🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 096
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Именно, не я е хвърлила. Нея я ласкае това внимание, играе номера като тийнеджърка. Има нещо гнило там.

# 271
  • Бургас
Кирил ми е топа на топа на простотията, дразни ме повече дори и от Ивчо Барона и Куин Марти.🤨 И наистина го тикат, то писмо, то кръщене, след седмица може някоя годишнина да празнува с жената до себе си във фермата?

# 272
Ако нямат църковен брак, сега е моментът.

# 273
  • Асеновград
Аз ако получа бележка от чужд мъж и нямам нищо общо и не съм дала повод, веднага ще е видя и щях да питам Пламен , какви са тези цифри и защо ми ги пише.А нашата света вода ненапита,  си е скрила в джобче. Жал ме хвана за Пламен,  силно се надявам да не се подведе под интригите на Живка.

# 274
Все още Пламен ми е Топ ъф дъ топ.

Хайде сега все едно омъжените жени не се случва някой да ги сваля. От нас си зависи да сложим границата и да приключи дотам. Да го беше отрязала и готово. Все едно за пръв път ѝ се случва.
Ами тя нали си каза, че живее в някакъв балон. Това ниже по цял ден герданчета и е с абсолютно закърнели умения за общуване в социума. Или пък е много напреднала, но като я хванат и какво прави? Познахте - рони сълзи. Ако й беше връчена бележката ненадейно, можеше да го отиграе другояче, ама щото се знае, че е давала нишани, и сега драма.

# 275
Ох, Цвети направи фермер точно този, който я нареди на дуел с пламенната си агитация за Коцето. Доста глупаво решение от нейна страна, поне за приятелката си Лора да беше помислила. Или пък е помислила....Grin
Защо не показаха викторината? Имаше само един отговор на въпрос и то с помощ. Другото явно е пас и грешни на противника. Божеее, много умници гюровци в тази ферма. Очаквах Ваня да гътне с лекота чикагския бос, обаче и тук греда.............много калпав епизод. Направо ми развали настроението. За Пламен ми е жал.

# 276
Любчо морала, докато я мачка , гушка и гали оная малката Лорка хич не му е до приятеля й навън. Ей голям стратег!
Кирил ми е най-антипатичния човек, който съм виждала. Гнусен и нечистоплътен!

# 277
  • София
Цвети и тя е манипулаторка и много ме дразнеше.

За бележката - ако не искаше да има нищо общо, Теодора щеше да реагира по някакъв начин като поведение, да му потърси сметка или да му покаже, че не иска да е покрай нея. Но тя си трайка или поне така показаха.

# 278
  • Бургас
А нашата света вода ненапита,  си е скрила в джобче.
Тя я е разчела, не само скрила. Ама това уважаемите продуценти няма да го покажат. Също така казаха, че това продължава от доста време, което означава само едно - нито бележката е била само една, нито Теодора е толкова невинна.

# 279
  • Другата България
Вулгарно ще прозвучи, ама "кучката ако не си вдигне опашката, песовете не я обикалят".
Седнала Теодора да се чекне - от цяла ферма единственото място, на което да се чекне и да тренира, естествено, е стаята пред Пламен, Любо и Коци. Там, никъде няма друго място за чекнене.
Та седнала да се чекне там, на покрива с банани и без банани с Пацо, в леглото "невинно" полегнала на рамото му и си плетат плетките, на врата му "по приятелски"....все едно Даяна, миналия сезон. И тя така беше "приятелка" на ДанЮ. Та невинната сълзичка "няма вина, не, никаква". Получава бележка, обаче не, тя не я изхвърля, тя "небрежно я отваря, поглежда и я прибира". Аз ако някой, който не ме интересува ми даде не бележка, а каквото и да е, директно го отсвирвам, или поне го питам - алоооуу, това какво е, и защо на мен? Но не, най-"нормалното" нещо е Сълзата да прибере бележката, защото тя не е виновна.
Единствения виновен е Пацо, естествено, защото е без морал и е харесал женена жена. И това изречено и натъртено от "моралния стожер" Иван, дето цяла България му знае простотиите и похожденията....мииии, не, мерси съм.
Чувствам се гадно, наистина ми стана гадно от публичния линч, който спретнаха на един харесван човек.
За сметка на невестулката Костадин и мазния треторазряден актьор от Габрово.
Противна история.

# 280
Теодора каза, че бележката е в "един джоб" и не я е отваряла, когато я попитаха къде е. А после каза, че видяла някакви цифри и нищо не разбрала. Е, как ги видя без да я отвориш?

# 281
Така, никой мъж не е толкова глупав, че да се занимава с жена, която ама грам не му обръща внимание и не му дава сигнали, та даже го и реже превантивно.
Браво на Пламен, че все пак и запази достойнството въпреки, че най-вероятно такива сигнали е получавал.
Ако някой мъж, към които не проявявам интерес ми напише “искам да ти целувам палците” - ще го фрасна в носа…

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 23:07 от JoySS

# 282
Любо за коя каза в предните епизоди, че е девойчето от Детмаг и докога ще я пазят?
И много ревностно пази Тетка, нещо ме съмнява и той.

# 283
  • София
Гадно й е, че е забравила за камерите и микрофоните. И че може после да си има неприятности с мъжа си, а нищо чудно той да е от ревнивите. Реве, ама не отива да се разправя с него обидена. Оправдава се. Не е добре жената, нещо не е на център психически.

# 284
  • Велико Търново
Ами... всъщност наистина димът беше много по-силен, отколкото огъня.
Да ви кажа - хич даже и не ме впечатлиха "драмите" тази вечер. Успях да ги пропусна покрай ушите, очите и съзнанието си и да не им се "вържа" чак толкова.
Грозни сцени и думи достатъчно гледахме и слушахме досега, та... нищо, което да не съм очаквала. Щеше да ме шокира нещо такова, казано от Стефан, примерно. Ама от Ивайло и Киро... просто е поредното.
Даже и фактът, че Любо е фермер не ме дразни. Ваня със сигурност нямаше да получи подкрепа. Дори сега, докато пиша това, си мисля дали пък не е загубила нарочно на викторината. С наказанието, което се очаква да им наложат, седмицата се очертава като съвсем не лека. А и при това развитие на събитията със сигурност първият дуелист ще една от тяхната групичка и ще може да си избере най-удобния противник. Което е супер предпоставка да се отстрани още един от лагера на "готините". Направо закономерност може да стане - при фермер Ивайло отпада Цвети, при фермер Любо пак отпада техен човек... Идеално просто!
За Тедка сте написали достатъчно, няма защо да повтарям.
А Пламен... определено не ми се срина в класацията, така че театрото, общо взето, не ми е повлияло особено. Сега даже и на курорт го пратиха. Тишина и спокойствие. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт