Той си е виновен, че им позволява да се държат така, вместо да скръцне със зъби. Искаше ми се да видя малко по-мъжкарско поведение от него.
Имам чувството, че изобщо не знае къде се намира. Няма адекватна преценка на никоя ситуация. И как нагло държа сметка на Пламен за бележката, докато най-невъзмутимо се сваля с обвързана жена. Подозирам развитие между него и Лорчету.
Е то и аз съм от тях, ама на, сега сама се прецаках.
/ е другата крайност, на един от сезоните пак така нещо се знаеше и заваляха постове : " и на мен спойлер, и на мен спойлер", и понеже аз обичам да се шегувам, написах в духа на постовете: "на мен не изпращай спойлер". И след малко получавам естествено спойлера с инфото.
Тя подкарала по домова книга. Толкова се смяхме, нито съм се обидила, нито съм я овикала, напротив - колкото пъти се сетя, все ми става смешно. Та това е едно ТВ шоу, ние сме тук по темите и след него, знаем се от години, да се изпокараме заради глупости, при все, че в друг момент, в друга тема, по друг въпрос можем да сме си много полезни.....за мен поне е несериозно и никога няма да го направя.
Е то и аз съм от тях, ама на, сега сама се прецаках.

Препоръчани теми