🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 046
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Да, това е най-хубавото относно спойлерите.
Че не е като минали години. Нивото се е вдигнало много и хората се съобразяват. Аз от години си мърморя за спойлерите та не ми обрушайте внимание. Малко съм като свекърва за тези неща и то е така откакто се помня.
Но е факт, че на 99% хората се съобрaзяват, евала за което! Simple Smile

# 1 141
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам какво е това отношение към Коцето. Закрилят го като някое малко приятелче, което има проблеми с развитието. Държи се като малко детенце.  Има нещо, което адски ме отблъсква от него. Бррр. А Ивайло го гушка и му дума, че още една седмица ще е във Фермата.

# 1 142
Ей сега Виктор си замина с чест и достойнство, съобразявайки се с "приятели" от един месец. Онази мишка Коце пак се спаси.

# 1 143
Отече Лорчето... Ще пътува за Чикаго.

# 1 144
Не разбирам какво е това отношение към Коцето. Закрилят го като някое малко приятелче, което има проблеми с развитието. Държи се като малко детенце.  Има нещо, което адски ме отблъсква от него. Бррр. А Ивайло го гушка и му дума, че още една седмица ще е във Фермата.
Тук Азалия го определи страхотно Коцьо - Смийгъл.

# 1 145
Любовната драма на Лора е кошмар. Да се беше влюбила в Коце. Сега има да я мислим. Та тя дори не може да готви! ЛуПчо обича да яде.

# 1 146
Виж там може да бъде инфлуенсър. Поне там пари може да изкараш.  😁
Отече Лорчето... Ще пътува за Чикаго.

# 1 147
  • София
Сядам да гледам Тетка как ще игнорира Пламен днес.
Аз гледам със страх да не й хрумне да го игнорира още по-хард днес и да го причака направо в леглото му.
Уф, изгоря Виктор за едната чест. Поне като си тръгне ще е удовлетворен и в мир със себе си. Но ужасно ме е яд, че Коцето остава! Явно няма отърване от противната четворка.

# 1 148
Защо не им дават предпазни очила като секат?!

# 1 149
Любовната драма на Лора е кошмар. Да се беше влюбила в Коце. Сега има да я мислим. Та тя дори не може да готви! ЛуПчо обича да яде.
Не я мисли, няма да остане гладен! Предимството на такива връзки е, че жената като е по-малка, я гледат като принцеса и ѝ прощават всичко, което не може.

# 1 150
  • Разпиляна във въображението
Последните пирони на Кирил не бяха ли лошо заковани?

# 1 151
На Кирил стълбата накрая не беше с добре забити пирони, това не беше ли изискване да са добре забити...

# 1 152
  • София
За някои, да 😀

# 1 153
  • Sofia
А на Пламен стълбата е наопаки и половината без стъпала. Joy
Киро ме изненада.

# 1 154
Доста кьопав този Пламен... Тц, тц

Общи условия

Активация на акаунт