Домашното насилие – тема №3

• 73 220
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 945
В никакъв случай без адвокат. Иначе може цял живот да се влачат последствия.

# 946
Ох, значи въпреки това, трябва да се консултирам с адвокат.
Договора с нея не отпада ли, ако даря имота на сина и?

# 947
Можеш да му го дариш, като продължиш да го изплащаш Simple Smile

Как в 21 век някой мисли, че може да мине без адвокат в подобна ситуация...???

# 948
  • Пловдив
Със сигурност не отпада! Не пести пари от адвокат, да не се окаже накрая, че вместо 100 лв, ще дадеш 100 000лв

# 949
Записах час за консултация с адвокат.
И сега като се чухме му поставих условие да ми бъдат върнати 1500лв=3 вноски по ипотеката.
Защо да му ги оставям, толкова много ми причини? Не са малко пари, работя цял месец за тях.
Не са ме победили... Само, ако знаете през какво минах преди да подпиша този договор за встъпване в дълг.
Дори майка му изрази притеснение, че при случай на смърт, парите от продажбата щели да отидат при баща ми?!!!???? И той няма да и ги даде на нея.
Побеснявам като се сетя...
Той каза, че го изнудвам... явно според него е по-добре да плаща моята ипотека

# 950
Слушай си адвоката, дано е свестен и да те отърве от тази ситуация.

# 951
  • София
Тъкмо ще им видиш истинското лице. Като става дума за доста пари, е интересно

# 952
Що за глупост е това, че щом му дариш апартамент, дългът ти към майка му ще отпадне?!
Глупост, ама велика глупост!
Пиша директно, за да не се подвеждаш!
Самият факт, че са те накарали да подпишеш договор с майката означава, че при тях доверието не играе роля, че са пресметливи и биха се възползвали от всяка твоя слабост.
Ти може да си мислиш, че ги заблуждаваща за последния шанс, но всъщност е вероятно те теб да те заблуждават и накрая да се докажеш без апартамент и с дълг към майката.

# 953
Парите са по сметката ми.
Е, просто това е малкия дявол и майка му много добре знае.
Предполагам иска да даря час по-скоро. Съсипа ме тая жена.
Стомаха ми е на топка и се притеснявам дали взех правилното решение.
Дали не изгрубях много...
Тези хора ме озлобиха, направиха ме дребнава... но и така да е, защо аз да им отстъпвам.
В момента се мразя и се питам накъде, не знам какво да правя с живота си и не знам как стигнах дотук...
Как най-голямата ми любов се превърна в това? Нямам оттовор.

# 954
Кои пари са по сметката ти?

Винаги, когато те хване съмнение, се сети как те е хващал за гърлото.

# 955
Парите за трите вноски са ми върнати.
Искат да се отърват от мен явно.
Страх ги е, да не им направя аз номер.

# 956
Според мен, много бързо развяваш знамето на победата и си  притъпяваш бдителността. Не бързай да се радваш, преди да си се консултирала и да действаш с адвокат. Имаш вече 1500 лв. по сметката, използвай ги по предназначение. 
Инересно, какво основание са вписали при превода на тия 1500 лв.?

# 957
В договора с майката пише ли изрично, че става въпрос за апартамента ? Защото ако не е така наистина ще си останеш с дълг и при дарен апартамент. Ако не е записано изрично, договора за дарение на апартамента трябва да обезсилва предишния договор, трябва така да бъде направен. Задължително при адвокат, който се занимава с имоти и парични взаимоотношения, за да не се окажеш вътре с двата крака

# 958
Пише да, имота е описан. Има ли смисъл да говоря с адвокат?

# 959
Има да, да не стане за да спестиш едни 50-100 лв после да плащаш много повече и по дълго.

Общи условия

Активация на акаунт