🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 288
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • София
DC comics биха ударили здраво, но няма да го сторят никога. No balls.
Според мен е не защото нямат balls Grinning  а защото просто много се изложиха с последните си филми и от там дори и да решат да  направят нещо ново добро и гениално,  като никой не ги взима на сериозно вече ... файда!
 Ще е доста трудно да си издигнат реномето, респекта и фендъма и вече е доста трудно, да не кажа невъзможно, да се мерят с Марвъл.

Няма да е хич трудно. Просто трябва да спрат с тези "woke" глупости и да наблегнат на неща като "Жокера", "Логан", или "Тъмния рицар" - трилогията. До тези три заглавия всеки филм на Марвъл ми се струва детски и с препоръчителен контрол да не се гледат от лица НАД 12 години.

# 316
  • Somewhere far away
Логан е на Марвъл. Сериала WandaVision гледа ли? A Civil War? а някой от другите по- стари заглавия?  защото ако си, щеше да знаеш, че изобщо не всяко заглавие на марвъл е детско.

# 317
  • София
Боже, защо съм останала с грешното впечатление, че е на DC? Grinning Леле, срам ме е малко като профан издействах, грешката е моя. Е, добре, явно Логан е това нещо на Марвел, което ми допада.
Да, гледала съм и тези заглавия, но явно май Логан ми допада.

# 318
Не знаеш, че Логан е Върколака от Х-мен?

На трейлъри много не вярвам. Точно в тези на Батман Патинсън като Брус изглежда все едно се е наакал - мълчи, сумти и избягва зрителен контакт.
Оптимист съм заради каста на Батман и котката. Патинсън е много добър актьор, а на имиджа (и визията Heart Eyes) на Зоуи Кравиц тази роля лепва като ваденка.

# 319
  • Berlin
Някой може ли да ме светне в 2-3 изречения какво е това нова вселена на Марвел и как стигнахме там? ☺ В смисъл как се рестартираха тия герои, нали някои и поумряха. Аз съм гледала само някои Avengers, Отмъстителите и Кап. Марвел. Напр. за Спайдърмен по едно време мислех, че този новичкият е Спайдърмен като малък и някакви филми за това.😂

# 320
Нова в смисъл, че новата фаза ще е предимно с нови герои, точно защото старите умряха или се пенсионираха.
А Спайдърмен се рестартира три пъти, защото имаше спор между Сони и Дисни за това кой държи правата. Сега се говори, че Сони ще си го вземат и ще правят филми за него без Отмъстителите.

И все пак, известните комиксови герои са тези, които гледахме до сега. Тези, които се готвят да ги заменят, са умерено популярни.
Комиксовите филми станаха страхотно популярни през последните години, защото са базирани на известни истории. Някой в Дисни не схваща причинно-следствената връзка, но ще я разбере. 

# 321
  • Somewhere far away
Всъщност много от  героите са познати, дори и да не си чак такъв фен като мен. Wink

Eто за това става дума, фаза 4,  заема времето от  2021 до 2023г.

Датите не са верни, защото много от филмите бяха забавени и  отлагани, така че просто игнорирайте датите.

# 322
Много от тези в графиката вече минаха.
Предстои да гледаме (не на мен, а на феновете) филми за Лунният рицар, женският Хълк и Желязното сърце (май е някаква приемничка на Железният човек), госпожица Марвел (не капитан Марвел) и подобни. Не бих ги нарекла известни, освен на много запалените фенове.

# 323
  • Somewhere far away
Ти говориш за едно доста по -далечно бъдеще. аз говоря за това което по-скоро ще гледаме, а то са все познати и вече близки герои- Д-р Стрейндж, Тор, Фантастичната четворка. Wink

# 324
Фантастичната четворка е прокълнат франчайз. Последната версия беше ужасна, а актьорите и режисьорът са буйствали на снимачната площадка. Сигурно и с новата версия ще се случи нещо лошо.

# 325
  • Somewhere far away
Дано не го прецакат и този. Не искам да съм лош пророк, но честно казано добрите и силните години минаха.
Сега само като видиш каста на някои от предстоящите и ти става ясно, че ще е поредната политкоректна продукция, в която ще търпим белите да са лошите и като цяло ще ни натрапват едни идеи според които едва ли не трябва да се чувствам виновна че съм от бялата раса. Надявам се да не ни го натрапват, но имам лошото предчувствие че точно това ще се случи.

# 326
  • Berlin
Мерси! Значи просто подменят актьорите и си вървят обаче по комиксовите истории, ако разбирам правилно. Аз реших, че има нещо като паралелни вселени и светове с различни видове Спайдърмени и т.н.😂 Но като цяло може ли да кажем, че всички Марвел герои и комикси живеят по едно време, в една вселена (както се казва) и затова се и срещат? Предполагам същото е с ДС.

# 327
Има паралелни вселени - във филма за Спайдърмен прескачаха персонажи от други вселени (на двамата други Питър Паркър), в следващия филм за доктор Стрейндж, героите ще прескачат в различни вселени. Но това е ограничено в отделни филми, а не че ще дават герои от друга вселена в самостоятелен филм само за тях.

# 328
  • Галифрей
За Фантастична четворка съм гледала само стар анимационен сериал,който беше уникален. Игралните не съм гледала.
Много супер герой се навъдиха. Едно време е било супер, ама вече много прекаляват и това се изтърква. Все пак киното е изкуство и лошото,че го превърнаха на бизнес 😔

# 329
На мен ми харесваше първият - този с Йоан Грифит и Джесика Алба (а Капитан Америка играе човекът факла). Мисля, че той беше с доста негативни ревюта, но за мен беше забавен филм. Вторият, със Сребърния сърфист почти не го помня. Знам, че съм го гледала, единственото, което си спомням, е че беше изключително скучен (може да съм заспала и затова да ми се губят всякакви детайли относно сюжета).
По-новият (с други актьори) е ужасен и съм гледала само част от него.

Общи условия

Активация на акаунт