Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка с млада жена с дете

 • 9 963
 • 220
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 6 446
Не си проваляй живота Simple Smile

# 46
 • out of space
 • Мнения: 8 401
Аз само не разбрах- успя ли да я треснеш или си действате платонично?

# 47
 • Мнения: 4 583
И аз щях да питам същото ... тук за връзки се говори, пък чета, че само си пишели.

# 48
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 5 432
Тя ми сподели че съм и дал възможността, да разбере че може отново да е щастлива и да обича пълноценно. . ----------------И идва ред на отговорите, съветите които търся: можем ли наистина да бъдем щастливи, имаме ли шанс като семейство? Имаме 2 години разлика, мисля че търсим едно и също.
Определено търсите едно и също - някой друг да ви каже как да си живеете живота и какво ви прави щастливи. Тя ще ти е тамън, звучи като жена която обича да слуша и следва, вероятно ще си живеете добре докато не се появи някой друг да й обясни как може да е още по-щастлива и пълноценна пък с него. Което разбира се няма да е проблем, защото явно си комуникативен и все ще намериш кого да питаш и кой да ти каже къде ще те "вземат", както се изрази по-горе за намирането на работа. Интересно ми е само обсъждаш ли с родителите си тези неща по същия начин както ги обсъждаш по форумите? Все пак родителите ти те познават най-добре и биха могли да предоставят най-подходящия персонализиран съвет, ако може така да се каже. Примерно, ако те знаят че си развейпрах и си променяш лесно решенията, вероятно биха те посъветвали да не се задомяваш с първата жена, която ти се е усмихнала отблизо.

# 49
 • Мнения: 8 409
Според мене е добре, да и обясниш честно, че връзката ви е нова и че ви трябва време да се опознаете, но без да допускаш размечтаване за нови семейства и деца. След това каквото сабя покаже.
Хубав съвет, но проблемът е, че цитираното никак не е 'честно обяснение'. Защото той и без опознаване вече допуска и обмисля бъдещето с тази жена та всъщност ще се наложи да лъже.
То може да е честно, защото реално идеята да е, че двамата всъщност не се познават. В пети клас кой как дръпнал Ленчето за плитката, не значи, че познава сегашната Елена, с дете и съпруг.
Но не е честно към един друг човек, който е баща на едно малко момиченце. Към него не е никак честно даже. На автора може да не му пука в момента за мъжа, от когото се крият, но може да дойде време да се сети за това, как са го мамели, когато авторката намери още по-ново гадже и нашият автор остане сам. На тази жена верността не й е най-силната особеност на характера.

# 50
 • Мнения: 1 192
Кажи й, че ще се съберете, когато пиключи с мъжа си, а ако може въобще да не му споменава за теб.  Не се занимавай да се  забъркваш в техните отношения и развода, страшно е натоварващо- верятно няма дом, ще дойде при теб, не знам какво работи, но докато се уредят нещата финансово ще се почне- разходи за делата, разходи за детето и т.н. Много зависи как ще го приеме и мъжът й.

# 51
 • Мнения: 13 950
Прави ми впечатление, че ако някой никога не е получавал хубави жестове и истинско добро отношение, почва да се радва на някакви супер незначителни неща. Какво беше, че го посъветвала къде да търси работа. Риъли! Grinning Един друг автор беше умилен, че девойка ходила с него да си търси квартира.
Какво говори това? Нищо, освен че никога не си имал представа какво значи някой наистина да държи на теб.

# 52
 • Мнения: 7 231
То имаше една девойка, дето някакъв я беше спешил да се явява на делата му за развод и родителски права. Още пише момичето из форума и май е със същия тип. Не е само женски фал, ми е мисълта.
Млад е авторът, връзва се, ще му дойде акълът с малко престой в нашата действителност. Иначе го убеждаваха да се върне в България, нали, тука има възможности... Дано не реши да си чупи главата, преди да му дойде акълът, де.

# 53
 • Paris, France
 • Мнения: 10 510
Според мене е добре, да и обясниш честно, че връзката ви е нова и че ви трябва време да се опознаете, но без да допускаш размечтаване за нови семейства и деца. След това каквото сабя покаже.
Хубав съвет, но проблемът е, че цитираното никак не е 'честно обяснение'. Защото той и без опознаване вече допуска и обмисля бъдещето с тази жена та всъщност ще се наложи да лъже.

Това, че връзката е нова и трябва опознаване е напълно вярно и честно твърдение. Не, не се налага да лъже, както виждаш. Между двамата има голямо привличане и искат да са заедно. Нека си изживеят любовта! Ако нищо трайно не се получи, то никой от двамата не губи. Тя си има дете и няма да се озове стара мома, а той ще си е начесал крастата. Той наистина не е сигурен какво ще се получи. Не забравяй, че при евентуална процедура за развод играта може да загрубее ако мъжът и заиска родителски права, споделено гледане или просто семейното жилище.

Изчетох всичко, писано от автора и в другите му теми.
Идеалист.
Намерила селската пръчка балък, щото е чувала че " чужбинци" идват тук  с милионите си, направила мили очи, нашия хлътнал...
Габрово не е голям град, да не те отупа някъде мъжа й, тя ще се оправи.
Млад си, переспективен, търси си някоя на твоя акъл, мислене, а не подобна въртиопашка / с или без дете/.


Е, селска пръчка чак. Ако жената искаше да живее в чужбина щеше да е отишла отдавна. Не е нещо непостижимо за сама жена в днешно време. В Габрово, както и в цяла България, гурбетчиите и емигрантите са сигурно повече от никога неработилите навън, та не мисля, че тя не знае колко имат (и дават 😇) или търси милиони. Златотърсачките не се обвързват и не раждат от кого да е, а тя и брак е сключила, което означава рокли, пищни сватби итн.

# 54
 • Пловдив
 • Мнения: 933
Аз само не разбрах- успя ли да я треснеш или си действате платонично?
100% я е треснал и сигурно си продължава да я тряска иначе само с писане едва ли ще е толкоз хлътнал. Но пък знае ли се....


Аз само не разбирам какво я спира да се чувства млада и желана...? То малко клише, но не е важно на колко си ,  а на колко се чувстваш. Та в тази връзка и може би проблемите и с брака си ги е направила сама ако както казаха другите преди мен не търси авантюра само.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 15:55 от Sashka93

# 55
 • sofia
 • Мнения: 343
Заглавието е подвеждащо и неточно ..." Млада, омъжена и с дете"
е коректно да бъде!

# 56
 • Мнения: 1 192
Аз само не разбрах- успя ли да я треснеш или си действате платонично?
100% я е треснал и сигурно си продължава да я тряска иначе само с писане едва ли ще е толкоз хлътнал. Но пък знае ли се....


Аз само не разбирам какво я спира да се чувства млада и желана...? То малко клише, но не е важно на колко си ,  а на колко се чувстваш. Та в тази връзка и може би проблемите и с брака си ги е направила сама ако както казаха другите преди мен не търси авантюра само.

Има период в живота, когато имаш деца и работни ангажименти, всеки ден правиш едно и също, особено докато децата растат, няма време за такива неща като комплименти, ласкателства и т.н., та затова се казва"да се чувства млада и желана"

# 57
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 5 432
Аз само не разбирам какво я спира да се чувства млада и желана...?
Това май авторът го е добавил, за да подчертае колко кофти се чувства тя с онзи дето е 10г по-голям, представяте ли си шок-ужас, така неговата кауза за крадене на чужда жена изглежда по-благородна, спасява я на бял кон (всъщност по-добре конете да са от 200 нагоре🤣)

# 58
 • Мнения: 2 588
Ивайло, преди някоя седмица се чудеше дали да се връщаш, сега се оказва, че и авантюра с омъжена си завъртял Simple Smile
Темите в Бг мама имам чувството, че са 5% от историята и 1% от реалността, ама няма лошо, чешат си хората клавиатурите Simple Smile

# 59
 • Мнения: 1 089
За мен тя вижда в тебе ракета-носител, която да я извади от настоящата ситуация, в която се намира и която не й харесва. Как не е заговорила някой друг съсед, ами точно завърналия се от чужбина, който вероятно има пари и който може пак да се върне в чужбина. Този път евентуално и с нея.

Това за прителството ви от преди 16 години, когато ти си бил десетгодишно дете е ала-бала. Никаква приятелка не ти е, ти не я познаваш изобщо. Звучи ми като меркантилна и пресметлива женица, която просто е видяла по-платежоспособен и перспективен спонсор в твое лице.

На твое място бих се дистанцирала на секундата, бих си намерила работа, ако още не си, приятели, с които да излизам и да се запознавам с НЕобвързани жени.
Може да звуча цинично, но аз самата живея в чужбина и съм много мнителна към подобни скорострелни любови. За мен това нейното не е любов, ами хладни сметки кой може да я издържа по-добре.

Това е и моето мнение.

Авторе, разбери едно нещо. Ако тази жена се чувства много зле с мъжа си, в момента щеше да е разведена. Оправдания от рода на "не ми обръща внимание, държи се лошо" и т.н. не струват нищо. Ти не знаеш какво реално се случва зад затворената врата на дома в това семейство. Разчиташ на нейните думи, описващи мъжа и, които мога да се обзаложа, и пред близките си приятелки не говори. Само пред теб. За да стои с него, значи има защо, и на първо място е материалния интерес. Това не означава, че отношенията и със съпруга са непоносими. Напротив, много често, в такива случаи съпругът е свестен човек, който се скъсва от работа и рядко му остава време за романтика и прочее чувства. Ама на някои жени егоизмът им идва в повече.
Тази е същата като любовницата на бившия ми мъж. Използва го за ракета-носител, за връзки и пари, за да напредне в професията и работата си, и после, когато се разведохме, набързо се покри. Иначе той и досега е убеден, че тя е голямата му любов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт