🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 076
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 185
И по моите разбирания Лора не е хубавица - нормално симпатично момиче. Но то си е до индивидуален вкус, разбира се. Аз и в Пламен виждам само голям червен нос с черни точки, но е масово харесван Grinning

# 1 186
  • София
На този двубой нямам фаворит. Обаче Теодора висеше плътно до Пламен като точковата битките.
Трима мъже и Тетка. Това е от игнора.

Теодора после отиде и при Виктор за точкуването. Не съм ѝ фен, ма…нали 😀

# 1 187
Хм, дали пък Любо не е дал парите??! 🤔

# 1 188
  • Разпиляна във въображението
Ох, не мога да го слушам този Любо. Големи приказки, ама Коцето му е защитено.

Виктор и да падне сигурно няма да съжалява толкова. Ще си отиде спокоен, че е отстранен от достоен противник. Щеше да е тъпо да бъде някой като Ивайло, или Коцето, макар да има своите шансове и срещу тях. Но нищо не е сигурно в тази игра, затова първият вариант е по-добрият.

# 1 189
Хм, дали пък Любо не е дал парите??! 🤔
Някак не ми мяза на такъв човек Любе.

# 1 190
  • София
Аз съм малко объркана, Любо каза или не, че Виктор бил неговият победител, пример и т.н., ами защо тогава ходи да го подковава да не избира Коцко за дуелист? (с други думи, разбира се) Ай гиди лицемеркоо 😀

# 1 191
Тая сценка в параклиса ми изглеждаше такава режисура, много изкуствена. Любчо чак прочел Библията, та и цитат отбелязал за Викторчо. То си личеше, че декламира заучени фрази.

Ралица пияна ли е?

# 1 192
Пияна е , да Simple Smile)))

# 1 193
Като заговори Урко и изключвам. Забождам се в телефона.

# 1 194
Ралица много често взе да се напива.😂

# 1 195
  • На топло в неговото сърце.
И аз така мисля.

# 1 196
Коцето ми напомня Мариус Куркински.

# 1 197
Красота не е в идеалните и перфектни черти, нито в пълната симетрия, тя има други хармонични съчетания.  Кривите зъби само допълват сладкото и излъчване на Лора. Има красиво лице, при това естествено. Може да не всеки да я намира за красива, защото както е казано красотата в очите на гледащия. Характера е определящ за общото излъчване, ако там куцат нещата и има съществени липси...

# 1 198
# 1 199
  • Наоколо
Коцето ми напомня Мариус Куркински.

А на мен Лора ми напомня за певицата Мира 😃

Общи условия

Активация на акаунт