🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 084
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 170
Лора така е възпитана. Това ѝ е повтаряно милион пъти, че е красива, че е умна, че е повече от другите! Много хора не се справят със себе си, защото майките им са им дали грешна информация за това какви са наистина. То и родителството е изкуство...

# 1 171
Лора красива? Без брадичка и с криви зъби? Пъпките даже не съм ги забелязала. Искам и аз такова самочувствие.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:00 от Нина*

# 1 172
Явно си има комплекс за малоценност това момиче. Изглежда ми неорентирана и това сега с Любо ще се подиграват на нея. Чуждото мнение явно е ценно за нея. Уж си има приятел, но ходи при Любчо. Красиво момиче пък пъпчиво лице.
Покажи си твоето перфектно лице тогава. Голяма работа, че има пъпчици. Супер  естествена красота има Лора.

# 1 173
За първи път ли се случва двама да вземат имунитет?

# 1 174
  • София
Май да.

# 1 175
Вие Лира чухте ли я: красива била и ърудно можеш да имаш
жена като нея…Лелеее!!!!🤦🏻♀
Красива е по всички стандарти и това неизбежно оказва влияние върху самочувствието. Не може да и се отрече. Като истински красива жена е в мокрите сънища на доста мъже, апетити към нея има и съм сигурна, а изборът й ще винаги по-голям от на други момичета с по-скромна външност. Но и това не гарант за успешна връзка и определено се подаде на Любо Великолепний - Обеденителя, тъй че , май не е много трудна.

# 1 176
  • Другата България
Аз не гледам.
Ама с кеф ви чета.
Утре няма и да го връщам, ясно ми е какво се случва.
Благодаря Blush

# 1 177
Лора е красива, но много повърхностно ми звучи.

За Пламен съм.😀

# 1 178
  • Другата България
Забравих.
За Пацо съм.

# 1 179
На този двубой нямам фаворит. Обаче Теодора висеше плътно до Пламен като точкуваше битките.

# 1 180
Красива Лора не е, да -симпатична е, има хубави черти.Ама такова самочувствие..?! Трудно можело някой да я има.Тя да не е Мис Свят?!
Думите й прозвучаха като като въздух под налягане.То бива липса на реална преценка!!!За мен това говори за липса на интелект.

# 1 181
На този двубой нямам фаворит. Обаче Теодора висеше плътно до Пламен като точковата битките.
Трима мъже и Тетка. Това е от игнора.

# 1 182
Хубава е Лора, има интересно лице. Но е тъжно как се подведе по Любо и започна да не оценява връзката си достатъчно. Замъгли й се преценката сякаш. Confused

И.. Теодора не беше ли при Пламен, като точкуваше? А Любо се въртя и при Пламен, и при Виктор?

Edit: няма такъв игнор, като от Теодора.. Grinning

# 1 183
Нафта крал ли си,вика 🤣🤣🤣

# 1 184
Подвела се... Въобще не се е подвела Лора. Връзка от 5 години, била е на 19 и не се е развила тая връзка до сега в нещо сериозно. За мен връзката ѝ е изчерпана и Виктор се оказа лош пророк. Лора най-вероятно вече няма връзка с това момче и то много по-скоро от пророкуваните 6 месеца.

Ралица и Стефан що се не вземат? Физически идеално си подхождат, пък и като характери, струва ми се.

Общи условия

Активация на акаунт