От САЩ до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 24 660
  • 185
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм поръчвала парфюм от сайта на Ким Кардашиян, когато продаваше парфюми, така че явно има начини, но може би е различно за ибей.
Май не е само ибей, защото го има и в амазон и там директно ми изписва, че не ship - ва до избраната дестинация... В walmart също ми излиза, но оттам доколкото разбрах не доставят до бг..
От Amazon.com по принцип не доставят каквото и да е било до България с малки изключения.

# 151
От Уолмарт поръчах нещо с превозвач, с услуга той да го закупи и да ми го прати. Получих си го.
Не беше парфюм, а плюшка.

# 152
  • Sofia
Провери дали не изпращат до Германия.

# 153
Провери дали не изпращат до Германия.
Или да потърси въпросния парфюм в някой сайт от Германия, Испания или Великобритания, където има превозвачи. Едва ли го няма там.

# 154
Благодаря на всички за включването, по препоръка на teta75 ще използвам услугите на превозвач, върнаха ми отговор, че мога да поръчам парфюм чрез тях, като се плаща такса опасен товар 10$ върху общата сума. Явно ще се получи този път Blush

# 155
  • София
Здравейте,

Преди няколко месеца закупих Apple Vision Pro и сега е при един приятел в Бостън (за там сложих адреса на доставка).

Как ще ми бъде най-изгодно и надеждно да ми го изпрати до България? Цената на Apple Vision Pro-то излезна около $3700 като би трябвало да има някакъв инвойс за покупката.

# 156
Благодаря на всички за включването, по препоръка на teta75 ще използвам услугите на превозвач, върнаха ми отговор, че мога да поръчам парфюм чрез тях, като се плаща такса опасен товар 10$ върху общата сума. Явно ще се получи този път Blush

Кой превозвач ползвате?

# 157

Кой превозвач ползвате?
Ushoppr или ggbg

# 158
Здравейте! Поръчах си един пуловер от сайта на Патагония. Не ми е много ясно как ще ме таксува превозвача за доставката до България. В страницата на продукта, пише че тежи 448 g Успях да намеря клип на който човек разопакова хартиен плик в който има два артикула. Според вас, така опакована, моята пратка колко горе-долу ще излезне като цена? Избрах uShoppr за превоз.

# 159
  • Варна
Защо никой не пише за eshopwedrop.bg? Никой ли не ги използва? Те също доставят от САЩ. Ако някой има информация за качеството на техните услуги — моля, споделете. 😊

# 160
Защо никой не пише за eshopwedrop.bg? Никой ли не ги използва? Те също доставят от САЩ. Ако някой има информация за качеството на техните услуги — моля, споделете. 😊
Защо ти не писа? Сигурно няма мераклии да тестват предвид, че пазаруването от САЩ НЕ е често, а само в краен случай. Естествено е, че всеки ще заложи на провереното.

# 161
  • София
Здравейте! Поръчах си един пуловер от сайта на Патагония. Не ми е много ясно как ще ме таксува превозвача за
Скрит текст:
доставката до България. В страницата на продукта, пише че тежи 448 g Успях да намеря клип на който човек разопакова хартиен плик в който има два артикула. Според вас, така опакована, моята пратка колко горе-долу ще излезне като цена? Избрах uShoppr за превоз.
Здравейте!
Попитайте сайта какво е теглото на стоката, с опаковката и след това проверете при превозвача каква е цената. Обикновено е на започнат кг.
Ако е в плик ще е лека пратка, но ако ви я сложат в някой кашон, може да е и над 1 кг. Simple Smile
Може да изтеглите ориентировъчно колко тежи подобна дреха + предполагаема опаковка?!

# 162
Здравейте случайно да има някой който е в Щатите и да се прибира. Искам да помоля за услуга да ми вземе нещо, ще се плати от мен онлайн.

# 163
Здравейте, харесах си нещичко от САЩ. Намерих си сайт за фирма- посредник. Въведох в него сайта от който искам да поръчам, стойността на това, което искам да поръчам, всичко. Накрая натиснах бутона “отпрати запитване”. Излезе ми, че е прието успешно и ми даде номер ва заявка за поръчка. Като си вляза в профила обаче ми излиза създадена поръчка! Нито някой се е свързал с мене, вито съм платила! Писах на съпорта, но още нямам отговор. Създадена ли е поръчка или не? Аз не искам поръчка, а само информация колко ще ми струва!

Сайтът е shopper.com

# 164
По спомен за информация за цена...им писах по имейл аз.

Общи условия

Активация на акаунт