🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 53 067
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Най-накрая първи тийзър Wink

Поздравявам с песента от клипа! Велика Simple Smile

# 691
Най-накрая първи тийзър Wink

Поздравявам с песента от клипа! Велика Simple Smile

Еее, страхотно! Най-накрая!!!

# 692
Хубава песен, но клипът не ми се видя много страхотен.
Скрит текст:
Тор се държи като хипи и си пада по Старлорд?!

# 693
  • Галифрей
Сигурно, най- вероятно малко хора са го гледали на кино. Една част за да не дават пари на Роулниг и че WB уволни Джони Деп. Беше много тъпо,че го махнаха, какво да се прави 😔 те не го заслужават. Стискам му палци да получи слраведливост и да му дадът нови проекти.
Общо взето Фантастичните животни са филми с много ефекти, да вземат още пари ( явно не им стига от Хари Потър)

# 694
Хубава песен, но клипът не ми се видя много страхотен.
Скрит текст:
Тор се държи като хипи и си пада по Старлорд?!

Все пак е на Уайтити, очаквам да е по-скоро купон.

# 695
Кенет Брана режисирал първия Тор?? Къде съм проспала това?? За новия не съм особен оптимист, но и аз разчитам на Тайка Уайтити. Рагнарок беше много готин.
Някой гледа ли Соник вече?

# 696
  • В царството на игрите:)
Аз да се изкажа за филми, които може би повечето тук вече са гледали, но аз чак сега успях, че се бях зазяпала в сериали Simple Smile Та, след "Не поглеждай нагоре", който все пак ми е фаворит, защото доста ми размърда мозъка и емоциите изгледах "CODA"  и честно да си кажа бях много приятно изненадана от избора на Академията тази година. Подходих с недоверие, но филмът беше топъл, човешки с послание и ме върна в години, когато филмите, които печелеха Оскари бяха предимно такива. Така го усетих аз поне Simple Smile И снощи изгледах "Паралелни майки"... Е, в началото филмът ме грабна, но някъде по средата рязко ме изгуби, защото поведението на героите ми се стори нелогично и вече не успя да ме върне. Пенелопе, както винаги ми хареса, но имаше нещо, което не ми беше таман в този филм и преплитането на точно тези две сюжетни линии не ми беше на място. Както и да е, не съжалявам, че го гледах Simple Smile

# 697
  • София
Силно ме впечатли "Улицата на кошмарите“. Великолепна рокля на Брадли Купър. Иронията и сарказмът в края бяха супер неочаквани, но много на място за героя. Дел Торо за пореден път с топ режисура.

# 698
  • В царството на игрите:)
Силно ме впечатли "Улицата на кошмарите“. Великолепна рокля на Брадли Купър. Иронията и сарказмът в края бяха супер неочаквани, но много на място за героя. Дел Торо за пореден път с топ режисура.
А, да, него го забравих, но не защото не ме впечатли Simple Smile Пипнат от всякъде еше, но аз съм пристрастна...Брадли Купър.... Kissing Heart

# 699
  • До сърцето...
... изгледах "CODA"  и честно да си кажа бях много приятно изненадана от избора на Академията тази година. Подходих с недоверие, но филмът беше топъл, човешки с послание и ме върна в години, когато филмите, които печелеха Оскари бяха предимно такива.

Тази година закъснях с гледанията на номинираните филми, и с голямо недоверие и аз изгледах римейка. Такава почивка е този филм, на фона на всички изстискани проблеми на хомо, би и не знам още какви общности. Хубав, скромен, нискобюджетен филм, нищо че стои логото на Apple TV+ (купен е от нея). Впечатли ме бащата - Трой Коцур (той със статуетка за поддържаща роля, с Академията мислим еднакво Grinning ).

# 700
Филмът е прекрасен, но ако първия един час се сведе до 20 мин. Това е първият филм в живота ми, на който след първия час бях готова да си иляза от салона, синът ми ме спря, защото батко му му бил казал, че е много добър.
И да, след това става прекрасен.

# 701
  • София
Нищо добро не мога да кажа за "Фантастичните животни". Бях се подготвила, че ще е зле, но беше по-надолу дори от очакванията ми. Дори не е забавен като първия филм от поредицата.

# 702
Изгледах и аз CODA и честно казано - не ми хареса. Не знам аз ли съм станала цинична, но за мен филма е едно голямо клише. Усещах се как въртя постоянно очи. Харесвам 'човешки' филми, но този някак не ме докосна.

# 703
На този Викинг няколко пъти му гледам трейлъра вече и бас държа, че майката ще се окаже, че стои зад смъртта на бащата. И за героинята на Аня Тейлър-Джой имам някакво усещане, че не е точно от добрите.

# 704
От няколко дни скролвам rottentomatoes да си харесам филми и днес попаднах на един наистина много добър - Portrait of a Lady on Fire. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт