🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 035
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 305
Георги е от Севлиево. Кирил е бил в габровския театър и  живее в село  в габровския балкан.

# 1 306
Да, в театъра, благодаря че не ми се търсеше

# 1 307
Не мисля,че за месец - два създаваш приятелства , в които се кълнеш!Група по интереси  - да.И в този ред на милси,Живка няколко пъти си каза,че са такива отношенията с Георги.Аз лично предполагам и с Ваня и Ралица.
   На мен лично ми е неудобно да гледам Ралица като пийне. А тези, които се подиграват ми е гнусно. Но пък разбирам Крили защо така избухна - не е ок да ти се навира в лицето пийнал човек,да те удря с метла и т.н. Ванчето що не си прояви способностите и да въздейства на приятелката си?!
    На дуела съм за Пламен. Виктор да си ходи.
   Лора нито ми е красавица,нито я оправдавам с младостта.Не е това начинът и мястото да казва на глас равносметките, които си прави. Да мисли, анализира , да запомня , и когато излезе на вън да си каже на човека - виж какво, дадох си сметка, че ми липсва това и това. НЕ разбирам как толкова много го обича тоя момък , а не спря да се вре в Любо.Ми то не е честно и спрямо Любо.

# 1 308
  • София
Сетила съм се нещо. Каква беше схемата, която обясниха от начало за печалбата и даването на 10 000 лв. от нея на съфермер? Повече нищо май не поясниха или съм изпуснала. И като цяло не схванах нищо.

# 1 309
Как се прощава по фермерски на хубав мъж, ако сте ощипана мома.
След като е казал (показал), че иска да ви целува по всякакви неща с кривки - веднага се иска прошка. И се реве до обезводняване.
На следващия ден след прошката - "На Пламен, мисля че никога няма да му простя".
Два дена по-късно - "На Пламен, не знам дали някога ще му простя".
Една седмица по-късно - "Абе на тоя Пламен - хич няма да му простя".

# 1 310
Четох, четох, четох...ама много бе. И ме засърбяха пръстите да пиша.
Значи, за красотата всичко е много относително. И аз съм се чудила някой, дето на снимка и видео ми изглежда като пукал как може да има фенове, но на живо да разбера, че човекът има някаква особена притегателност. Ако видите на снимка една моя приятелка от студентските години, има да се чудите какво намират мъжете в нея, обаааче направо се изтрепваха да я свалят. Но тя, като изключим всички кусури, имаше прекрасни мили сини очи и много симпатично носле. Това на снимка не правеше никакво впечатление. Но на живо - леле-мале!
Та освен ако и при Мартина не е подобен случая, единственото друго обяснение, което ми идва е, че за да припада някой мъж по нея, то трябва да е латентен гей.
При Пацо играе роля точно привидното му спокойствие. Изглежда уравновесен и стабилен, а жените масово харесваме това.
Паднах от смях с тренировките на Коцето. Joy Но пък сигурно дават резултат, щом Пламен е доволен.
Гаджето на Лорчето изглежда като момченце. Прилича ми на Лазаринов от Игри на волята. Нормално е да иска да се пробва с по-зрял мъж. Изключвам колко зрял е реално Любо. За мен той има маниерите на австралопитек с тая вечно зинала уста.
Също ми е много смешно таквизи млади девойки като започнат да жалят за времето на пра-пра бабите си. Много стойностно било всичко. То хубу, ама ни права, ни дръжки щеше да има в ония времена. И щеше да целува ръчица на приятеля си, който щеше да й е съпруг, за да може да живеят заедно. Щеше да се утрепва от кърски труд с бебето в цедилката на полето и такива задявки в леглото с чужд мъж щяха да й костват твърде много. Тъй че, нека да се радваме на модерните времена, в които сме се родили.

# 1 311
Явно си има комплекс за малоценност това момиче. Изглежда ми неорентирана и това сега с Любо ще се подиграват на нея. Чуждото мнение явно е ценно за нея. Уж си има приятел, но ходи при Любчо. Красиво момиче пък пъпчиво лице.

Ее, две пъпки имаше Лора и вече “пъпчиво лице”. Голяма жена сте, предполагам, пък коментари на ниво шести клас.

# 1 312
На мен пък Ралица ми става все по-симпатична. И аз не я забелязвах много-много, даже не помня да съм коментирала нещо за нея. Никога не ми е била неприятна, даже обратното, но понеже я няма в ежедневните мелета и затова съм я пропускала. Не мисля, че злоупотребява с алкохола или че има някакъв проблем с него. Просто разликата в поведението ѝ е драстична, когато пийне. И хората във фермата се шокират явно. И не си пада по Киро. Мисля, че вчера се опита да го измете с метла от импровизирания телевизор. Laughing Той къде видя някакви чувства, симпатии или привличане, не знам. Аз си мисля, че чувства може и да има, ама с обратен знак. Grin
Сърдита съм на Виктор. Пламен му каза съвсем ясно, че не иска двамата да са на дуел, обаче чепеларското инатесто момче не миряса. Мисля, че му посвещава победата в двубоя, тоест прави му жест/подарък един вид. Затова толкова се е запънал да се дуелира с приятеля си. Той вече си е тръгнал към вкъщи. А на мен ми е жал, че вместо Виктор, който свири и пее, ще гледам онова кръвожадно същество, гонещо кокошки с нож. Или доста неуравновесения кибритлийчо Кирчо, или Ивайло Злобарков Дървеняшки. Ама това е положението. И пак си имам някакви съмнения, че продуцентите могат да се намесват тук и там в по-заплетените ситуации. Защото Коцето нямаше никакъв шанс във вчерашния дуел. А така ми се искаше да е там - на арената. Laughing
И за Лора съм на друго мнение - не мисля, че има някакви чувства към негово императорско височество. Мисля, че Ивайло беше прав в това, което ѝ каза. Колкото и да не го харесвам, на няколко пъти съм го чувала да разсъждава доста правилно.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:12 от Mesmunda

# 1 313
Това с Ралица наистина беше неловко за гледане, ама ми е забавно колко лесно могат да ни изманипулират. 😂 Това мисля, че беше едва втория път, в който показват Ралица пияна, ама тука всички почнахме да повтаряме как това се случва системно и вече прекалява Раличка. 😂
На всеки се случва да прекали с алкохола, дори и да осъзнава, че става досаден като пийне.
Реакцията на Кирил пък хич не ми беше по-приятна за гледане. Яко преувеличи, нямаше никаква романтична или сексуална заявка в близостта на Ралица. Ама си се посмях тя като го пердашеше с метлата по дупето и той “ама стига де, ееее, престани.” 😂😂😂

# 1 314
Сетила съм се нещо. Каква беше схемата, която обясниха от начало за печалбата и даването на 10 000 лв. от нея на съфермер? Повече нищо май не поясниха или съм изпуснала. И като цяло не схванах нищо.

Ако помня добре и по ориентир от първа страница - първите дуелисти не отпадат, но условието беше, че загубилият, ако е победител във Фермата7 ще даде 10 000 на победителя в този дуел. Кирил побеждава Георги, а Ралица бие Красимира.

# 1 315
Да се обърна към нашата продукция, ще имаме ли анкета за дуела? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 316
Изгледах Животът зад Фермата . Смях се с имитациите, хванали са типичното за хората. Обаче така направено, до тук са си тъпи парчета. Ако бяха проявили чувство за хумор,/онази с гигантското такова ,например/ и бяха имитирали съвсем приятелски някой от своята група  , щяха да кефят много. Но откъде толкоз акъл?! НА Праведната тоя път не й ли беше истинско, едно такова приятелско, задушевно, нейно си, бля-бля-бля
    Аз мисля , че Кирил каза,че Ралица  му се завира , не че му се сваля или нещо в този контекст.Това , че е женен , го вкара така , за повече тежест. Ми не е приятно по начинът, по който тя го направи. И после с метлата - един два пъти окей, тя не се усеща кога да спре.
    Не харесвам Кирил.Вече и Ралица не харесвам толкова.

# 1 317
Настроението във форума беше доста минорно по време на предаването вчера.
Ако съдя по общия тон, Ралица доста се е изложила.
Много тъжно, защото тя ми беше като оазис на нормалност в панаира от тактики, драми, духовни залитания и кухо високомерие от другите жени.
Много се надявам работата да не е толкова зле, но наистина не е за първи път.
Disappointed

# 1 318
Изгледах Животът зад Фермата . Смях се с имитациите, хванали са типичното за хората. Обаче така направено, до тук са си тъпи парчета. Ако бяха проявили чувство за хумор,/онази с гигантското такова ,например/ и бяха имитирали съвсем приятелски някой от своята група  , щяха да кефят много. Но откъде толкоз акъл?! НА Праведната тоя път не й ли беше истинско, едно такова приятелско, задушевно, нейно си, бля-бля-бля
    Аз мисля , че Кирил каза,че Ралица  му се завира , не че му се сваля или нещо в този контекст.Това , че е женен , го вкара така , за повече тежест. Ми не е приятно по начинът, по който тя го направи. И после с метлата - един два пъти окей, тя не се усеща кога да спре.
    Не харесвам Кирил.Вече и Ралица не харесвам толкова.

Абсолютно си прекали Ралица. Много инфантилна беше, но въпреки всичко реакцията на Кирил беше туу мъч. Не е като цяла вечер да му се е навирала, буквално за няколко секунди и той избухна.

# 1 319
  • София
А може би Ралица така се завираше, за да привлече вниманието върху боядисаните си зъби. Simple Smile Кирил иначе не я поглеждаше. Можеше и да не ги види. Гадая.....

Да, много ми се иска Ралица да не се е изложила чак толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт