🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 304
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Изгледах Last night in Soho (Последна нощ в Сохо).
Много ми хареса. Всичко беше изпипано  - декорите, музиката, костюмите,  маниерите.  Страхотно са пресъздали 60те. За пореден път Аня Тейлър Джой се справя много добре с ролята си. Останалите от каста също ми харесаха. Изненадах се като видях и Даяна Риг. Това е бил последният й филм.
Любимият ми Dr. Who, в ролята на лошия и тн и тн
Вече два дни си припомням разни моменти. Наистина хубаво направен филм.
Може би финалът ми беше малко хаотичен,  но като първи опит в жанра на режисьора....много добре!
Препоръчвам! (Въпреки че сигурно само аз не го бях гледала No Mouth )

Матрицата 4
Вчера го довърших. Отне ми няколко дни и просто от инат го догледах. Цялото усещане за филма е че нито режисьорката,  нито актьорите са искали да са на снимачната площадка. Има много намигвания защо наистина е направен - искане на студиото, за да докопат още пари. Много сцени са просто от предишните филми. Дори Киану сякаш е ходил да го снима в свободното си време между снимките на Джон Уик 4 и даже не си е сменил вида.
Все едно филмът нямаше особена връзка с предишните, особено третата част. Общо взето, ако не беше кръстен матрицата,  щях да го приема за някакво смотано сай фай, което нямаше да догледам дори.

Толкова харесвам Крейг като Бонд. Ще ми липсва определено. Може би последният филм не ми допадна колкото другите и наистина Малек беше слаб злодей, но пък Бонд момичето, беше страхотно! Все пак, добре завършиха историята и с нетърпение чакам да видя новият Бонд в действие.
Иначе..любимият ми Бонд е Шон Конъри. Несравним.  Heart

# 301
  • Галифрей
Охо Мат Смит  да той беше готин  доктор ❤
Аз никога не съм гледала Бонд филми,виждала съм откъси от Броснан и не ми хареса.

# 302
  • Пазарджик/Лондон
Аз предпочитам по-забавните филми за Бонд, според мен това е целта на франчайза и героя - екзотика и джаджи, както и някои шантави неща (като човек с метална челюст), не толкова сериозен екшън. Затова и по-новите филми не ме грабват.
Виждала съм сравнения, според които Бонд на Крейг всъщност е Джейсън Борн с костюм и има нещо вярно.

Това все едно аз съм го написала:). Фен съм на Бонд, изгледала съм ги всичките, някои по няколко пъти. Филмите с Крейг съм ги гледала по веднъж и няма да повторя. Това са си шпионски филми тип  Джейсън Борн. Бонд е забавен, с джаджи, които са в сферата на научната фантастика и му спасяват живота всеки 30 минути екранно време:). Три момичета във всеки филм, едната - фатална. Злодей гений с конспирация срещу света и само един агент може да го спре. Мога и повече да пиша, но стига толкова. Филмите с Крейг не са лоши, просто не са Бонд.

# 303
Изгледах Спайдърмен с камера качество, което може би ми повлия. Както и да е - като го пуснат с хубаво - ще го гледам пак Simple Smile
Ами, не лош филм, но малко детска работа -
Скрит текст:
да, знам, че всички негови злодеи имат трагични истории и някои от тях са доста приятни хора (преди да откачат), но какво излиза - че всички са могли да бъдат спасени лесно, само дето другите Питъри не са се старали достатъчно? Защото тяхната леля Мей е малка старица, не разтропана "силна жена"?! Това е обидно.
И още нещо - какво правим с всички хора, убити от злодеите? Те не заслужават справедливост, така ли?

# 304
  • Галифрей
Ем незнам аз не съм фен на Марвел и не ги разбирам. Спайдърмен ( 2021) за мен 4 филм,койтко съм видяла от Марвел 😂 
Както споменах и преди са копирали от Dr. Who за мултивселената и други идеи. Но са го направили по миш,маш.
Чудят се какво да измислят.

# 305
  • Somewhere far away
Мултивселената си съществува и в комиксите, а все пак марвел е по комиксите, не на сто процента но много от нещата са от там. Сега дали са копирали от Доктор Кой е върос на проучвания и дебат, тъй като доста от комиксите са много стари, така че кой от кого е копирал не е ясно. Wink
Мултивселената е много важна и канонична част от историите и живота на много герои, и за мен е много нитересна и дълго чакана следващата фаза на МАрвел.

# 306
  • София
DC comics биха ударили здраво, но няма да го сторят никога. No balls.

В комиксите Батман се връща назад във времето, за да попречи убийството на своите родители. Обаче това означава, че Батман няма да съществува. От което следва, че се налага той да го стори. Или друг момент, когато той самият се превръща в Жокера.

# 307
  • Somewhere far away
DC comics биха ударили здраво, но няма да го сторят никога. No balls.
Според мен е не защото нямат balls Grinning  а защото просто много се изложиха с последните си филми и от там дори и да решат да  направят нещо ново добро и гениално,  като никой не ги взима на сериозно вече ... файда!
 Ще е доста трудно да си издигнат реномето, респекта и фендъма и вече е доста трудно, да не кажа невъзможно, да се мерят с Марвъл.

# 308
  • Галифрей
Е да. Марвел комиксите са от  1939 и тогава тръгват и DC. Когато са правили първите филми не са ги омешвали.
А Доктор Кой е съвсем различна история. Доктора спасява Земята или Вселената за 42 минути, а супер геройте се пънат 2часа и няколко филма. Виж Денят на Доктора ( 2013) и и финалният на сезон 9 (2015) новият Спайдърмен. (2021) да открием разликите  😂

# 309
  • Somewhere far away
Което не променя факта, че марвъл феновете са /сме едни от най- силните в момента и  винаги ще поддържат и  подкрепят това което  харесват. Wink

# 310
Аз не мисля да гледам новата вълна с някакви супер неизвестни супер герои. Спайдърмен и Доктор Стрейндж са едно, но тези новите, на които не им знам и имената, не ме интересуват изобщо.
Не вярвам да получат масова подкрепа, от тук нататък ще има много бокс-офисни бомби.
Локи се гледа по една единствена причина и това е, че персонажът е секси за много жени.
Ако новият Тор е центриран основно върху Натали Портман, дано тя да има достатъчно верни фенове, иначе не виждам как ще се пласира.
Санса (как й беше името) уж имаше много фенове, но не успя да осигури успеха на последния Х мен...

# 311
  • Somewhere far away
Локи за мен е много интересен и мултипластов герой и антигерой едновременно това, което го прави интересен е личния му конфликт и израстването му, както и дуалистичната му природа. Определено не е само, защото е секси-  а аз лично директно  си заявявам че не съм го гледала, защото е се.кси  за много жени аз неговия образ го възприемам винаги като по -голям брат и като брата пакостник който винаги трябва да измъкваш от тегави ситуации и от бъркотии , за мен няма нищо  сексуално! 
И да харесвам го , но го харесвам по друг начин, не по сексуален начин. За съжаление, явно аз съм изключение.

# 312
Той не е ли по-малък от Тор?
Аз за образа знам само това, което съм гледала в трите филма и малко от сериала. Нямам намерение да чета комиксите - прекалено са хаотични, не са ми по вкуса.
Локи от митологията е напълно различен и като описание (т.е. като външност), и като поведение.

Имах предвид, че ако го играеше друг актьор (някой, който не се възприема като привлекателен от голяма част от аудиторията), щеше да потъне в забвение, нямаше да има шанс за развитие.

# 313
  • Somewhere far away
Аз говоря от моята гледна точка не от тази на Тор. И още от първия филм Локи  си ми е като малкото братче което никога не съм имала!
 За другото и митологията да, знам че в митологията е напълно различен, но сега говорим за марвъл версията на Локи. Wink

# 314
Той и във филмите беше просто злодей до един момент, докато продуцентите не осъзнаха колко е харесван.
Това не е планирано развитие, а е резултат от популярността му.

Общи условия

Активация на акаунт