🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 156
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София

Фермата - сезон 7    епизод 53 (11.11.2021)

.

# 1 231
А защо всеки го обръща на проблем пиенето на ракия. И аз бих правил така - искам да ми е забавно, да съм над нещата и далеч от драмите, а това че има хора като Кирил - колко жалко, ще продължа да си купонясвам Grinning

Бих се възползвал максимално от стоенето си във фермата и бих го отдал само на хубави мисли, случки и разговори. Лично мнение.

# 1 232
Това, което чета за Ралица, ме изненадва.
Не съм сигурен, че искам да гледам този епизод.
По-скоро - не.
Не гледай. Не е приятно.

# 1 233
За Виктор съм, но мисля, че той иска да си ходи заради Цвети. Не случайно си избра силен съперник, за да не толкова видно, като отпадне .
Той си е малко емоционално дърво, но тихите води са най-дълбоки и в него бушуват силни емоции.

# 1 234
  • София
А бе чудя се..Любо като покани Лора да легне при нея и тя вметна, че не може да спи там, защото е против правилата,а сякаш даваха как всички стават сутрин и тя е в къщата и си оправя косата. Може да не съм видяла правилно, ама ако е така , защо на Любо праведния никои копче не му каза? Нали моралната обясняваше колко е грешно всичко, а легнала с Лорката той да я галка и гушка(не че са излъчени гушкане). Ама излъчиха кадър как аха..аха да се целуват. Много ме дразни това цялото нещо как зя едни може, за други не.

# 1 235
Ох, на Лорчето размислите и страстите ми дойдоха в повече вече. Драма, след драма, братче, че и все любовни... Разбираемо е, де. На 19 години се е загаджила, нищо не е видяла на живота и мъжете. Колко й трябва да хлътне по друг - два комплимента и очарованието на Любo Grinning Може би някой ден ще разбере, че това да ти казват колко си хубава всеки ден не е най-важното нещо в живота и в една връзка, но само може би... Grinning

Традиционно всеки ще си мине под ножа, явно вече е ред да гледаме пияната Ралица. Не ми е приятна темата, та не ми се и коментира.

На дуела съм за Пламен, твърдо. Освен, че мисля, че е много по-добре подготвен физически от Виктор, но и с Виктор сме далеч в разбиранията си за света. Не веднъж го нарекох малкия Чавдарчо. И тая пуста чест ще му изяде главата, но пък съм убедена, че той няма да съжали, че е паднал от Пламен, защото е играл срещу  приятел и срещу силен противник. И по това направление аз чакам с нетърпение предстоящия дуел, защото мисля, че ще е мъжка битка, но няма да ги има злобата и кофти коментарите. Общо взето с кеф ще гледам! И, разбира се, винаги има шанс Виктор да ме изненада и да бие, но едва ли.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 23:31 от Ели-Мели

# 1 236
Коментар от зрител: Стълбата на Пламен беше крива като палчетата на Теодора!

# 1 237
  • София
Сякаш Пламен държи много повече на Виктор, в повечето кадри той го докосваше и обясняваше колко държи на него.

# 1 238
  • Бургас
Мисля, че Виктор така го обърка тръпката с Цветка, че още не може да си прости как беше на косъм да си забрави принципите, та вече е готов да стяга куфарите и да си се прибира на село, иска да си ходи, ама да е с чест

# 1 239
Какви са и палците на Теди?

# 1 240
Това, което чета за Ралица, ме изненадва.
Не съм сигурен, че искам да гледам този епизод.
По-скоро - не.
Не гледай. Не е приятно.
Това ми стига, за да прескоча епизода без никакви съжаления.
В последните няколко, харесвам около 15% от цялото съдържание, а си имам тонове работа...

# 1 241
"Шегобийното" предаване на Ивайло беше повече от отвратително. Колкото повече време минава, толкова повече жлъч пуска тоя човек. И как все с Ралица и Ваня се "шегува"? Как пък един път не се "пошегува" с Мартина или с Любо? И с Георги и Живка не съм го видяла да се "шегува".

Ралица.. Не съм сигурна, че успява да се справи със стреса от ситуацията - непрестанни обиди, вербална агресия, безспирни конфликти. Представям си, че работи сама или с баща си, с дъщерите си. Т.е. Не си е изградила метод за канализиране на неприятните емоции, защото не й се е налагало. По същата причина няма и лидерски качества - няма среда, която да й позволи/да я принуди да ги развие. @shokomen, гласът зад кадър вмени, че е проблем, а Кирил "потвърди" с това "тя всеки ден е пияна". И може да се превърне в проблем, ако не успее да се контролира.

Лорчето е много лесна за манипулация, няма никаква критична мисъл. Ето, и Ивайло успя да й размъти мозъка допълнително. Липсвало й било нещо..

Виктор е ужасно минорен, сякаш му е писнало от всичко и иска просто да се прибере при семейството си.

# 1 242

Шегуват се с бележката на Пламен. А и със стълбата, която скова.

# 1 243
Криви...

# 1 244
Лорчето си знаела ,че е красива жена? Хубавка,да,но чак пък красива......

На мен ми прилича на Христо Кидиков.. Joy Joy
Много прилича, наистина

Общи условия

Активация на акаунт