🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 286
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • Somewhere far away
Има си мултивселена. И не всички герои се срещат,  да - живеят в една вселена, но много от нещата са навързани и по -сложни има драма и конфликти,  както има е много забавни и глуповати моменти, има и нелепи моменти, но всичко това е част от едното цяло. но определено не са просто всички заедно по едно и също време като едно голямо щастливо семейство.

# 331
Като написах, че Капитан Америка е факлата, се опитах да си спомня актьори,играли двама или повече супергерои.
В момента се сещам за още двама (освен Крис Евънс) -
1. Бен Афлек е Деърдевил и Батман, а
2. Райън Рейнолдс е Зеленият фенер и Зеленият стършел.
Което пък ми напомни колко много безсмислени и тъпи супергеройски филми има (колко ли от бъдещите на Марвел ще влязат в тази категория?).

# 332
  • Somewhere far away
О да, да - той дори самия Рейнолдс се срамува от зеления фенер! Grinning

# 333
Стършелът беше по-зле. Странно защо съм запомнила, че е с него - сега прегледах каста и не е той. Все едно - обидно тъп филм.

# 334
The Tragedy Of Macbeth, смразяващ филм в едно смразяващо утро. Чаках го почти година и го гледах при първия възможен случай.
Нарежда се сред най-добрите филми на Джоел Коен. Отлично заснет, добра актьорска игра, силен претендент за Филм на годината. Макдорманд може да отнесе 2-ри Оскар като продуцент заслужено. Макбет заслужава награди и за операторско майсторство, сценография, сценарий, режисура. Може би няма да има актьорски Оскари.

Чакането си струваше определено.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 09:16 от Bradley Cooper

# 335
  • София
Стършелът беше по-зле. Странно защо съм запомнила, че е с него - сега прегледах каста и не е той. Все едно - обидно тъп филм.
По-скоро имаш предвид Зеленият фенер и Дедпуул Grinning

Иначе се отчетох с Вечните. Не беше чак толкова зле. Може би, ако ги нямаше Салма Хайек и Жулката, щеше да е повече гледаем. Накрая предполагам се появи Галактус и новите Отмъстители ще се борят с него. Дейн Уитман, който сега разбирам, че е Черният рицар. Видяхме също Ерос - братът на.....Танос, който обаче не беше никак внушителен, а някакво хлапе Grinning

# 336
Те също. И Електра беше зле (ако някой помни, че е имало такъв филм). Но поне можеше да се гледа за развлечение (не ми се приспа от него).
Вечните не ми се гледат.

# 337
  • Berlin
Ерос е Хари Стаааайлс!😀 Просто четох статия, нямам намерение да гледам филма. Покрай нея обаче прочетох разни други неща, излезе, че наистина са много свързани нещата. Танос, планетата му, предците му, тези вечните, бащата на Star Lord-a и т.н. Май ми е по-интересно да чета за това, отколкото да ги гледам филмите.😀

# 338
The Tragedy Of Macbeth, смразяващ филм в едно смразяващо утро. Чаках го почти година и го гледах при първия възможен случай.
Нарежда се сред най-добрите филми на Джоел Коен. Отлично заснет, добра актьорска игра, силен претендент за Филм на годината. Макдорманд може да отнесе 2-ри Оскар като продуцент заслужено. Макбет заслужава награди и за операторско майсторство, сценография, сценарий, режисура. Може би няма да има актьорски Оскари.

Чакането си струваше определено.
Къде го гледа?

# 339
Навсякъде из торентите го има от днес, защото излезе официално в Apple TV.

# 340
  • София
За феновете на Спайдърмен:

Първата поява в комикс на черния костюм през 1984г. Страницата е била продадена за 3,3 млн долара.

# 341
Знам, че темата е за филми, но аз ще препоръчам един сериал, за който обича заплетени  и "не лъскави" криминални истории: Springfloden. Страхотен. Два сезона по 10 серии.

# 342
  • Галифрей
Търся забавни, хубави филми.  Приятни за гледане ❤

# 343
Търся забавни, хубави филми.  Приятни за гледане ❤
"Очаквай неочакваното". Комедиен. С Камерън Диас и Анна Кендрик.

# 344
The Tragedy of Macbeth — по принцип не съм голяма почитателка на Шекспир, даже ми е доста трудно със стила му на писане и езика, който използва. Реших да го гледам след прочетен отзив тук. Не очаквах, че ще е черно-бял и 4:3 формат, в началото ми беше странно, защото в последните години вече всичко  е 16:9, но разбирам идеята. Като цяло ми хареса и посланието и символиката на виденията, които всъщност са съвестта на героите. Само не разбрах Лейди Макбет от естествена смърт ли умря? Последно гледаше отгоре на стълбите, когато  Рос се приближи към нея. 🤔

Encanto — доста от отзивите в интернет бяха, че не е нищо особено, но на мен филмчето много ми хареса. Имаше си забавни моменти. Смях се най-много на сцената в кулата на Бруно - много стълби, много нещо. 😂 Силната сестра всякаш са я правили по прототип на Скалата хаха. И разбира се бабата, която накрая се осъзна и всичко приключи щастливо. Песничките също бяха хубави. 🌼

Общи условия

Активация на акаунт