Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 051
  • 770
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте, аз съм на 39 години, три лапароскопски операции - ендометриоза и миомни възли; с отстранена щитовидна жлеза поради папиларен карцином, изчерпан яйчников резерв (АМХ 0,12). За 3 години инвитро в столична клиника, имаме 14 пункции от които само 4 ембриона достигнаха 5ти ден. Направих ме два трансфера - един на два свежи ембриона и един на два замразени, за съжаление с отрицателен резултат. След Нова година ще се ориентирам към Истанбул. Спрях се на две клиники Мемориал и Бахчеджи, ще опитам с час и за двете. Имам много малък шанс, но голяма надежда да се случи нашето чудо Simple Smile

Ако правилно разбирам 14 пункции са си 14 стимулации ...
Искам само да ви поздравя за издръжливостта и волята да продължавате да се борите.
Semana15    Благодаря за съвета, борбата продължава Simple Smile Вит Д е в норма, взимам хранителни добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките, на скоро спрях млечните продукти. Надявам се за един два месеца да успея поне малко да подобря АМХ.

# 286
Здравейте, аз съм на 39 години, три лапароскопски операции - ендометриоза и миомни възли; с отстранена щитовидна жлеза поради папиларен карцином, изчерпан яйчников резерв (АМХ 0,12). За 3 години инвитро в столична клиника, имаме 14 пункции от които само 4 ембриона достигнаха 5ти ден. Направих ме два трансфера - един на два свежи ембриона и един на два замразени, за съжаление с отрицателен резултат. След Нова година ще се ориентирам към Истанбул. Спрях се на две клиники Мемориал и Бахчеджи, ще опитам с час и за двете. Имам много малък шанс, но голяма надежда да се случи нашето чудо Simple Smile
Аз съм като теб , без ендометриозата. Но Амх беше 1 . В Мемориал имах един ембрион след ПИД и успешна бреме нност. Дано се получи бързо ! Една яйцеклетка трябва само Simple Smile Виж си витД , пий добри мултивитамини преди опита. Аз бях намалила глутен и млечни и захар - за качеството на яйцеклетките.
Sanssa Благодаря, дай боже да имаме този късмет Simple Smile

# 287
Здравейте ! На мен без проблем ми дадоха направление за кръвен тест . Обадете им се ранно сутринта и им обяснете

Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх
Аз по евтини от £180 за двата необходими beta hCG не намерих. Дори и да се свържите с джипито си няма да има голяма полза…. Поне моето каза, че този тест не го поемат, ако не е нещо спешно …. А това за тях не влиза в класация “спешност”. Та платих си на частна лаборатория и чаках 3 дни за резултатите, защото се случи в петък да направя първия тест и чаках до понеделник следобед за резултатите.

Пожелвам ви хубав резултат на теста ☺
Тогава всички пари на света си струва да се дадат ☺🍀
Хубаво е, че има влизащи в положение. Моите явно не са!

Благодаря Ви момичета! Утре последно ще звъня на личния и ако не успея направо ще си запиша час при London doctors clinic, че поне са ми близо до вкъщи! Успех и до скоро хх

# 288

Искам само да ви поздравя за издръжливостта и волята да продължавате да се борите.
Semana15    Благодаря за съвета, борбата продължава Simple Smile Вит Д е в норма, взимам хранителни добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките, на скоро спрях млечните продукти. Надявам се за един два месеца да успея поне малко да подобря АМХ.
Здравейте,
Моля за информация каква е връзката между млечните продукти и качеството на яйцеклетките?
Необходимо ли е пълното им спиране?

# 289
Момичета тези от вас, които са правили PRP терапия , приемали ли сте след нея трисеквенс или циклопрогинова като хзт ?

# 290

Здравейте,
Моля за информация каква е връзката между млечните продукти и качеството на яйцеклетките?
Необходимо ли е пълното им спиране?
Здравейте,
Има много статии за храни подобряващи качеството на яйцеклетките, в някои се препоръчват млечни храни в други не. Въпрос на избор е Simple Smile Но според мен като цяло млечните храни, както и месото (пилешкото), които се предлагат на нашия пазар, имат много подобрители, консерванти, вредните Е-та и т.н., а това са все елементи които оказват влияние върху нашия организъм.  Не пречи да опитам, затова ги спрях  Simple Smile

# 291
Здравейте.
Някой правил ли е в мемориал процедура за извличане на сперматозоиди от тестисите-микро тесе, пункция или друга процедура и може ли да каже каква е цената за различните процедури?

# 292
Update- Успях да си запазя час към NHS. Първо говорих с лекър от Livi и ми каза, че биха могли да го направят, но по принцип не го. Каза ми да чакам и до 48ч ще ми отговорят от мениджърския им екип! Извадих късмет и ми писаха още същия ден да се свържа с моя личен лекър и ще ми дадат час! Е да не повярва човек с тяхната систвма тук, но успях!!!
 Оставям го тук за да го видят и други момичета които ще имат нужда от информация! Успех на всички хх

quote author=Emichka link=topic=1384585.msg43986361#msg43986361 date=1639603805]
Здравейте ! На мен без проблем ми дадоха направление за кръвен тест . Обадете им се ранно сутринта и им обяснете

Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх
Аз по евтини от £180 за двата необходими beta hCG не намерих. Дори и да се свържите с джипито си няма да има голяма полза…. Поне моето каза, че този тест не го поемат, ако не е нещо спешно …. А това за тях не влиза в класация “спешност”. Та платих си на частна лаборатория и чаках 3 дни за резултатите, защото се случи в петък да направя първия тест и чаках до понеделник следобед за резултатите.

Пожелвам ви хубав резултат на теста ☺
Тогава всички пари на света си струва да се дадат ☺🍀
Хубаво е, че има влизащи в положение. Моите явно не са!

Благодаря Ви момичета! Утре последно ще звъня на личния и ако не успея направо ще си запиша час при London doctors clinic, че поне са ми близо до вкъщи! Успех и до скоро хх
[/quote]

# 293
Здравейте.
Някой правил ли е в мемориал процедура за извличане на сперматозоиди от тестисите-микро тесе, пункция или друга процедура и може ли да каже каква е цената за различните процедури?
Микро тесето беше 1050 евро преди 2 години. За другите не знам, може да попитате координатори, те ще ви кажат актуални цени.

# 294
Някой да е правил цветна снимка наскоро в Мемориал, може ли цена?

# 295
  • София
Миналия месец в Екомар (където пращат от Мемориал), беше 850 лири.

# 296
Миналия февруари правих, 90€ беше цената.

Миналия месец в Екомар (където пращат от Мемориал), беше 850 лири.
[/quoteи

Интересува ме цена на цс конкретно в Мемориал. Някой да е правил?

# 297
Момичета, имам нужда от съвет.
Трябва до утре да реша дали искам да се направи ПИД на ембрионите ми. Имам 6 един от които замразиха днес на 5-ти ден и останалите 5 са ги оставили до утре.
Съвета на доктора ми е да направим тест на всичките.

Трябва да уточня и възрастов фактор 42/46, също и МФ, имаме материал след ТЕСЕ.
Много е обсъждана темата, но и много противоречиви мнения прочетох.
Ще ми бъдат полезни съветите ви!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 17:33 от atsilara

# 298
В Ехомар, може ли да се плаща с карта?

# 299
В Ехомар, може ли да се плаща с карта?
Може.

Общи условия

Активация на акаунт