лора, Теодора, Цветелина, тя не се държи, както те смятат за уместно и угодно за тях, така че в момента тя им е публичен враг номер едно. Каквото и да е причината, самата картинка на големи мъже, които са се озлобили толкова срещу някаква малка женица, ми е доста странна и грозна. После жените били злобарки.....събери мъже с идентично мислене и им гледай сеира. Не са по нищо различни от класическата идея за това как група жени сядат на кафе, за да обсъдят всички в обкръжението си от до.

# 935
  • София
Vivi,
Теодора и Лора са гласували срещу жена, само Ваня не го е правила от всички жени, това е факт. Иначе има пълното право да си гласува срещу който иска. И това в никакъв случай не оправдава грозните нападки на Ивайло и Пламен срещу нея в епизода.

Oliboo,
Ваня не е омъжена жена и може би за това не представлява интерес за Пламен и я напада така открито. 😉

# 936
  • Sofia
Тъй.
Теодора знае, че Пацо спи в метоха.
От цялата ферма, ама цялата, тя намерила точно там да се уедини!!! WTF?
Плащат ли й, за да се излага?
Първо от цяла ферма се чекнеше точно в стаята на Пацо.
Сега си плете нещата отново в стаята на Пацо. Случайно. Да се уедини.
Съвсем ни взеха за маймуни.
Върти - суче кака Тетка, само и само да се натика при Пацито.
От цяла ферма, къщи, колиби, обори - в манастира отиде да плете пустия шушон!
Уединение търсела, да с Пламенчо Joy
Още вчера ми направи впечатление,но бях доста назад с четенето на темата,та не можах да изкоментирам.
След извинението на Пацо вечерта,тя отново влезе в метоха.
Явно тази седмица там ще се уединява. Mr. Green

Всички спойлери съм изпунала,та ако някой знае нещо за дуели,за финали...,моля и аз за лс.

п.п.Между другото,наистина е страшно досадно това молене през пост за лс.
Не виждам никаква причина да не се слага информацията направо в темата.Ако е сложена в 2-3 скрити текста,няма как някой случайно да я отвори без да иска.А който не може /или не иска/ да се владее,може да се изпусне,независимо от къде точно я е получил.

# 937
  • España
Тъй.
Теодора знае, че Пацо спи в метоха.
От цялата ферма, ама цялата, тя намерила точно там да се уедини!!! WTF?
Плащат ли й, за да се излага?
Първо от цяла ферма се чекнеше точно в стаята на Пацо.
Сега си плете нещата отново в стаята на Пацо. Случайно. Да се уедини.
Съвсем ни взеха за маймуни.
Преди n-страници го написах : Урко взе властта и стана работата “Планетата на маймуните” ! 🥴

# 938
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От три дни уж се говори за спойлери,пък никой не пише в темата.

Иначе,страхотно неприятен кастинг тази година.Как пък един човек да няма,който така да харесам от раз.Може би Живка,но нейните стъпки са толкова добре обмислени и дори да сгафи,всичко обръща на "това беше моята стратегия" бла бла..влязла в някаква роля,която си мисли,че ще я направи победител.А коя е истинската Живка,никой няма да разбере.

От мъжете - само и категорично Пламен,нищо че го очерниха заради неадекватната Теодора.Милата,държи се като ощипана девойка,все проси внимание от Пламен,обаче не разбрала,не чула..Тази жена има нужда от антидепресанти.

# 939
Напишете ми какво казва мама за Пацо  и спойлера от нея 🌺

# 940
Напишете ми какво казва мама за Пацо  и спойлера от нея 🌺
Скрит текст:
Финалист е.

# 941
Бела, благодаря 🌺

# 942
  • earth
Безработния барман защо се репчи толкоз на Пацо?

# 943
За дуела и финала:
Скрит текст:
Сигурна съм, че вече е размятано стократно на лични съобщения, но във фейсбук пишат, че тази седмица Виктор се изправя срещу Пламен и губи. Също, че Пламен стига до финал. Майка му е бясно настроена срещу Живка и твърди, че продуцентите натам насочват вота на зрителите (аз го разбирам, че и двамата са на финал и тя му е конкуренция), отделно пита защо не са давали Стефан и Мартина първите седмици (пак си правя извод, че някой от тях, може и двамата, да са отново на финал)

# 944
Какви бяха тия излияния от Мартина снощи.
Направо ми беше неудобно да ги гледам и слушам. Изключително противно ми става това каре.

Виктор е наивен, повече е допустимото за неговата възраст и предчувствие ми е, че ще сгреши с избора на противник за дуела.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 08:30 от flambe

Общи условия

Активация на акаунт