🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 090
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 945
  • Асеновград
Гледах от време на време,  предпочетох Властелина на пръстена и не съжалявам. Тази Теодора , не е добре, голяма излагация , тя не прощавала искала извинения .Като се заплюнчи , превключвам на друг канал. Живка само мрънка и недоволства тази жена , кой каквото да направи тя винаги има коментар. Вечно дудне от някакъв ъгъл , вечно обсъжда някой , и с това ,, бяло ,, нещо което се вижда от устата и , като говори.....Не мога да е трая. Продължавам  да си харесвам Пламен .

# 946
Аз не можах да гледам,само хванах малко от Мартина,която се обясняваше за Пламен и,че преди да залитне по Тедка и бил мераклия…Не знам,не мога да си го обясня това… 😀😀😀

# 947
Живка и Стефан нали като си говориха споменаха, че мъжете подмятат неща на Мартина. Това ще са само Любо и Пламен.😀 Така, че не се учудвам от това, което каза снощи.

Майката на Пламен много е прекалила с разкритията.🙄

# 948
  • Другата България
Много, да.
Лоша услуга прави на сина си така.
При това много лоша според мен.

# 949
Пламен вече го сготвиха  от предаването, но наистина намесата на майка му е неуместна и не се връзва с това, което е показал до тук.

# 950
  • ново
Аз останах с впечатление, че Пламен хич не се разбира с майка си, та съм изненадана от нейната реакция. За мен нейната проява е чист егоизъм. Едва ли той е разчитал мама да го защитава.

# 951
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен много ми хареса като се изказваше “умника” Ивайло за дуелист, Живка, Ралица и Ваня, как дуднаха на клишетата му и се смяха 😄 Провалиха му целия драматизъм 😄
Гледам на запис и директно ги превъртам ревла, Ивайло и Мартина.
Обаче ми стана много смешна Мартина как се завъртял край нея Пламен първо и тя шат, шат го отрязала щото при нея такива неща не вървят😄 Ей тоя Пламен бе, фетиш ще го изкарат че има към омъжени жени.

# 952
Баш Марта-късите гащи не може да преживее, че ходи 2 месеца гола, тресе си циците наляво и надясно и накрая Пресвета девата от Чикаго получи бележката. Цялостната визия и поведение на Марта крещи „Пламене, напиши ми бележка”, ама язък значи... Гроздето е малко кисело, сякаш.

За майката на Пламен не знам как да коментирам. Явно й е прикипяло след последните епизоди. Просто на финала И&А ще закопаят Пламен за отмъщение... (за протокола... аз виждам Пламен като сигурен финалист, не е спойлер това Grinning)

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:26 от Ели-Мели

# 953
Усамотението на многострадална Геновева в метоха е като кокошката, която бяга от петела, ама се чуди дали не бяга много бързо.

Марчина като една видна красавица, разбира се трябваше да бъде първият обект на желание във фантазиите на Пламен. Но тя категорично го отрязва още в зародиш и той от немай къде се насочва към Кривите палчета.

Живка ми е абсолютен фаворит как си играе играта. Има желязна стратегия и много точни коментари на всяка ситуация. Много ми е интересна за гледане. Ще видим до къде ще стигне.

# 954
  • Sunshine state
Аз ако получа бележка от чужд мъж и нямам нищо общо и не съм дала повод, веднага ще е видя и щях да питам Пламен , какви са тези цифри и защо ми ги пише.А нашата света вода ненапита,  си е скрила в джобче. Жал ме хвана за Пламен,  силно се надявам да не се подведе под интригите на Живка.
Не съм писала отдавна, но това заковава и моето мнение по въпроса. 95% от приятелите ни са ергени. Никой, никога не е намеквал дори за каквото и да било. Няма повод, няма бележка.

# 955
  • ново
Снощи за пореден път се заслушах в изказването на Мартина, постоянно казва "такова". Толкова беден речник има горката. Трябвало е да инвестира малко в образованост, освен във визия.

# 956
  • Разпиляна във въображението
Т.е., по думите на майката на Пламен
Скрит текст:
нещата, които той е казвал в предаването не са верни - за жените, за това, че не вярва в Бог и т.н. 

# 957
  • Sunshine state
То не, че инвестицията и във визията е успешна, но си права за бедния речник.

# 958
Аз вярвам на Мартина, че са имали с Пламен разговор да си уточнят отношения и очаквания, но не ми хареса да го разнася пред другите. В случая за мен изводът е, че Теодора не е имала желание да направи същото. То се и вижда, че още му търси вниманието и сега тя му влиза в личното пространство.
От снощи само куизът за храната ми беше интересен и забавен. Иван го харесвам в такива моменти.
Не мисля, че Виктор ще посочи Георги днес. Надявам се да избере Ивайло, Коцето и Стефан, а Стефан за пореден път да вземе имунитет. Срещу Ивайло и Коцето има равни шансове. От друга страна, тях вече сме ги виждали.
Самият Виктор отдавна загуби настроението си да е във Фермата и не съм сигурна доколко му се остава още.
Коцето предлагам да се замонаши и да си остане в манастира като толкова пък му се стои там.

# 959
  • София
Мартина рядко сглобява цели изречения. Има беден речник и не много дълбока мисъл. Понякога - по време на синхрон (така ли му е името Mysterious Former? Simple Smile ) някак й се получава да се изкаже. Репетира ли преди това, чете ли - не знам. Но успява да свърже изречения. В спонтанен разговор се изразява много зле.

Общи условия

Активация на акаунт