Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 780
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Коя мутация е това? Не знам в кой град си, за Варна мога да препоръчам генетик - д-р Константинова. Обяснява всичко в детайли.
Здравейте,
Във връзка с предстоящ първичен преглед в Мемориал си направих изследване за тромбофилия и ми излезе следният резултат:
"При нужда от яйчникова стимулация може да е свързан с индивидуален атипичен отговор, тъй като имамодулиращ ефект върху фоликулогенезата." Някой може ли да ме посъветва при какъв лекър трябва да отида да ми го разтълкуват? Някой знае ли какво означава?

# 646
Ще помоля, ако е удобно и на мен да ми пишеш за аденомиозата.
При вас виждат ли я на ехограф, при мен никога не е ставало на въпрос, че имам, единствено на предпоследната хистероскопия излезе в хистологията, сега чакам епикризата от последната, имам леки съмнения, че въобще имам, клиниката е в БГ.
Kupu,здравей.С теб се познаваме от една друга тема и понеже знам историята ти,бих искала да те посъветвам да разнищиш добре въпроса.И при мен в БГ никой никога не се усъмни,а д-р Тургут я видя още на първия ехографски преглед и каза,че опитите ми в БГ са били обречени(четири свежи трансфера,2 завършили с биохимична още в 1ите дни след трансферите).Като се разрових се оказа,че без специална терапия шансът за успех е 0!!!Матката "изхвърля" ембрионите веднага след имплантация,а дори и да стане бременност почти винаги завършва с аборт във втория триместър.
Щом имаш биопсия това е най-сигурният метод за доказване на заболяването,но както се оказа добрите спец.го виждат и на ехограф.Дано все пак при теб не е това!
Каква е специалната терапия?

# 647
  • София
Благодаря ти kremkaramel, ще обърна внимание, аз така или иначе правя само ЗЕТ с ДЯ и цикъла ми хич го няма вече,  така, че няма и нужда да ме блокират.

# 648
Случвало ли ви се е, когато сами си поставяте инжекции в стомаха - да се посините? И правите /мажете ли с нещо след това?

# 649
Много често при това. Нищо не правя, ако е леко възпалено, може студен компрес за малко.
Случвало ли ви се е, когато сами си поставяте инжекции в стомаха - да се посините? И правите /мажете ли с нещо след това?

# 650
И на мен така при първата стимулация.. имах по една синина от двете страни. Отминаха сами след време Simple Smile Установих, че се получават когато съм си стегнала корема..

# 651
Може да си сложиш компрес с Риванол - при мен помагаше

# 652
Момичета, как сте  активирали хес код в Истанбул карт за метрото?

# 653
Пробвай тук, ама май трябва да си на територията на Турция иначе не се отваря. https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/

# 654
Ние използвахме ей тази статия за да се оправим https://istanbeautiful.com/istanbulkart-public-transportation-card-of-istanbul/ и води до линка, които изпрати и Nina Nikol.

# 655
Ние използвахме ей тази статия за да се оправим https://istanbeautiful.com/istanbulkart-public-transportation-card-of-istanbul/ и води до линка, които изпрати и Nina Nikol.

В момента сайта където трябва да се попълни хес код към истанбул карт, дава грешка 😑

# 656
Мисля, че трябва да го отвориш когато си в Истанбул, от техен Интернет доставчик. От България дава грешка. Но има и карта със заредени определен брой билети в нея от автомат се взима, за нея не е необходим хес.

# 657
Момичета искам да попитам тези от вас с повишени НК клетки какво мнение са изказали от Турция. На мен ми казаха, че нямат връзка със забременяването и не обърнаха внимание. Предстои ни замразен трансфер и се чудя какво да правя-да си правя ли вливка интралипид или да не си правя. Някой може ли да сподели опит?

# 658
Момичета искам да попитам тези от вас с повишени НК клетки какво мнение са изказали от Турция. На мен ми казаха, че нямат връзка със забременяването и не обърнаха внимание. Предстои ни замразен трансфер и се чудя какво да правя-да си правя ли вливка интралипид или да не си правя. Някой може ли да сподели опит?

Не съм съгласна !В Мемориал въобще не обръщамлт  внимание на имунологията За тях не е доказана .

# 659
Sparky88,здравей.Ако завишените NK клетки са доказани с маточната биопсия (а не в периферна кръв,което наистина няма отношение със забременяването) моят съвет е да си направиш вливанията с имуновенин или интралипид,защото повишени NK клетки в матката е друго и там ИМА връзка със забременяването.Аз например не съм си правила биопсия,но т.к
имам аденомиоза,а това е заболяване,за което е характерно повишено количество NK клетки и възпалителни маркери в матката,аз ще си правя вливания преди трансфер и при + тест(Дай Боже!) отново.

Общи условия

Активация на акаунт