Кукудрела Хелоин празнува и за Луна-Президент гласува!

• 22 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
малеее, у то я синап що пчелЪ се е завряла...

# 676
  • тук, на мястото си
Хилоооууу!
Яз саму да въ нагледъм чи чух нещу за манджа думати. С оливу ли готвити? А крастъвици за салатъ имати ли?
Саму гледъм за ина кумшийка, не за мени!

# 677
Алфич, а дубрутру! Скору не съ са вясвяла насам. Краставици няа, муаме пръжоли, чи по-ефтину! Оливе купих от Кауфланда миналата седмицъ на промоция по 3 лв за литър. Как е унучето? Стана ли на годинка?

Добри, и аз съ чудя що тръчи Нерката у тез цветни поля, ама тя да си каже де е хукнала кът изуглавена!

# 678
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дофтур търси май...

намерила го е Wink

# 679
  • загубено
Доктуръ ,доктуръ търсих Mask
Намерих гу Joy

Ама и той мъ е търсил,с ламбатъ Joy

Намери мъ Mask

Соучи,кво точно правиш? Joy

Добри, и ти ли дофтур търсеше ? Joy

# 680
Доктуръ ,доктуръ търсих Mask
Намерих гу Joy

Соучи,кво точно правиш? Joy

Упитваъм съ да са доредя до твоя дофтур....!!!

Ама с моя късмет е те такъв ми се падна.....

Ти фнимавай, че ти изядоха вечерята.....€!!!!!

# 681
  • тук, на мястото си
Алфич, а дубрутру! Скору не съ са вясвяла насам. Краставици няа, муаме пръжоли, чи по-ефтину! Оливе купих от Кауфланда миналата седмицъ на промоция по 3 лв за литър. Как е унучето? Стана ли на годинка?

Малиии, мноу ефтину у тоя вашио Куфланд! Ний нали си нямами таквиз екстри и си купувами по-харно, на цина имам впридвид.
Соулчи, малката направи гудинка ощи за Коледа, сега ходи, напрау бяга. Е, на мументи пълзи, ама общу взету баба и внучка се гоним из къщи. За сига ощи ни можи да избяга, ама дукуга низнъм.

# 682
Малиии, Алфич, га са роди, га почна да тръчи! Ама, казват, чуждите деца бръже растат.... Да е жива и здрава, най-важнуто!!!!
Ааа, тъз промоция о Кауфланда беши изключение, инак е над 4 лв. оливето, кажи-речи 5 левъ. А тогаз аку знайш хората как грабеха. Едни хора бехъ зели 3 стека пу 12 оливета.....Сигур заведение имат. Инак не знам за ко чак толкоз ного....

# 683
  • загубено
Малии Алфи,кога порасна туй дети Kissing Heart да е жива и здрава да търчиш след нея. Виж как мисли за баба си,ще се вталиш и ще си с*кси баба Simple Smile

Соучи, ам аз штъ уреда при моя дофтур не съ чуплези толкуз Joy шъ стани някой сакатлък .
Пратих да тъ земат, да те водят при него.

Joy

# 684
# 685
  • загубено
Кукс тук едни младежи ви търсят Wink

# 686
  • тук, на мястото си
Честит празник,  момичета мили!
Бъдете прекрасни, бъдете нежни!
Бъдете всичко, което поискате!

# 687
Честит празник, момичета! Живи и здрави, много обичани и ценени!!!

# 688

Честит празник момичета!
 Бъдете здрави и все така весели!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт