🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 358
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 035
на Ивчо му харесвам очите.😁
И веждите ли? 😜
Без тях ще мина.😂

# 1 036
  • Другата България
Аз все пак си мисля за Пацо, че наистина си пада по по-възрастни дами.
Не забелязах афинитет към Цвети, а и към Лора.
И не, не мисля, че това с Цвети е било заради Виктор.
По-точно, че безинтереса към Цвети е бил заради Виктор.
Или към Лора, че е заради обвързаността ѝ навън.
Както виждаме, на най-големия му критикар Любо това изобщо не му пречи, на практика.
Но на теория естествено, нещата са различни.

# 1 037
Във Фермата 5 няколко от мъжете харесвах как изглеждат. Сега нито един чак толкова, но Стефан има много красиви очи.
Аз се чудя кое не му е наред, че някоя вече не го е ОБвързала.

Може като Митко Караиванов в по-зряла възраст да се обвърже. Подозирам, че е/бил е работохолик в неговата си сфера.

# 1 038
  • София
Мери Ан,
ами аз именно това съм написал, че просто не се отварят спойлерите, а мненията без спойлери се четат с обострено внимание, както и при дуелите, има си техники. И да, ти ме допълни, не се отварят линкове във фейсбук. Така че освен като допълнение към моя пост, по друг начин не мога да го разтълкувам този 'риплай'
И дори от 100 човека, само 1 да не иска да знае, то останалите 99 трябва да се съобразяват. Така е редно мисля. Само дето в случая не е само 1. Но това не е важно.

Сега обаче си наруших тази традиция, защото не мислех, че ти ще се изпуснеш точно.
''Благодаря'', че ми каза, че Ивайло и Любо
Скрит текст:
отпадат преди финала. Даже може би и преди последните десет.
😕

# 1 039
Аз изпуснах епизодите с представянето на участниците и затова после разглеждах снимките им в темата. Помня, че от мъжете единствено Стефан ми хареса, а от жените само Лора. После обаче установих, че Стефан в движение е малко по-различен от запечатаното на снимка и се оказах без нито един мъж, който да ми е привлекателен на външен вид.

# 1 040
Някой виждал ли е колко кичозно се облича Мартина в живота? Не ми допада стилът й.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Много ми идва шарено и циркаджийско. Явно се има за екстравагантна.

# 1 041
В лице - Виктор, в тяло - Пламен, а на Ивчо му харесвам очите.😁

Е...на Коцето пък кво не му харесвате Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 042
Пламен е прав да се оплаква от прасците си. В тая детинска поза, когато кодираше съвсем си личеше липсата им.
Той честно казано е нашият мъжки компромис във Ф7.

Ваня, ако трябва да си я представя все я виждам полегнала със сгънат един крак и с ролерчото се валира...Отделно битките с шарен клин.
Ралица снощи беше много уморена, кашпи ли прави, какви бяха тези предмети?

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:48 от Cafelate

# 1 043
Някой виждал ли е колко кичозно се облича Мартина в живота? Не ми допада стилът й.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Много ми идва шарено и циркаджийско. Явно се има за екстравагантна.

Въх... те тея чорапи са нейно производство, доколкото помня от визитката и.
По темата за външността Пламен и Любо, но много зависи и харизмата.

# 1 044
  • Другата България
Дяволко, да се четем с разбиране. Какво написах аз?
Скрит текст:
Е какви спойлери повече, финала не е изигран.
Знаем последните останали десет, вече знаем и последните останали четирима на финал с вероятност от 90% ...

Уф, и ти ли си разбрал?
Аз не знам все още за десетимата последни във Фермата, а за четиримата финалисти пък съвсем. Който иска намира начин да не разбира. Прескачаш спойлерите, внимателно по диагонала четеш мненията без спойлери след тях и т.н.
Много се дразня на тези спойлери. Нарочно някои хора развалят кефа на останалите.
Жалко.
Чакай сега, кой те кара да четеш? Какво са ти виновни хората? Няма правило в темата да не се пише инфо, ако е скрито или ако има предупреждение, че е спойлер. Защо заради това, че теб те дразни, 90% от останалите трябва да си разменят ЛС-та и един човек да трябва да отговаря на 20 други, или темата да се пълни с : "може ли и на мен спойлера?". Който не иска, не чете постовете със скрит текст, кое му е нарочното? На мен кой ми е виновен, че от любопитство да прочета какво е казала маман Пацова, се натресох на инфо, което не исках да знам? Ето, и аз се пазех, и успях до вчера, когато умишлено отворих чата във ФБ, аз досега точно заради това не четох там, защото знам, че винаги първо там излиза инфо на отпаднали.
Помолих за инфо кога отпада Ивайло, щото не мога да го понасям - получих го, е, получих и за Любо Joy покрай това за Ивайло, но да се скарам на хората ли?
Скрит текст:
Не си прав в случая, да обвиняваш, че НАРОЧНО се развалял кеф.
Както виждаш, повечето хора искат да знаят.
Никъде не пиша кога, никъде не споменавам преди или след, нито споменавам десет или девет, човек отпада и на финал бе пиле, не само преди него. Дори там е най-"благо". Недей все да търсиш под вола теле, тук 90% от хората знаят кой кога отпада, но както виждаш никой не коментира явно, всичко е в скрит текст. Написаното от мен означава само, че всеки един отпада в един момент, който и аз не знам кой и кога, сам знаеш, че и на финала един по един отпадат. Не бъди предубеден.
И не, не мисля, че заради един трябва 101 човека да си преценяват всяка дума или израз, за да не развалят кефа на единия. При все, че има спойлери. За мен това не е толерантност, а егоизъм. Да не говорим и колко хора само четат, а не пишат, половин час вече отговарям на ЛС-та на хора, чиито никове срещам за първи път.
Благодаря и на Азалия, че посред нощ ми изпрати това, което питах.
Както и на останалите момичета.
Приключвам с темата.

# 1 045
Мартина със стила на обличане отвлича вниманието от лицето си... Но може и да греша. Тя май се има за много красива и секси, та може да е в допълнение на тези си екстри. Satisfied

# 1 046
  • Варна
Така е. За мен Любо въпреки всичките си мускули, има излъчването на 6 годишен.
Особено като се усмихне с тези ситни зъбки, все едно са му млечните.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:01 от Хексе

# 1 047
Така е. За мен Любо въпреки всичките си мускули, има излъчването на 6 годишен.
Особено като се усмихне с тези ситни зъбки, все едно да му млечните.
Ааа…баш си ме уцелила със зъбетата 🤣😬

# 1 048
Мартина и Ивайло имат потенциал да са следващата двойка. Той си пада по какички, пък и цветово са един нюанс така по-меко да се изразя.

# 1 049
  • София
Мери Ан,
откакто се помня, (вече от много, много години) подобни информации винаги са били в скрит текст така или иначе. И винаги е имало спорове (не само тук, във всички теми за всякакви риалити, сериали и филми).
И мне, много сме тези, които не искаме да знаем, просто не сме толкова гласовити.
И аз приключвам по темата.

Общи условия

Активация на акаунт