🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 53 736
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Вероятно се опитва с този стил да поддържа читателска аудитория, защото скандалното винаги привлича.
Баш. Прави се на интересен. Хубаво, че е грамотен, с богат речник и стабилна филмова култура, но всичко бледнее пред този хейт.

# 556
Не, това е целта на блога - коментира филми, които не са му харесали. Мисля, че има едно-две изключения, но по принцип това е концепцията.

# 557
Тоест, практически няма филм, който да му е харесал. Парадира с културата, речника и грамотността.

# 558
Предполагам, че на тези, които са му харесали не им пише ревюта.

# 559
  • София
Скротума беше натирен от най-популярната филмова група във Фейсбук или си тръгна сам преди години не помня. И тук е писал в началото на Бг мама. Аз съм си писал с него. Начетен е, но е крайно негативен, а и малко филми и сериали гледа. Едно ревю го подготвя с дни. Залага на скандалното, защото продава. Съзнателно го прави, но и по принцип почти нищо не харесва. А и както казах, много филми и сериали не гледа, с което олеква. Иначе има обща култура и дар слово. Любопитен типаж е. Аз винаги го чета, но не го приемам сериозно.

# 560
  • Бургас
Преди години пробвах да дам шанс на cinema...критика. Защото личи, че човекът е начетен и информиран, но много скоро се отказах. Просто нямам потребност да съпреживявам комплексите на някой, който е решил да си ги тушира чрез неуважение към чуждо мнение и визия. Пък и след 3-4 ревюта, хейта и арогантния цинизъм започват да стават скучни. В крайна сметка в изкуството всичко е крайно субективно. Не ти харесва-няма лошо. Но запази малко уважение към твореца. И не мисли,че непременно е по-глупав ; не обичам, когато някой с такава лекота подценява и подиграва чуждия труд...

# 561
И аз почти нищо не харесвам от американските филми и сериали, които излизат през последните няколко години. В момента гледам повече корейско. За миналата година харесах около два филма от новите. Ако продължат с либерализма, ще спра да ги гледам изцяло.

# 562
Аз не видях обща култура, само напъни. Не бих чела други рецензии, най-малкото, защото нямам нижда някой да ми обяснява, какво не е добре направено в един филм, искам да намирам онези скрити съкровища и моменти, които съм пропуснала.

# 563
А, аз по принцип и от над 10 години обичам да чета ревюта, освен това и гледам в Ю туб. Може да има разлика в мненията, но аз пък обичам да съм подготвена за това, което ще видя, а не да откривам сама.

# 564
  • София
operationkino имат много по-нормални и обективни ревюта. И на доста повече филми Simple Smile

# 565
Абе и там не е много ок откъм обективност, ревюто им за Батман е видимо писано от човек, който е сънувал много мокри сънища с Мишел Пфайфър в лъскав костюм с ушички Grinning Но да, те са несравнимо по-културни.
Скротумът ми напомня на един ютюбър, The critical drinker, даже се чудех дали не са рода или по-зле - един и същи човек Grinning  Като казах ютюбър, много харесвам на Filmento ревютата - тихички, културнички и кротички, макар и критични.

# 566
И него го следя и общо взето харесвам анализите му.
Вижте сега, аз органически не понасям либералната пропаганда. Няма значение дали става дума за любим франчайз или актьори. Все едно да ми поднесат парче от любимата ми торта, но с едно малко л..но отгоре. Не върви да се преструвам, че не е там. И определено не ме изкушава.
Естествено, това не значи, че съм съгласна с всяка критика. Аз харесах филма Дюн и то доста.

# 567
Кой от двамата?

# 568
  • в сърцето на един мъж...
Скротума има сериозни проблеми с харесването Simple Smile Отдавна не го чета.

# 569
Гледах и препоръчвам този: The Weekend Away
Не разбирам ниския му рейтинг.
Интересен и добре направен. Заслужава си.

Общи условия

Активация на акаунт