Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 942
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Има ли някой от вас, който е правил хистероскопия в Мемориал? Как протича? Дали взимат и биопсия за изследване?

# 106
  • София
В Турция не признават цветните снимки направени в Бг. Едните снимки нямат нищо общо с другите и като апаратура и като краен резултат ако щете и като усет. В Бг се гледат основно тръбите, а в Турция се оглежда основно матката дали е подходяща да износи ембрионите, сраствания, полипи и др.,а тръбите са за между другото.
В Турция и като усет казват, че няма общо с Бг, нищо не се усещало само където жените са наплашени от болката при снимките в Бг. Като цена също няма място за сравнение в Бг е 280лв, а в Турция е 850лири=124лв.
На мен трябваше вчера да ми направят цветна снимка в Турция, но ми отмениха часа, защото Ф е 19мм доста е голям и при снимката има вероятност да се спука, затова утре ще ми направят пункция и веднага след нея ще отида за цветна снимка и тогава мога да ви напиша конкретно при мен как е минало.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 11:03 от pepita5

# 107
На мен в Мемориал ми признаха ЦС правена в България.

# 108
На мен Мемориал, ми поиска нова снимка и веднага ме пратиха да я направя - бяхме само на консултация, организирана от Турмед. Тогава изпратиха всички момичета на снимка. Моята от България, не им хареса, нищо че съм с две проходими тръби, същото излезе и на снимката направена в Ехомар Истанбул.

# 109
Зависи от качеството на снимката. В Мемориал признават правените в България. Аз правих там, тук не съм. Единствено за спермограмата държаха да е при тях.

# 110
Моята от Надежда също си я използва д-р Тургут и не съм правила нова в Турция 😉

# 111
Здравейте момичета, имам нужда от кринон гел и клексан 0.4. Дали някой има възможност да ми купи от Турция?

# 112
Здравейте на всички! Търся Prolutex 25 инж. и не мога да намеря никъде. От понеделник нямат наличен в аптека Промахон(и все още няма) и сега не знам от къде да си поръчам, трябват ми поне 3 кутии, в краен случай и 2 ще ми свършат работа Sad Ако някой си поръчвал от Турция, ще се радвам много да сподели.
Хубав ден !

# 113
Аз правих хистероскопия през август тази година. С пълна упойка беше и мога да кажа, че всичко беше супер след това. Вечерта пътувах към България. Материал не са ми взимали. При мен беше за отстраняване на сраствания и надраскване преди трансфер.
Има ли някой от вас, който е правил хистероскопия в Мемориал? Как протича? Дали взимат и биопсия за изследване?

# 114
Аз се прибрах вече иначе щях да купя лекарства ако някой ми беше писал. Дано намерите🙏🍀🌷

# 115
Здравейте отново мили момичета. Наскоро приключи моят втори и последен опит в България. Два пъти едно и също:15-17Я, до трети ден 3-4Е вървят добре и след 5-ти ден,първият път,един Е и то не перфектен, а вторият опит след 5-ти ден нищо.Водим се с МФ (астеноозоспермия) и морфология 3%.Вчера бях на преглед и коментар при док. Натиска ме разбира се да подготвям документите за трети опит, аз отказах. И започна да ми говори как няма да можем да имаме деца със съпругът ми,как трябва да си потърся донор ако искам деца. Да не коментирам и факта,че правихме ИКСИ+ИМСИ, и са оплождали Я с дефекти сперматозоиди. Как е възможно? Въобще направили ли са си труда измежду милиони сперматозоиди да открият перфектният??? И после защо няма устискал Е до 5-ти ден. Как Яйцеклетките ми били много лоши и искала да си направи експеримент:следваща стимулация половината оплодени със материал на ММ и половината с донорски, ако и така не стане значи няма как да ми се получат нещата и да забременея. На 27г. съм с АМХ 4.66 и перфектни хормони. Това буквално ме съсипа. Тъй като съм прочела тук в сайта абсолютно всичко свързано в ин витро процедури както и всякакви истории, я попитах,как мъже с много по-лоши показатели стават бащи и как жени с много по нисък АМХ стават майки???Отговорът вероятно ще ви шокира: "С донорски яйцеклетки и сперматозоиди са забременяли ама лъжат,че са техни. 😲 На 7 и 8 декември имаме консултации в Мемориал и кабинета на д-р Емре Тургут. Имам надежда, но вчерашният разговор не ми излиза от главата. Чувствам страх и безпокойство.Искрено се надявам,нашият късмет да е в Турция, и докторката при която бях до сега, да греши. Извинявам се за дългият пост, но толкова мисли са му в главата в момента, че едва написах и тези редове. Лека вечер ви желая!

# 116
Ролята на лекаря е освен да лекува и да подкрепя пациента си.
Със сигурност при вас случая не е бил такъв. Малко ми изглежда като психо атака, за да продължите да сте им клиенти.
Взели сте добро решение да чуете второ мнение.
Мен също ме изпратиха с думите "няма да можеш да имаш деца", но след това доктора добави най-добре идете в Турция и не губете време.
Желая ви успех и търпение ❤️

# 117
Здравейте отново мили момичета. Наскоро приключи моят втори и последен опит в България. Два пъти едно и също:15-17Я, до трети ден 3-4Е вървят добре и след 5-ти ден,първият път,един Е и то не перфектен, а вторият опит след 5-ти ден нищо.Водим се с МФ (астеноозоспермия) и морфология 3%.Вчера бях на преглед и коментар при док. Натиска ме разбира се да подготвям документите за трети опит, аз отказах. И започна да ми говори как няма да можем да имаме деца със съпругът ми,как трябва да си потърся донор ако искам деца. Да не коментирам и факта,че правихме ИКСИ+ИМСИ, и са оплождали Я с дефекти сперматозоиди. Как е възможно? Въобще направили ли са си труда измежду милиони сперматозоиди да открият перфектният??? И после защо няма устискал Е до 5-ти ден. Как Яйцеклетките ми били много лоши и искала да си направи експеримент:следваща стимулация половината оплодени със материал на ММ и половината с донорски, ако и така не стане значи няма как да ми се получат нещата и да забременея. На 27г. съм с АМХ 4.66 и перфектни хормони. Това буквално ме съсипа. Тъй като съм прочела тук в сайта абсолютно всичко свързано в ин витро процедури както и всякакви истории, я попитах,как мъже с много по-лоши показатели стават бащи и как жени с много по нисък АМХ стават майки???Отговорът вероятно ще ви шокира: "С донорски яйцеклетки и сперматозоиди са забременяли ама лъжат,че са техни. 😲 На 7 и 8 декември имаме консултации в Мемориал и кабинета на д-р Емре Тургут. Имам надежда, но вчерашният разговор не ми излиза от главата. Чувствам страх и безпокойство.Искрено се надявам,нашият късмет да е в Турция, и докторката при която бях до сега, да греши. Извинявам се за дългият пост, но толкова мисли са му в главата в момента, че едва написах и тези редове. Лека вечер ви желая!
Не съм от темата, но този пост не мога да го оставя без коментар. Мило, младо момиче, изобщо нямам представа защо правите инвитро опити при тази възраст, при тези показатели, и ако нямате други здравословно проблеми, които примерно да не сте ги посочили в поста. Мисля, че правилно сте се насочили директно за мнение в Турция, с 1 ходене ще си спестите години в сълзи, опити, и много, много прахосани пари по "светила".

# 118
Подкрепям мнението на Diva! ddd29 не падай духом 🤗 Според мен добре сте се насочили към Турция!

Един съвет от мен - ако не сте пускали ДНК фрагментация, пуснете, защото това е една от основните причини за спирането на развитието на ембрионите след 3ти ден. Както и Кариотип и на двамата партньори. Според мен няма друга логична причина за този резултат.. освен ако разбира се не го саботират нарочно 🙄 но все се надявам, че има поне някаква останала човечност..

# 119
Как изобщо може да си прави “експерименти” някой с яйцеклетките на пациент. Такъв лекар е за етична комисия. Изобщо не обръщайте внимание на приказките на този шарлатанин.

Общи условия

Активация на акаунт