🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 089
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 200
привет и от мен, ама те защо не дадоха как Лора се гушка с Любо в леглото или аз съм се разсеяла нещо и съм го изпуснала 🤔

# 1 201
Марта как изкоментира гадно Пламен. Сега му виснала на кревата и обяснява как Пламен и Виктор били велики. Тая жена знае ли значението на думата  -  велик?

# 1 202
  • Другата България
Една мисъл ме мъчи.
Тедка кого ще подкрепя?
Ще игнорира или ще лицемерничи, уж подкрепяйки Вики, ама надявайки се да отпадне?

# 1 203
Киро пак отвори устата си и започна да бълва обиди. От къде това човече се е озлобило толкова? Аз не мога да си представя около мен такъв човек. Хайде, имам познати, които са си нерваци, но такива, които на всяко изречение изрича по няколко обиди не знам. Някой беше писал, че е добър актьор. Може. Но с такъв характер - кой ще го търпи?

# 1 204
Много зле се почувствах накрая. Неудобно ми стана за Ралица. Досега мислех, че другите я плюят и я изкарват пияна, а тя примерно се поотпуснала малко да се развесели. Съжалявам, че видях това. Може да не съм права, но Ваня, Живка или Жоро трябваше да я приберат да спи.

# 1 205
привет и от мен, ама те защо не дадоха как Лора се гушка с Любо в леглото или аз съм се разсеяла нещо и съм го изпуснала 🤔
Даваха ги, ама май не се гушкаха.

# 1 206
  • Разпиляна във въображението
Тя не седеше ли отстрани при Кирил, който май каза, че не взима страна? Теодора май "игнорираше" Пламен като му подвикваше по време на дуела /освен, ако ми се е причуло/.

# 1 207
Ралица много често взе да се напива.😂
Според мен си е такава и навън. Пийва си често и тогава си сваля всички задръжки. Сигурно поведението и е дразнещо, особено за тези, които не я харесват като Киро, но не кавалерско и човешко да говориш пред камерите така за нея. Тя също има семейство и деца навън, като си защитник на падналите защо така прескачаш някои от тях. Двойна мярка пак. Ми, дръпнете я, накарайте приятелите й да се справят с нея, защо трябва да я обижда, грозно е.

# 1 208
Изпуснах края на епизода. Какво стана, че Кирил се ядоса? Ралица какво направи?

# 1 209
Напи се за пореден път, явно и взе да му се лигави, и това го издразни, защото не я харесва.

# 1 210
Ралица му се била натискала, пък той бил женен. Абе какво им става на тези хора?  За тях смешката е да се подиграват на Ваня и Ралица, Любо много интелигентно включване направи, ама иначе Ралица прекалила. А Кирил пръв трезвеник, дето притрепери като видя гроздето и си пееше "ракийчице".

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 10:09 от Нина*

# 1 211
Мартина полегнала в скута на Пламен, се мъчи да върже 2 изречения.
Жал ми е за Ралица, не трябваше така са я обижда този простак.

# 1 212
Киро не можа да преживее, че не е център на вниманието. Много грозно поведение, нали падналите не се ритаха?

# 1 213
Аз оставам с впечатлението, че на Ралица пиенето ѝ е системен проблем, който води до неконтролируемо поведение. Ако и навън това е така, може да е причината да се е разбутало семейството ѝ. Тя каза, че е разочаровала мъжа си и той си е тръгнал. За мен това е огромен проблем по принцип, а за жена - двойно!

# 1 214
На рождения ден на Виктор рожденикът и Коцето много ме подразниха как я мятат по дансинга, много грубо беше и не кавалерско. Коментарът на Кирил тогава го игнорирах. Мислех, че е пийнала малко, защото иска да потанцува и да се отпусне след целия стрес там. Тези дни се ядосах как гласът зад кадър прокара линията, че Ралица става бойна като пие. Много се надявам, че по-лошо няма да има, а не тепърва да я изтипосат с още подобни прояви.

Общи условия

Активация на акаунт