🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 026
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 365
Изгледах клипчето с Цветелина до момента, в който решиха "да ни припомнят" случая с бележката и го спрях. Та, до тази част и на мен ми хареса Цветелина. Явно е чела коментари, уловила е настроението и се държа много добре. Хареса ми как отговаряше, жалко, че в предаването не се държеше така. Иначе и Даню се е впечатлил, че Тарзан дръпна яка реч на Пламен, че се задява със семейна жена, а пък той си се натиска с Лорчето.

# 1 366
  • Другата България
Да, права си.
Да уточня: това са лично мои съждения на фона на това което виждам и сигналите които долавям. Вярвам и надявам се, че не се верни (и най-вероятно не са), но и да са, това касаят нея и нейните близки.
Иначе изглежда свестен човек, отдаден на работата си, която не е никак лека.
Важното е да са живи и здрави и това е.
Да ти кажа, аз ако бях вътре с тези екземпляри, при тази отровна обстановка, при все, че пия само по повод, сигурно да съм направила далеч по-голям въргал от Ралка, след 2-3 питиета. То тези те предизвикват да агресираш и без алкохол....

# 1 367
Абе хора какви проблеми с алкохола виждате при Ралица? Познавам жени, които се напиват от една бира. Жената като пийне малко и се развеселява и почва да се лигави. Киро и Ивайло са си перманентно така и без да са пили. Joy Освен това доколкото знам те пият там само ракия, защото те си я правят. Виното не знам дали е готово. Ами ракията е силна. Аз половин чаша ракия да изпия и ще ме хване и кой знае какви ше ги свърша. Ралица е тих и спокоен човек в живота и явно алкохола отключва по-веселата й и лигава страна. При много хора е така.

# 1 368
Чавдар въобще не може да се мери с лесно избухливия и агресивен Кирил. Ваня пък хептен няма нищо общо.
Може да няма, но може и да има.
От телевизията е трудно да се каже, тъй че спекулирам какво би могло да е.

На английски, терминът е "resentment". Не знам точния превод на български.
Комплексна негативна емоция, която включва горчивина, неодобрение, несъгласие, антагонизъм...

При Кирил, най-точният момент за илюстрация, който си спомням сега е, когато нарече Ралица "плазмодий".
При Чавдар са избухванията му за мястото на жената, например.
При Ваня се изразява в пасивна агресия - тя може с тънко гласче и усмивка да те извади от равновесие.

# 1 369
Факт, че вече на няколко пъти продукцията набляга и ни показва, че Ралица си е пиинала. Доста тъпо ми става за нея, защото ми изглежда сериозен, добър и стойностен човек, и това което показват, я злепоставя по някакъв начин. Не се наем да гадая има ли проблем с алкохола, няма ли. Факт е обаче, че въпреки пииването в тези пъти, тя не се изложи толкова, колкото отбора на "готините" се излага постоянно и без да са пили. Снощи видях Ралица искаше да се включи в забавата, но Киро, а и не само изобщо не откликнаха и беше гадно. Киро този нам къв актьор там, предната вечер можеше да тресе космати прелести над главата на опитващите се да заспят Ралица и Ваня, и всички да им крякат по главите без да са пияни, Ноооо виж Ралица  прекрачила граници, натискала му се....... Кой ще му се натиска на тоя, хич не ми е ясно, но е отвратителен, във всеки един аспект, външност, поведение, отношение характер, абе може да е грубо но пълна смрад.

# 1 370
И аз не мисля, че Ралица има проблем с алкохола.
Обстановката наистина е ужасно токсична и явно трудно се справя със стреса. В такива моменти алкохола дори и в малки количества повече вреди.
Направо ме избива на агресия от действията на умните и красивите.
Все си мисля, че ако ги няма Киро и Ивайло напрежението малко ще спадне.
Не трябваше предстоящия дуел да е между Виктор и Пламен.

# 1 371
Дяволо,
Факт е, че ТИ виждаш "напил се човек". Вероятно и други от списващите.
Аз, а и не само, не мислим така. Но не го представяме като "факти".
Разбирам те, но за мен нещата са силно преекспонирани.
Но те моля, понеже темата наистина се чете от много хора, които не пишат, освен от нас, обичайните заподозрени, да не пишеш неща като :
Цитат
Всичко това са факти и са доказателства, че тя има/ла сериозни проблеми с алкохола.
Това е ....как да кажа, очерняне на човек, когото не познаваш лично, гледаш го по час време 5 дни в седмицата на фона на сглобени кадри и чужди субективни коментари, ти също виждаш и преценяваш субективно /както всеки един от нас/, обаче фактите за сериозни проблеми с алкохола са само от твоя гледна точка и не е редно това сериозно обвинение да се изсипва върху една жена, която може би няма нищо общо с твоите "факти".
Та ти я изкара алкохоличка, не е редно това, не падай на нивото на Киро, Миро и сие адютанти.
Ако си го признае в ефир, е друго.
Но на база видяното, да твърдиш, че е "имала проблеми, или има в момента, с алкохола", при това "сериозни"....грубичко е. Поне според мен де.
Много точен коментар! Много

# 1 372
Гласувах 2 пъти за Пламен. Не ми се искаше те двамата да са на дуел, харесвам ги. Но поне със сигурност ще е хубав и силов дуел.

# 1 373
  • София
Аз не мога да кажа дали има или няма проблем с алкохола. Това, че тук пие, не значи, че и навън е така. Няма как да го знаем.

Но има грозно пиянство, променя и се изражението направо. За мен се излага и определено не е приятна компания в тези моменти. Трябва да се спре.

А Живка си каза, че само за Виктор и Пламен би ѝ било мъчно, ако напуснат, тези от нейната група - не. Ще ѝ е неприятно, че отпада човек от нейната група сигурно, но няма да ѝ липсват. Личи си и че към двамата има по-специално отношение, без да са адски близки.

# 1 374
За пореден път се пише, че Пламен и Теди са били в някаква Ферма... Или да се дадат подробности или да се спре със спекулациите... Как пък точно като излезе бележката и хоп, ходили да гледат фермата заедно. И до там, това изречение се подхвърля от няколко дена из темата.

# 1 375
  • София
Сеирджийската ми душа ликува от включванията на Дана 😀 Давай още!

Хич обаче не ми се гледат нефелните трепети на Лора и Любо обаче.

# 1 376
Изгледах епизода и пак ми направи впечатление Любо как представи нещата пред Коцето май, едва ли не Виктор се е вслушал в неговите думи, прозрял е идеята за честта и достойнството и затова е посочил тези дуелисти. А в началото наистина Виктор влезе със заявката да играе срещу силни съперници и не мисля, че точно Любо му е повлиял.
Освен това и Любо, и Теодора бяха първо при Пламен, после при Виктор при подредбата на битките. Това не го разбирам.
Коцето постоянно е в роля. Далеч ще стигне така за съжаление.

# 1 377
  • Разпиляна във въображението
Според брата на Чавдар, един от коментарите му за мястото на жените е бил нарочен, за да може да бъде номиниран и да излезе.

От устата на Чавдар такива грозни думи не съм чувала. Нито към жени, нито към мъже. Тропнал по масата и стана голям проблем. Кирил не спира и не спира да обижда, да говори какво иска да направи с конкурентите. Отвратително поведение. Дори по-зле от Ивайло, а не вярвах, че е възможно.

А, Чавдар подаде ръка на падналия Цоньо. Къде беше Кирил тогава?

# 1 378
"Нарочен" , в смисъл,  че Чавдар е искал да излезе и се е държал грубо нарочно за да го номинират??

# 1 379
Кирил не спира и не спира да обижда, да говори какво иска да направи с конкурентите. Отвратително поведение. Дори по-зле от Ивайло, а не вярвах, че е възможно.

А, Чавдар подаде ръка на падналия Цоньо. Къде беше Кирил тогава?
Аз го очаквах, само не знаех под каква форма ще дойде. Самият Кирил ме предупреди. Wink
Оставете хората да говорят за себе си и слушайте внимателно. Ще ви издадат страхотни неща.
Кирил в промото си казва, че е тежък характер и според жена си - голям мрънкач.
Не му отне много време да си покаже рогата.

Общи условия

Активация на акаунт