🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 023
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Добре де, наистина не беше особено красиво размятането й от този и онзи преди няколко дни, но снощи примерно не дадоха нищо по-различно от развеселена жена, която просто искаше да се включи в общия купон. Всички останали се лигавеха, начело с Кирил, но за Ралица не можело. Защо?
Освен това откъде знаем, че се наливала? От Кирил? Има хора, които не могат да носят на алкохол. Аз например се напивам от 25 грама концентрат, от 50 сигурно ще съм под масата....
Не знам дали пие редовно или не, надявам се искрено заради нея самата да не е такъв случая! Просто не мога да хвърля камък, само защото хора, които не я понасят по презумпция, били казали, че е пияница. Да не забравяме, че според същите тези хора Ралица им се натискала безсрамно и безогледно. Joy

# 1 351
Ще оставя засега Ралица на мира, няма да я коментирам до нови прояви.

Другото, което ми направи впечатление от коментарите ви, беше реакцията на Кирил.
Тук нямам никакви съмнения още от предни епизоди - у този човек има едва сдържана агресия. Може би по-малко, отколкото напиращия гняв у Чавдар, но от време на време излиза от контрол.
И у Ваня има някакво вътрешно напрежение, което тя потиска с нейните истории с енергиите и светлината.

Какво им става на тези хора...

# 1 352
Най-малко Киро е човека или някой от групата на богоизбраните, начело с Господин Бог и Едрогърдата развратница с красивите крака, може да ми наклони мнението!
Това, което аз видях, не ми харесва. Не си падам по такъв тип веселба, та ако ще и за сухар да мина.
Not Sure, въобще не е "едва сдържана", тя си е напълно несдържана агресията му... Груб, злобен, нагъл и агресивен, ах какви мили качества у любящ баща и съпруг.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 18:17 от Анонимен

# 1 353
Два гласа за Пламен от мен в анкетата.
Възможно е обаче да не успея да гледам дуела утре, че май ще имаме гости Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 20:28 от Bengun

# 1 354
  • Другата България
Пропускам анкетата и утре и аз няма да гледам, вероятно, защото и аз ще имам гости.

# 1 355
Пламен какво имаше предвид като каза " поставиха се някои въпроси в тази ферма, които ме засягат и трябва да намеря отговорите и да ги довърша докрай" и в този момент дават Теодора. Rolling Eyes Те нали се изясниха, той й се извини и все си мисля, че прикючиха темата с бележката. Какво ще изяснява Пламен още не знам.Joy

# 1 356
Пламен какво имаше предвид като каза " поставиха се някои въпроси в тази ферма, които ме засягат и трябва да намеря отговорите и да ги довърша докрай" и в този момент дават Теодора. Rolling Eyes Те нали се изясниха, той й се извини и все си мисля, че прикючиха темата с бележката. Какво ще изяснява Пламен още не знам.Joy

Надявам се да стане фермер, да има женски дуел и Теодора да отлети.

# 1 357
  • София
Анкетата е пусната

Мери,
Никой не говори за мъртво пиян човек, нито за агресивно пиянство. Факт е обаче, че имаме напил се човек, което си личи от походката, очите, интонацията, изказа и падналите задръжки. И това го виждаме пардон не за 3-ти, а за 4-ти път. Интересно как при другите не се забелязват такива неща, само у Георги имаше ама в началото на формата, а и може би той просто носи повече на пиене, не знам.
Според мен Ралица е имала проблеми с чашката и ги е преодоляла. И сега направи грешката да се отпусне на сватбата на Виктор (когото тя много харесва като човек) и сега май не може да престане и от тази нощ и лудешкия танц няма спиране. Как така преди това за близо месец и половина нямаше нищо такова? Нито някой е коментирал. Ами защото е нямало. Просто не е пиела. Всичко това са факти и са доказателства, че тя има/ла сериозни проблеми с алкохола. И остави кадрите. От двата различни лагера валят коментари, че това е всяка вечер. Живка и Ваня ги нямаше да я озаптят или да я защитят. Според мен защото и те не знаят какво да направят, в шок са. Изненадани, неподготвени, не че нямат желание. Може по-нататък да се окопитят или да поговорят с нея да спре да се излага.
Относно реакцията на Киро. Аз не бих реагирал така, просто шях да се махна рязко от компанията и, да отида да си легна или просто да се отдалеча. А на следващия ден когато е на трезва глава щях да си поговоря с нея на четири очи. Но Киро много лесно пали за съжаление. И все пак не е приятно пияна жена да ти се навира в личното пространство, да те прегръща и целува по бузата, защото точно това се опита да направи тя с него. А онова с метлата беше вече 'крейзи'

# 1 358
Аз пък не мисля, че поведението на Ралица беше кой знае колко ужасно, за такава реакция от страна на Киро. Ми предполагам искала е да е част и тя от забавата, иначе е все изолирана. Ама явно някои хора не обичат да не са център на вниманието, и не може друг да им взима шоуто.
И да не ме разберете, че я подкрепям да се налива, просто не мисля, че е чак толкова страшно. Нито е обидила някой, нито гу е наругала, беше весела. Не става агресивна. Представям си Кирил ако се напие какво ще му е пиянстово.
И аз като Азалия познавам хора, които не пият, защото се знаят какви ла...ри стават.
Макар, че и аз ако пийна ставам весела, явно е лошо. Grinning

Точно. И аз това си мисля. Да, промяната ѝ е коренна, когато пийне, но нито обижда, нито пък на бой налита. Не знам какво всички се правят на толкова потресени. Ако наистина е системно, много кофти за нея, но смятам, че всеки има право да си прави, каквото иска стига да не наранява другиго. Единствената причина за такава реакция в хората е факта, че е супер тиха и незабележима попринцип. И естествено, защото Ралица няма по никакъв начин да им опонира и могат да си я мачкат, колкото си пожелаят.

# 1 359
  • София
Най-малко Киро е човека или някой от групата на богоизбраните, начело с Господин Бог и Едрогърдата развратница с красивите крака, може да ми наклони мнението!
Това, което аз видях, не ми харесва. Не си падам по такъв тип веселба, та ако ще и за сухар да мина.
Азалия, не твоето мнение визирах. В предните страници някой беше казал, че се наливала, което не е задължително да е вярно. Може просто да е пийнала няколко глътки повече и това да е резултатът. Не зад всяко напиване стоят литри алкохол.
Иначе и на мен не ми хареса това, което видях преди няколко дни, но не искам да забравям, че тази жена е в силно враждебна и токсична среда, в която е редовно осмивана и обиждана в лицето. И не е никак лесно да се издържи такова нещо. Трябва много силна психика, с каквато не всеки разполага, за съжаление.
За това аз лично й давам шанс да покаже, че случилото се е по-скоро изключение, отколкото правило.

# 1 360

Другото, което ми направи впечатление от коментарите ви, беше реакцията на Кирил.
Тук нямам никакви съмнения още от предни епизоди - у този човек има едва сдържана агресия. Може би по-малко, отколкото напиращия гняв у Чавдар, но от време на време излиза от контрол.
И у Ваня има някакво вътрешно напрежение, което тя потиска с нейните истории с енергиите и светлината.
Чавдар въобще не може да се мери с лесно избухливия и агресивен Кирил. Ваня пък хептен няма нищо общо.

# 1 361
Реакцията на Киро е меко казано грозна... лесното палене е стряскащо...Ами ако живееш с такъв човек винаги ще си на тръни да не кажеш нещо "грешно" и да те закопае с тирадии..а жена му как живее с него...

# 1 362
  • София
от мен два гласа за Пламката в анкетата. Simple Smile

# 1 363
  • Другата България
Дяволо,
Факт е, че ТИ виждаш "напил се човек". Вероятно и други от списващите.
Аз, а и не само, не мислим така. Но не го представяме като "факти".
Разбирам те, но за мен нещата са силно преекспонирани.
Но те моля, понеже темата наистина се чете от много хора, които не пишат, освен от нас, обичайните заподозрени, да не пишеш неща като :
Цитат
Всичко това са факти и са доказателства, че тя има/ла сериозни проблеми с алкохола.
Това е ....как да кажа, очерняне на човек, когото не познаваш лично, гледаш го по час време 5 дни в седмицата на фона на сглобени кадри и чужди субективни коментари, ти също виждаш и преценяваш субективно /както всеки един от нас/, обаче фактите за сериозни проблеми с алкохола са само от твоя гледна точка и не е редно това сериозно обвинение да се изсипва върху една жена, която може би няма нищо общо с твоите "факти".
Та ти я изкара алкохоличка, не е редно това, не падай на нивото на Киро, Миро и сие адютанти.
Ако си го признае в ефир, е друго.
Но на база видяното, да твърдиш, че е "имала проблеми, или има в момента, с алкохола", при това "сериозни"....грубичко е. Поне според мен де.

# 1 364
  • София
Да, права си.
Да уточня: това са лично мои съждения на фона на това което виждам и сигналите които долавям. Вярвам и надявам се, че не се верни (и най-вероятно не са), но и да са, това касаят нея и нейните близки.
Иначе изглежда свестен човек, отдаден на работата си, която не е никак лека.
Важното е да са живи и здрави и това е.

Общи условия

Активация на акаунт