🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 476
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой виждал ли е колко кичозно се облича Мартина в живота? Не ми допада стилът й.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Много ми идва шарено и циркаджийско. Явно се има за екстравагантна.
Колко диоптъра трябва да имаш,за да харесаш Мартина,не знам ......Е,наистина не всеки е пръв красавец,но поне душата и да беше хубава......

# 1 051
Мнението ми за снощния епизод е:

Пламен тръгва в много погрешна посока. Търси вниманието на Теодора, опитва се да се впише отново в групичката и само им се извинява, докато те му държат сметка на кого и в какъв ред трябва да се извинява. Dizzy Face Той си е виновен, че им позволява да се държат така, вместо да скръцне със зъби. Искаше ми се да видя малко по-мъжкарско поведение от него.

За Любо, ами той си е Любо. Grinning Имам чувството, че изобщо не знае къде се намира. Няма адекватна преценка на никоя ситуация. И как нагло държа сметка на Пламен за бележката, докато най-невъзмутимо се сваля с обвързана жена. Подозирам развитие между него и Лорчету.

Тедиту мислех, че няма накъде повече да се излага, но тя ме опроверга. Абсолютно нелогично и неадекватно поведение. И тази реч, която дръпна на церемонията за избор на дуелист, почти ме накара да сменя канала. То бива празнодумие, но нейното мина всякакви граници.

Като цяло, групичката на Мартина вече копае под дъното. Откъде идва тази неподправена злоба, не знам. За да обиждаш някого толкова много, би трябвало да ти е направил нещо много лошо. А тук говорим за една игра със съвсем нормални различия и неразбирателства сред участниците. От лагера на Живка ми допада, че гледат малко по-отвисоко на нещата, не обиждат като на махленска свада и запазват един по-нормален тон. Те играят по-скоро като стратези, отколкото лично да приемат нещата. Докато другите са подвластни на емоции и лека полека ще се дънят в стратегията си.

# 1 052
Въпросният златен бански на Мартина. https://lupa.bg/news/zlatni-gardi-zaslepiha-quotfermataquot_142429news.html

# 1 053
  • Другата България
Мери Ан,
откакто се помня, (вече от много, много години) подобни информации винаги са били в скрит текст така или иначе. И винаги е имало спорове (не само тук, във всички теми за всякакви риалити, сериали и филми).
И мне, много сме тези, които не искаме да знаем, просто не сме толкова гласовити.
И аз приключвам по темата.
Joy Е то и аз съм от тях, ама на, сега сама се прецаках.
Все пак ритуално сепуко няма да си направя. Каквото - такова, и без това този сезон го гледам вече по задължение, тотално ме загубиха с драматургията, и то нескопосаната такава. И продукция, и участници.
Иначе спорове винаги е имало, да, но някак винаги и се е намирал баланс. Защото има начин за това, както и сега.
Чакайте да ви кажа нещо да се посмеете.
Понеже винаги съм била от неискащите да знаят, а моята другарка Джолева /Джоли, липсваш Confused/ е другата крайност, на един от сезоните пак така нещо се знаеше и заваляха постове : " и на мен спойлер, и на мен спойлер", и понеже аз обичам да се шегувам, написах в духа на постовете: "на мен не изпращай спойлер". И след малко получавам естествено спойлера с инфото. Joy Тя подкарала по домова книга. Толкова се смяхме, нито съм се обидила, нито съм я овикала, напротив - колкото пъти се сетя, все ми става смешно. Та това е едно ТВ шоу, ние сме тук по темите и след него, знаем се от години, да се изпокараме заради глупости, при все, че в друг момент, в друга тема, по друг въпрос можем да сме си много полезни.....за мен поне е несериозно и никога няма да го направя.
Моля и момичетата, които не пишат, да се включват в темата, не се срамувайте девойки, тук наистина е по-забавно от по тИлИвИзорЪт! Hug

# 1 054
И групата на Живка не са най-хрисимите хора на света.Ванчето и Георги  се опитват да хапят често.

# 1 055
Гледам на Любо зъбите и не ми изглеждат като да са ситни, но честно, не съм му обръщала внимание, защото ми е безразличен, ама тук има бая зъби, жалко че снимката е ситна, но специално ще обърна внимание.

# 1 056
Joy Е то и аз съм от тях, ама на, сега сама се прецаках.
Все пак ритуално сепуко няма да си направя. Каквото - такова, и без това този сезон го гледам вече по задължение, тотално ме загубиха с драматургията, и то нескопосаната такава. И продукция, и участници.
+100
Аз също реално заради бележкагейт налазих постовете от Фейса и после и самия фейс.
И при мен има едно усещане точно за задължение. Така и така съм се хванал на хорото - трябва да го изиграя до края. Но сезона да кажа, че ме разочарова е все едно нищо да не кажа.

# 1 057
Преслушах я Джоли. Има много уважителна причина да не гледа и пише. Но помня тоя майтап със спойлера на Мери.

# 1 058
  • София
Прогнози за номинациите на Виктор? 🙂
аз вече я дадох моята след няколко промени: Георги (според мен цел номер 1 като реванш за загубената битка) ; Ивайло ; Кирил

Брей таз Сийка 😮

# 1 059
Но сезона да кажа, че ме разочарова е все едно нищо да не кажа.
А аз какво да кажа, като сезонът ми е първият... Яка греда! Сега ще си мисля, за какво се вдигаше толкова шум около тоя формат и верно ли пропуснах нещо ценно в предишните сезони?! Но... като си знам кои са творците на всичко това, желание има, ама в душите никой няма... Такива са си хората, такива са им разбиранията и дори да има добра идея, ще я изродят, и моделират по свой образ, и подобие - меркантилна, комерсиална и превърната в нещо от ранга на онова предаване, дето (заклевам се!) никога не съм гледала, и все му забравям името, и го води Жоро някой си, дето завира един микрофон в устите на хората, и постоянно, с насмешка и подигравка ги пита нещо за някого. Е толкова долно изглежда тая ферма! Не е Ферма, а клозет. И, да, точно това е думата, не е луксозната дума тоалетна, ами точно клозет или нужник. Просто отвратително...

# 1 060
  • София

Аз пък се развеселих от написаното от Даяна под тази снимка. Simple Smile

# 1 061
Прогнози за номинациите на Виктор? 🙂
аз вече я дадох моята след няколко промени: Георги (според мен цел номер 1 като реванш за загубената битка) ; Ивайло ; Кирил
Моята прогноза от по-рано тази седмица. Точно като твоята Simple Smile
Залагам на мъжки дуел. Виктор вероятно срещу Георги. Като реванш за битката им за имунитет. 55-45 за Георги според мен, поне аз ще съм за него, което и за мен е изненада.

# 1 062
  • София
Азалия,
Ами изпуснала си Wink
Имаше велики сезони.

За това и трябва да се гледа наред, защото не се знае кой сезон какво ще предложи и откъде ще изскочи зайчето. 😉
Докато в ИВ вече три години подред виждаме едно и също, тук не е така. Различно е нивото просто като организация, ясни правила, честност в битките и прозрачност спрямо крайния потребител - зрителя.
Макар че както виждаме, това не пречи на ИВ и си е по-гледания формат, но все пак и НОВА са телевизия номер 1 у нас и имат по-агресивна реклама в социалните мрежи, което е много важно в днешно време.

# 1 063

Брей таз Сийка 😮

Скрит текст:
Изобщо не ми харесва тази Сия, такава фотография ми е доста клиширана и неприятна.

Аз пък се развеселих от написаното от Даяна под тази снимка. Simple Smile
Хахахах, Даяна си ми беше любимка и е имало защо.Heart Decoration

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:39 от Mesmunda

# 1 064
  • гр.София
Дяволо може да пусне една анкета "ЗА" или "Против" спойлерите в темата. Ще ми е интересен резултата, но мисля, че повечето  ще са ЗА

Общи условия

Активация на акаунт