🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 207
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 020
Непонятно ми е Пламен да се спряга за секс символ. Голям нос, малки очички, мутренско излъчване. Има приятен глас и хубаво тяло. Знам, знам, на вкус и цвет.. просто споделям Simple Smile

На теб лично кой мъж ти допада визуално и като цяло вътре? Любопитно ми е Simple Smile

Освен тялото, има хубава усмивка. Ако я показваше повече, щеше да е супер. И най-вече на фона на другите мъже.. Пламен е най-симпатичен от всички. Ивайло не е грозен, но просто личността му е... знаете... по-силно е от физическите му качества Joy

# 1 021
  • София
Е какви спойлери повече, финала не е изигран.
Знаем последните останали десет, вече знаем и последните останали четирима на финал с вероятност от 90% ...

Уф, и ти ли си разбрал?
Аз не знам все още за десетимата последни във Фермата, а за четиримата финалисти пък съвсем. Който иска намира начин да не разбира. Прескачаш спойлерите, внимателно по диагонала четеш мненията без спойлери след тях и т.н.
Много се дразня на тези спойлери. Нарочно някои хора развалят кефа на останалите.
Жалко.

# 1 022
Ивайло има много неприятна захапка, зъбите му са за ортодонт. А и забравих да кажа - има тяло на чичак, тесни раменца и заформящо се виснало шкембенце. Само крака някакви са му останали от спорта, ама се загубват пред торбестата горна част и май задникът му е пораснал също.
Не, че питаш мен, ама аз никой мъж не харесвам в лице от там присъстващите. Ако мълчи и има чувал на главата, и Любо (освен Пламен, чиято глава също не харесвам - като едни рисувани човечета от детството ми е - Милко и Морко) може да ми хареса, аз харесвам атлетични мъже.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:08 от Анонимен

# 1 023
Ако грозен мъж се занася с омъжена жена - това секшуъл харазмент. Ако мъжът е хубав - това е флирт, обаче ако ги хванат - пак е секшуъл харазмент. Ако пък след това хубавия мъж спре да обръща внимание - ей това е хептен секшуал харазмент.

# 1 024
На мен никой чак толкова не ми допада, но защото вече ги свързвам с характери. Иначе може би Любо, Чавдар.

# 1 025
В лице - Виктор, в тяло - Пламен, а на Ивчо му харесвам очите.😁

# 1 026
  • Sofia
На фона на останалите Пламен най-бива.
Иначе като се замисля за секси мъж от всички ферми ми изниква само образът на Сами.

# 1 027
  • Другата България
Е какви спойлери повече, финала не е изигран.
Знаем последните останали десет, вече знаем и последните останали четирима на финал с вероятност от 90% ...

Уф, и ти ли си разбрал?
Аз не знам все още за десетимата последни във Фермата, а за четиримата финалисти пък съвсем. Който иска намира начин да не разбира. Прескачаш спойлерите, внимателно по диагонала четеш мненията без спойлери след тях и т.н.
Много се дразня на тези спойлери. Нарочно някои хора развалят кефа на останалите.
Жалко.
Чакай сега, кой те кара да четеш? Какво са ти виновни хората? Няма правило в темата да не се пише инфо, ако е скрито или ако има предупреждение, че е спойлер. Защо заради това, че теб те дразни, 90% от останалите трябва да си разменят ЛС-та и един човек да трябва да отговаря на 20 други, или темата да се пълни с : "може ли и на мен спойлера?". Който не иска, не чете постовете със скрит текст, кое му е нарочното? На мен кой ми е виновен, че от любопитство да прочета какво е казала маман Пацова, се натресох на инфо, което не исках да знам? Ето, и аз се пазех, и успях до вчера, когато умишлено отворих чата във ФБ, аз досега точно заради това не четох там, защото знам, че винаги първо там излиза инфо на отпаднали. Помолих за инфо кога отпада Ивайло, щото не мога да го понасям - получих го, е, получих и за Любо Joy покрай това за Ивайло, но да се скарам на хората ли?
Не си прав в случая, да обвиняваш, че НАРОЧНО се развалял кеф.
Както виждаш, повечето хора искат да знаят.

# 1 028
А Самчо вече и аз го харесвам.

# 1 029
Скрит текст:

Някой казваше, че трябват тренировки за владеене на езика на тялото  Smirk
Мдаа, има точно лице на покерджия. Обаче има ли нещо закодирано в тази снимка или е стара и отпреди Фермата?Laughing

За Боби не съм съгласна, че е изиграл играта най-добре. Негова си е грешката, защото ако не беше прекалил с подавките към публиката, може би щеше да спечели с лекота. Живка засега се справя успешно, но може и тя да стъпи накриво по-нататък - като Боби и дори да стигне до финала, вече да е загубила публиката на своя страна.

# 1 030
  • Варна
Само от снимката на Сами, мога да получа кариеси.

# 1 031
Във Фермата 5 няколко от мъжете харесвах как изглеждат. Сега нито един чак толкова, но Стефан има много красиви очи.

# 1 032
  • ново
на Ивчо му харесвам очите.😁
И веждите ли? 😜

# 1 033
Честно казано и на мен ми направи силно впечатление Марта колко къса пола беше сложила като боядисваха и се беше възкачила на врата на Киро ли, не помня кой беше. Много неподходящо облекло за ремонтни дейности. Joy Обича да ходи полугола и да привлича вниание, затова вярвам на думите на Живка за джакузито. Може да не е била топлес съвесем, но  била с нещо супер изрязано, където гърдите й яко са били на показ.

Възможно е Пламен да е правил някакви коментари и закачки към Марта в началото. както и към Цвети. Две секси жени(в мъжките очи) все пак. Но само Тетка има писмено доказателство за желанията на Пацо.Grinning Е как Марта да не изревнува. Joy

# 1 034
  • Варна
Във Фермата 5 няколко от мъжете харесвах как изглеждат. Сега нито един чак толкова, но Стефан има много красиви очи.
Аз се чудя кое не му е наред, че някоя вече не го е ОБвързала.

Общи условия

Активация на акаунт