🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 029
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
Глупостта на Лора не бих оправдала с наивна младост, защото не е на 16, а на 26 все пак.

# 1 291
На мястото на Пламен трябваше да бъде Ивайло.
На дуела съм за Пламен.
Кириле, спого бе мен освен жена ти никоя друга не те иска!
А Любо да не е козирог Joy
Само на мен ли ми се струва , че носа на Лора е пипан, вирнат като свинска зурла Laughing

# 1 292
Любо е Везни. Нали сега му празнуват рождения ден. Всъщност може и Дева да е, като се замислих. С това морализаторстване и тънки сметки  повече му отива.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 10:31 от Нина*

# 1 293
Според мен и Лора не е в добра форма и търси Любо от самота и тегавост. Уж се веселят, уж не искат да си ходят, но Лора и Цвети трупат килограми, Виктор се е стопил просто. Теодора си плаче за добър ден, но за Лора ми дожаля.
Тази седмица и Животът зад Фермата не е приятен епизод, но пък Ралица има там добро попадение и определено показва чувство за хумор.

# 1 294
Цвети по Бтв.

# 1 295
Каквото и да си говорим Ралица много се изложи снощи, чак беше неудобно за гледане. Затвърди ми се мнението, че тихите води са най-дълбоки. Жената явно като е толкова обрана и тиха през повечето време, като си пийне малко и й падат задръжките. Само не разбирам защо някой от нейната групичка не й каза да се прибере и да предотврати това излагане. Ваня ми изглежда като човек, който би го направил, така че ми е странна тази пасивност в случая, но може и да не са ни показали всичко.
Кирил и Ивайло отново с много грозни изказвания, но ако от Ивайло се очаква такова поведение, Кирил тотално затвърди позицията си на злобен псевдоинтелектуалец с претенции без покритие. Дано като се гледа отстрани осъзнае колко много се е изложил особено в отношението си към жените.
Лорчето според мен като много млади момичета си мисли, че едната красота й е достатъчна в живота, защото досега е било така. Изглежда ми на мен повърхностна и откровено казано глуповата. Не знам защо я оправдават с младостта й при положение, че е на 24 години. Повечето момичета на 24 вече са завършили университет и работят, а някои даже създават семейства. Явно й липсва вниманието, защото осъзнава, че е млада и красива, а ако е обвързана от 5 години, може би приятеля й я приема за даденост. Каквото и да е, според мен никой не заслужава да види как дългогодишната му половинка се гушка с друг пред цяла България и обяснява, че никой не й липсва навън. Ако им се е изчерпала връзката, може просто да се раздели с него, а тя сякаш не иска да се пуска от клона, ако не се хване за друг.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:34 от Belle25

# 1 296
Това гадже на Лора по снимките ми изглежда някакъв дечко. Или просто младее.. Обаче Бате Любо къкъв мъж е, голям, брадясал, с 12-13 години по-голям. Огледа се Лора в баткото, не я съдя, неориентирана е още и сега й времето да се учи.

# 1 297
Не знам, но ми е интересно Петър още ли е с Тонка?
[/quote]
Тц. Много за малко беше май

# 1 298
Цвети добре се представи при Сашо Кадиев. Данчо от миналия сезон за първи път ми хареса. Потвърдиха се думите на Дана, че в техния сезон е имало много бележки и никакви санкции.

# 1 299
Даню каза, че Кирил му бил фаворит,  как казал, че не трябва да се рита паднал, а да му се подаде ръка. Интересно, че Кирил не си следва съвета по отношение на пийналата Ралица, а баш хубаво си я нарита.

# 1 300
  • София
Аз само да попитам госпожицата ходила ли е на курсове по език на тялото, защото целенасочено като ръси мъдрости накланя глава, вдига брадичка и гледа премежено отвисоко...
Скрит текст:

# 1 301
Цвети и на мен ми хареса по БТВ, умерено държание, дано си е направила личните поуки от участието си.
Данчо може да се познава лично с Кирил, нали са от един край, иначе не мога да си обясня симпатиите му.

# 1 302
  • Варна
Данчо може да се познава лично с Кирил, нали са от един край, иначе не мога да си обясня симпатиите му.
Кирил е от Карнобат.

# 1 303
Не знам, но ми е интересно Петър още ли е с Тонка?
Тц. Много за малко беше май
[/quote]

Даже бая издържаха Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тук повечето сме за Пламен, а там на вечерята бяха 4 човека май само.
Кирил ми хареса с думите си снощи.

# 1 304
А какво беше за Севлиево и Кирил?

Общи условия

Активация на акаунт