🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 150
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 215
Обаче ако Марчина се беше държала като Ралица, нямаше да има никакъв проблем.

# 1 216
Какво общо има Мартина? На Ралица не й е добре и я избива на пиене от нерви. То нито е за смях, нито за тв.

# 1 217
Лорчето си знаела ,че е красива жена? Хубавка,да,но чак пък красива......

На мен ми прилича на Христо Кидиков.. Joy Joy

# 1 218
  • Другата България
Не ме дръжте в неведение за Тедка лоши хора! В чии отбор се намърда?

# 1 219
При Виктор.😀

# 1 220
Какво общо има Мартина? На Ралица не й е добре и я избива на пиене от нерви. То нито е за смях, нито за тв.
Ако случайно я избива, не е толкова страшно. Ама ми се струва, че това ѝ е житейския проблем...
Познавам хора, които си знаят, че стават страшни като пийнат и не близват по тая причина!

# 1 221
  • Другата България
Joy ще вика да НЕ спечели....
Сега пък Ралица се натискала на Кирчо.....тия мъже откачиха ли? Много си повярваха нещо...

# 1 222
Дали системно? С нейната професия? За ратайски имунитет не познаваше ракиите. Ако от продукцията са знаели, че тя има такъв проблем, но са им дали тогава игра с дегустация - свине са.

# 1 223
Ми няма как да знам, но гледам, че почват да наблягат на това. Тръгнаха с малко и ескалира. Колкото до това какви са... въобще няма да споря!

# 1 224
  • София
Една мисъл ме мъчи.
Тедка кого ще подкрепя?
Ще игнорира или ще лицемерничи, уж подкрепяйки Вики, ама надявайки се да отпадне?
Не зная кого ще подкрепя на дуела, но на битката за спасение ми се счу, че викаше за Пламен, докато режеха с трионите. Игнор, какво да се прави.  Решила е твърдо жената, че ще го игнорира и сега вече и Господ не може да го спаси от нея. Joy

# 1 225
Някъде мога ли да гледам епизодите от 5-ти сезон?
Извън БГ. Имам и VPN към БГ, тъй че и така става, но не бива да прекалявам с трафика.

# 1 226
За Виктор съм утре и в събота

# 1 227
  • ново
Не си права Азалия. Няма нищо общо с алкохола разделеното семейство на Ралица. Не знам защо наблягат на това, явно опити за отвличане на вниманието от глупостите на  "главните герои". Пък Киро непорочни нямаше нищо против ТеТка като се разсополиви на врата му.
И дуела не ми се гледа. Ще съм по средата.

# 1 228
Нямам представа, наистина, но те така представят нещата, че човек от малкото, което знае, се опитва да си сглоби картина. Ако я познаваш и знаеш, че не е така, ок, но тези хора от продукцията, съмсем целенасочено правят така, че да очернят хората... Не знаят какво и колко ще загубят, показвайки се известно време по телевизора в нещо, което смятат за приключението на живота си.

# 1 229
Това, което чета за Ралица, ме изненадва.
Не съм сигурен, че искам да гледам този епизод.
По-скоро - не.

Общи условия

Активация на акаунт